1
من نگفتم نقد نوشتم. این پیشفرض خودتونه.
3
بحث سر PUSH کردن و نکردن یه چیزی هست. اگه همون داستان دیزگان هم پوش شده بود یا چیزی که میخواست ارائه بده رو خرابکاری میکرد بازم شدیدا بهش انتقاد میکردم.
راستش به نظر من اتفاقا مضحک بودن و بی وجود بودن اینه که پشت محصولی که براش محلی از اعراب نداری(چون به نظر نمیرسه ما هیچکدوم شرق آسیایی یا لزبین یا یه دختر بدنساز که باباش شهید شده و یا افریکن امریکن باشیم) دربیای و حتی معلوم نباشه اصلا رو چی تعصب داری. مثلا حداقل من خودم یه مرد استریتم که رابطه عاطفیم جزو اولویاتمه و به طور طبیعی شخصا داستان دیزگانو ترجیح میدم شاید زیاد "روشن فکرانه" نباشه ولی بخاطرش قطعا نه مضحکم نه بی وجود.
حالا اینجا در نظر میگیرم فنای بی ربط به فضای شخصیتای پارت تو بخاطر کیفیت داستانش فنشن نه همزادپنداری که منم اگه اون کیفیتو میدیدم بدون همذاتپنداری هم فنش بودم ولی اون کیفیتو به نظر من نداره که به نظرم میاد بخشیش به این ربط داره که خواسته این موضوعات رو پوش کنه که انسجامشو از بین برده و هسته عاطفیش درنیومده. پس من به موضوع گیر میدم چون به نظرم باعث بی کیفیتی شده. نه اینکه با موضوع مشکل داشته باشم بگم پس کیفیت بده. ممکن بود پارت تو میومد و داستان مرد سفیدپوستی مثل شماره یک داشت و بازم بد بود. ولی من اون موقع به موضوع کاری نداشتم چون مطمئن بودم داستان مرد سفید پوستی ساختن مد نیست و امکانش وجود نداشت بازی بخاطر کلید کردن رو مد و نون به نرخ روز خوردن آسیب دیده باشه. یا حتی میتونست نون به نرخ روز خور باشه ولی با این وجود درست دراومده باشه. مثل تعداد اندک فیلمایی که طبق موضوع مد هر سال ساخته میشن ولی فیلمای خوبی از آب درمیان. ولی خب چیزی که درنهایت داریم همین پارت تویی ای هست که الان هست.
4
دقیقا. اتفاقا چون خودم تنبلم دوس دارم بازی پوشم کنه که چالش داشته باشم. شما سلف کنترل مطلق داری که من باید بازی رو روی سخت تموم کنم و ناخودآگاه پاش وایمیستی؟ من نمیتونم. من این انتظارو از بازی دارم که منو تو این موقعیت قرار بده. با درجه سختی دیوار چهارم گیم برای من خراب میشه. و این ممکنه کیس خیلی خاصی باشه و این اوکیه. نباید به چیز دیگه ای ربطش داد یا جوری خاصی نگاش کرد لزوما.
من بازی نکرده مطمئنم پارت تو تو درجه سخت تازه اصل گیم پلی خودشو نشون میده. ولی آیا حوصله دارم خودجوش برم بذارم رو سخت بازی کنم؟ نه. تقصیر کیه؟ هیچکس. اگه دیفالت رو درجه سخت بود و نمیشد تغییر داد آیا تموم میکردم؟ قطعا و خیلیم بیشتر حال میکردم.
.............................
توهین شخصی نکنید همه چی رواله
اینقدر حرفات حیرت انگیز و خارج از موضوع هست که واقعا اذیت میشم بهش بپردازم اونم در این شرایط و معمولا مطلقا توجه به این مدل حرف ها نمیکنم، ولی برای اینکه مغلطه نکنی بعدا نگی جواب نداشتم، پاسخ میدم،
1- محکم زیر سوال بردی فراتز از "به نظرم" برای همین منم محکم نشون دادم اشتباه میکنی، اون انتقادت در مورد دیفیکالتی واقعا خارج از اهمیت و منطق هست به اندازه کافی هم بهش پرداختم،
2- محلی از اعراب، لزبین، افریکن امریکن، چی میگی؟

اتفاقا بیشتر نشون دادی دیدت واقعا ایدئولوژیک هست، واقعا حیرت انگیز هست که متوجه نشدی الان با این پاراگراف حرف من در مورد ایدئولوژی زده بودن نگاهت رو تایید کردی،
کدوم تعصب؟ اینکه اومدم گفتم نگاهت در مورد دلست اف اس ایدئولوژیک هست کجاش
تعصبه؟ من کجا برای ناتی داگ یقه پاره کردم و هرکی انتقاد کرد داغ کردم فحش دادم مسخره کردم؟(مثل خیلی ها مثلا طرفداران متعصب کوجیما یا فیلم های ایرانی) کجا هرکی یک کلمه حرف زد بهش گفتم سم پاشی؟ ماله کش؟ ساندیس خور؟ فولان؟ کجا ملت رو خفه کردم که نظر ندن؟ کجا به شکل واضح مغلطه سمی کردن سرچشمه در مقابل "هر نقدی که باهاش مخالفم" انجام دادم که کسی نقد نکنه؟ این همه در تاریخ این فروم با کسی که درست و دقیق بر اساس خود بازی حرف میزنه بحث دوستانه و مثبت کردم در عین مخالفت، حتی تو بحث های فحش کشی سیاسی من اینجا سوپر روادار با سوپر مخالف بحث کردم بارها، به شدت سعی کردم ارام و منطقی باشم که دافعه ایجاد نکنم، کجا تعصب نشون دادم؟ کجا دافعه ایجاد کردم؟ انگ زدن راحته، میتونی ثابت کن، مثال بیار، مثلا من به تو گفتم
ذهنت ایدئولوژی زده است، مثال و مدرک اوردم برای حرفم، یعنی همون حرفی که در مورد دیزگان زدی که تاکید میکنم کوچکترین فرقی با نگاه یکی مثل رائفی پور و حسن ع اینا به یک مدیای غربی نداره، تاکید میکنم کوچک ترین فرقی نداره و میتونم این رو ثابت کنم که نگی دارم مغلطه میکنم، تو اما چه مدرکی داری که من متعصبم؟ نشون بده.... کی و کجا من مثل یک متعصب ارزوی مرگ برای کسی که اسپویل میکنه کردم؟ کی من به منتقد بدبخت ایرانی فیلم ها و کارگردان های ایرانی گفتم ساندیس خور؟ اینا مشخصه های یک ادم متعصب هست، من کی این کار رو کردم؟ کی به هرکی طرفدار ناتی داگ هست گفتم طرفدار ال جی بی تی هم هستی؟
حالا اینجا در نظر میگیرم فنای بی ربط به فضای شخصیتای پارت تو بخاطر کیفیت داستانش فنشن نه همزادپنداری که منم اگه اون کیفیتو میدیدم بدون همذاتپنداری هم فنش بودم ولی اون کیفیتو به نظر من نداره که به نظرم میاد بخشیش به این ربط داره که خواسته این موضوعات رو پوش کنه
اخه این چه حرفیه که میزنی؟
فنای بی ربط به شخصیت های پارت تو به خاطر کیفیت داستانش فنشن نه همزاد پنداری،
واقعا این چه حرف و دیدگاه زشت و ایدولوگی هست که داری؟؟ فن های دلست اف اس مگه با تو چیکار کردند که اینطوری خطابشون میکنی، بعد به من میگی متعصب؟ میبینی؟ تعصب یعنی این، یعنی این دید تو از فن های عاشق دلست اف اس، ملت عاشق بازی شدن، مثل یک انسان، عاشق محصول سرگرمی دیجیتال مورد علاقه اشون، برداشت تو ازشون اما اینه....
گیمری واقعا؟ این همه تلخی در مورد "فن های بی ربط به شخصیت پارت تو" رو اصن هیچ، میگیم حقت هست راجع به 4 تا گیمر که از بازیشون خوششون میاد و عاشق شدن و طرفدارش، این برداشت رو بکنی ...!!!! اما همزاد پنداری و بی ربط بودن به فضای پارت تو چه صیغه ای هست واقعا؟ الان همه ما گیمر ها ان عدد کرکتر که در طول تاریخ بازی کردنمون باهاشون عاشقشون شدیم، حتما باید هویت یکسان برای همزادپنداری باهاشون داشته باشیم؟ مثلا سی جی تو سن اندریاس حق نداریم باهاش همزاد پنداری کنیم چون اون سیاه افریقایی هست ما نیستیم؟
حالا مسئله بعدیت در جواب این میدونم پوش کردن هست، کی گفته کرکتر دلست اف اس پوش شده؟ کجای چکیده اخرزمانی از جامعه امریکا شامل اسیایی و افریقایی و لزبین و فولان بهمان در پارت تو پوش شده؟ مگه امریکا لزبین نداره؟ اسیایی نداره؟ واقعا چطور اینقدر اشتباه بحث میکنید اونم محکم؟
کی گفته کرکتر های دلست اف اس پوش شده که حالا ادعا میکنی حسش در نیومد؟ شما و هم فکرانتون؟ حقتون هست، اما منم حقم هست بگم به شدت از موضوع خارج هستی و واقعا برای من حیرت انگیز هست که یک ادم غیر ایدئولوژیک حرفای تورو تایید کنه، جدی میگم، 100 درصد.
ممکن بود پارت تو میومد و داستان مرد سفیدپوستی مثل شماره یک داشت و بازم بد بود. ولی من اون موقع به موضوع کاری نداشتم چون مطمئن بودم داستان مرد سفید پوستی ساختن مد نیست و امکانش وجود نداشت بازی بخاطر کلید کردن رو مد و نون به نرخ روز خوردن آسیب دیده باشه
کی گفته بازی از این چیز ها اسیب دیده؟ چرا اینقدر با اطمینان نظر شخصیت رو فکت در نظر میگیری؟ واقعا حیرت انگیزه، وای خدای من. اصن کدوم اسیب؟
ببین، من گفتم تو ایدئولوژیک نگاه میکنی و برای همین به شدت حرفات غیر قابل اتکا هست، الان ثابت کردی من درست گفتم، چون اپسیلون "مشکل" مطرح نکردی تو این همه حرف جز همون نظر شخصیت در مورد دیفیکالتی، باقیش همه ادعا هست فقط که اسیب دیده، پوش شده، اینطوری شده اونطوری شده، بدون یک استدلال درست که مثلا چون فولانی لزبین هست فولان جای داستان خوب در نیومده، البته تعجبی نداره چون تاکید میکنم به شدت اشتباه کلا فکر میکنی و برای همین من انتظار ندارم استدلال درست مطرح کنی، دقیقا مثل یک ادم ایدئولوگ بحث میکنی،
من واقعا علاقه ای به ادامه این بحث ندارم و این اخرین نقل و قولم بوده، خوشحال میشم هیچ وقت دیگه باهام وارد گفتگو نشی چون من نمیشم. امروز هم اشتباه کردم.