Left 4 Dead

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بدجوری رفتم تو فکر ، 7 تا بازی ميخوام باهم سفارش بدم ، يکم داره روم فشار مياد ، ميخرمش به زودی
مازیار اگه پایه بازی های آنلاین گروهی هستی حتما بخرش.;) ولی اگه می خوای تنها بشنی و آفلاین بازی کنی اصلا توصیه نمی کنم چون به من واقعا تنها حال ندادش و گریم در اومد:((

دوستان امشب ساعت 9 داشتیم 4 نفره L4D بازی می کردیم و 1 نفر هم منتظر بود یکی از ما بره.

بازی بی نظیر بود.
خوب امير جان بجای اینکه مرحله ای 4 نفره برين ، موقع هايی که بقيه پشت در تنها ميمونن ، به خاطر اینکه ما ایرانی هستيم ، ميريم آنلاين 8 تايی بازی ميکنيم حالشو ميبريم
---------------------------------------------------------------
دوستان يک کلام ، بازی فوق العاده بود ، البته من هنوز آنلاين بازی نکردم اما باور کنيد بخش تکنفره خيلی روم تاثير گزاشت ، عالی بود ، دوستان کمی کم لطفی ميکنن در مورد بخش تکنفره بازی ، به نظر من چيزی کم نداره ،
موقعی که دمو اول بازی رو ديدم ، وای ، خيلی باحال بود ، چه هيجانی داشت .
آنلاين بازاش بزنن قدش :دی

منم می خوام بیام ولی هر وقت میام هیچ کسی تو لیستم بازی نمی کنه. امیر هم که نتونستم پیداش کنم که کی بازی می کنه مازیار جان تو بگو؟:confused:

من که ديشب آنلاين بودم داشتم بازی ميکردم ، خوب ليستت رو نگاه کن ببين کيا بازی ميکنن ، همه رفته بودن گيرز 2 & 1 منم رفتم اینو بازی کردم ، به امير هم گفتم ، گفت فردا ( امروز ) ، تو هم که آنلاين بودی اما رفته بودی گيرز 2 ، گفتم اگر ببينی من دارم اینو بازی ميکنم يه Invite ميکنی!

مثل این که بازی قشنگه؟:biggrin1:
بخرم؟کسی هست واسه مولتی پلیر بازی کردن؟لگ توی بازیش چطوره؟
بازیش تو مایه چیه؟(مولتی پلیرش)
:biggrin1:

مثل این که بازی قشنگه؟:biggrin1:
بخرم؟کسی هست واسه مولتی پلیر بازی کردن؟لگ توی بازیش چطوره؟
بازیش تو مایه چیه؟(مولتی پلیرش)
آره قشنگه ، شک نکن + 4000 تومان ارزش این حرفارو نداره
کس که زياده ، از بچه های خودمون هستن ، خارجی هم که ريخته، خداييش اصلا لگ احساس نميکنی ، من ميرم با پينگ قرمز بازم راحت ميتونم بازی کنم ، سگ سروراش به COD و گيرز و ... ارزش داره
تو هيچ مايعی !! :دی
جديده ، 4 نفر انسان ، 4 نفر حيوان :دی بايد باهم بجنگن ، کاملا جديد ، هيچ جا اینجوری بازی نکردی

ممنون مازیار. آره من الان دارم کلکتبل های GEOW2 رو جمع می کنم. ببخشید امروز هم اومدم ولی مجبور شدم برم. آره من هم اصلا لگ نداشتم;)

سلام بچه ها این بازی چطوره؟
ارزش خریدن داره؟
من زیاد انلاین نمیزنم(یعنی فقط تو تابستون میزنم)بخش تک نفره اش چطوره؟
میتونیم افلاین چند نفره بازی کنیم؟

خوبه دقيقا همين سوالارو 2 تا پست بالاتر کامل توضيح دادم !!!!!
بخش تکنفره اینجوری که پيداست سليقه ای شده ، من خوشم آمده اما خيلی ها خوششون نيامده ! در کل بد نيست اما بعد از يک مدت ممکنه خسته بشی که در این مواقع بايد آنلاين بزنی ، آفلاين هم تا 4 نفر Co-Op ميتونی بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or