Left 4 Dead

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من شاید بازیش را بگیرم. من اگر بازی را توی لایو شروع کنم تمومش می کنم:دی

با co op می شه اچیومنت هاش را گرفت؟ ( داستانی )
اچیومنت xboxlive اش زیاده؟
گرافیک در چه حدیه؟
به درد دونفر بازی کردن می خوره؟
co op اش چند نفر ظرفیت داره؟

می خوام یک حالی به این بازی بدم...!:دی

بله اچیومنت اونجا هم میده بله زیاده:cool:
گرافیک در حد بسیار معقول هست;)
بله اصلا این بازی برایه لایو ساخته شده :love:

co op 4 نفر ظرفیت داره:smile:

شما زودی بگیر پاشو بیا حاله همشونو میگیریم البته در حالت versus :biggrin1:
این گیمر تگ من خواستی ادد کن : Xxreza livexX

من شاید بازیش را بگیرم. من اگر بازی را توی لایو شروع کنم تمومش می کنم:دی

با co op می شه اچیومنت هاش را گرفت؟ ( داستانی )
اچیومنت xboxlive اش زیاده؟
گرافیک در چه حدیه؟
به درد دونفر بازی کردن می خوره؟
co op اش چند نفر ظرفیت داره؟

می خوام یک حالی به این بازی بدم...!:دی
امیر جون بازیش فقط به در آنلاین میخوره اصلا تنهایی بشینی بری ارزش نداره خیلی مزخرف میشه.:biggrin1: آچیومنتاش مثل بازی های دیگه خوب نیستش:biggrin1: گرافیک دموی اول بازی در حد تیم ملی هست ولی وقتی تو بازی میره تو ذوقت میخوره البته نه خیلی;)

سلام همگی
من اینو میخوام 3 یا 4 نفره کنم نمیشه.یعنی تا 2 تا راه داشت!باید چکار کنم؟
بعد تو حالت versus زامبی میشی چرا اینقدر زود تلف میشه؟:confused:
چطوری باید اونارو بکشم؟(تو حالت زامبی)تا یکی رو میگیرم اون 3 تا 3 ثانیه طول نمیکشه که...

سلام همگی
چطوری باید اونارو بکشم؟(تو حالت زامبی)تا یکی رو میگیرم اون 3 تا 3 ثانیه طول نمیکشه که...

4 نفره رو باید رو camping انتخاب کنی
versus
هم خوب شما باید زرنگ باشی و تو یه زمان مناسب حالشونو بگیری مثلا همه دست به یکی کنین 4 تایی بریزین سرشون مثلا شما hunter رفیقت bommer و یکی دیگه smoker و یکی هم باز hunter با هم ییهو بریزین سرشون شما بپر رو یارو bommer هم تف کنه رو اونایه دیگه که نبینن شما رو وشما اون طرفو نفله کن و بعد smoker تو همون اوضاع یکی رو میکشه طرف خودش و بعد huntere دوم میپره رو اونی که داره میره بهش کمک کنه و بازی به نفع شما تموم میشه :biggrin1:
استراتژی با حالی شد!;)

سلام همگی
خوب اين يكي از خوبيهاي بازيه. براي كشتن اونا بايد استراتژي به خرج بدي. اگه همينجوري ميپريدي روش طرف هم ميمرد كه خسته كننده ميشد.
شما بايد با يارات هماهنگ كني يه دفعه بريزيد سرشون. يا اگر ميخواي تكي بكشيشون بايد صبر كني تنها كه شد اين كارو بكني.
مثلا اول Boomer محتويات دهانش رو (:biggrin1:) بريزه روشون تا زامبيها بهشون حمله كنن. بعد اسموكر با زبون يكيشونو بكشه طرفش. Hunter هم بپره سر اون يكي. ديگه كار تمومه.:biggrin1:

خب دوستان من تا جمعه کپی خور می کنم. بهتون توی همین تاپیک خبر می دم که co op 4 نفر بریم و من می خوام 800 تا gs ازش بگیرم.
من بازی هایی که لایو خوبی دارند دوست می دارم.:دی
از هفته بعد که امتحانات تمام می شه و من هم کپی خور می کنم می ریم L 4 D بازی می کنیم.

فعلا...:دی

امير اتفاقا منم این بازيرو با 6 تای ديگه سفارش دادم تا هفته ديگه ميرسه دستم ، بريم حال کنيم ( البته من به فکر اچيومنت گرفتن نيستم ، حالم بهم ميخوره از اچيومنت ، بازی ميکنم که حال کنم )

خب دوستان من تا جمعه کپی خور می کنم. بهتون توی همین تاپیک خبر می دم که co op 4 نفر بریم و من می خوام 800 تا gs ازش بگیرم.
از هفته بعد که امتحانات تمام می شه و من هم کپی خور می کنم می ریم L 4 D بازی می کنیم.

امیر چی شده افتادی رو خط آچیومنت بازی تو که این کاره نبودی:biggrin1: چی شده کی تحریکت کرده؟ عرفان:-"

حتما قدمتون بر رویه چشم!;)
اگه میشه گیمرتگتونم بدید تا ادد کنم!:biggrin1:

دوستان فردا بازیم می رسه. ساعت 9-11 اوج بازی ها خواهد بود. سیستم CO OP هم مورد نظر است. 3 نفر نیاز داریم تا یک تیم داشته و بازی را تمام کنیم.

هر شب ساعت9-11 ...

موفق باشید.

دوستان فردا بازیم می رسه. ساعت 9-11 اوج بازی ها خواهد بود. سیستم CO OP هم مورد نظر است. 3 نفر نیاز داریم تا یک تیم داشته و بازی را تمام کنیم.

هر شب ساعت9-11 ...

موفق باشید.

حالا چرا co op میریم versus حالش خیلیی بیشتره اچیومنت هم زیاد داره :biggrin1::love:
من از 7 بهمن به کوب میام از 9-11 که شما گفتی
متاسفانه به علت کمبود حجم تا 7 بهمن لایو بی لایو ولی اگه خواستی گیمرتگ یکی از دوستامو میدم با اون بازی کنی تا منم بیام
Disamredpersia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or