من خودمم همیشه برای سولزلایک ها یک درجه سختی واحد رو ترجیح میدم، چون ناخوداگاه (طبیعتا اطمینان 100 درصدی بهش نیست و یک فرض هست) فکر میکنی وجود مکانیسم تایین درجه سختی، اون بالانس بودن عدم وجود درجه سختی رو ممکنه به هم بزنه، یعنی یک درجه سختی واحد انگار همیشه بالانس ترین هست و خیالت راحته که نه اسونه نه غیر ممکن،
این صرفا یک برداشت ناخوداگاه هست و واقعا نمیشه بهش اطمینان کرد طوری که دوستمون بر اساسش نسخه بازی رو کلا میپیچه، اصن باورنکردنی هست که یک گیمر جدی اینطوری نسخه بازی رو بپیچه بره
واقعا اینطوری که دوستمون میگه نیست، ایشون حتی سر دلست اف اس (که خب بعدا معلوم شد مثل خیلی از منتقدین جدید ناتی داگ، نگاهش ایدئولوژیک هست و باقی حرفاش بهانه و الکی و غیر قابل اتکا) سر دلست اف اس هم به این سیستم گیر داده بود در حالی که همون جا بهش گفتم، اگه تونستی گروندد رو بدون اکسسبیلیتی 50 درصد کنی (تمام بماند) من بهت جایزه میدم

بعدشم هرچقدر خواستی بیا به وجود مکانیسم سختی گیر بده که حرفت قابل اتکا باشه
یعنی ندید از حرفاش میتونم حدس بزنم مدل بازی کردنش طوری هست که امکان نداره بتونه گروندد رو حتی 50 درصد کنه، بعد میاد اینطوری از وجود درجه سختی ایراد میگیره
در حالی که گروندد کاملا بدون اکسسبیلیتی ها 100 کردنی هست (من کردم) مخصوصا اگر سیستم مخفی کاری بازی رو یاد بگیرید ئ عجله هم نکنید که زود ناامید بشید، اینطوری رسما نمیگم اسون ولی شدنی میشه کاملا، فقط سر یک باس (اسپویل نمیکنم) یادمه پاره شدم و یک انکانتر که محیط بسته و محدود بود و جای مانور زیادی وجود نداشت، همین 2 تا بود که واقعا سخت بود و چند روز برای 10 دقیقه گیم پلی طول کشید اینقدر ری استارت کردم (پرمادف خاموش بود) بقیه اش اما کالملا شدنی هست مخصوصا با امکانات محیطی در طراحی مرحله...
خلاصه، ایراد الکی از نوع ایراداتی که ملت به دووم دارک ایجز میگیرند حقتون هست که بگیرید، اما دیگرانی که جدی بازی میکنند هم حق دارند نظر شما رو جدی نگیرند...
*وقتی یک مد چالش برانگیر وجود داره و تو میتونی اون مد رو پلی کنی، بقیه اش میشه بامبول

مگر اینکه صرفا یک ایراد کلی بگیری نه اینکه تمام بازی رو زیر سوال ببری چون در کنار مد سوپرچالشی، یک سری مدیفایر هم داره تا "اگر" کسی دوست داشت ازشون استفاده کنه...
*ما همینجا گیمر داریم گروندد رو با پرمادف بدون اکسسبیلیتی تموم کرده

معمولا نمیبینی همچین گیمر های جدی بیان از این چیز ها ایراد بگیرند

این ایرادگیری ها معمولا کار کسی هست که اصن این کاره نیست...