Left 4 Dead

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
برادرانی که بازی رو گرفتن میشه مراحل بازی رو Co-op Offline و به صورت Split Screen بازی کرد؟
بله علی جان و چه حالی هم میده! :دی. یادت باشه:

1. با دسته دوم پروفایل مورد نظر Sign in کن .
2. در منوی اصلی با دسته دوم Start بزن.
3. گذینه Co-op Offline ظاهر میشه.

:دی.

بله علی جان و چه حالی هم میده! :دی. یادت باشه:

1. با دسته دوم پروفایل مورد نظر Sign in کن .
2. در منوی اصلی با دسته دوم Start بزن.
3. گذینه Co-op Offline ظاهر میشه.

:دی.
فریدون جان خیلی ممنونم بابت راهنماییت.
من امروز بازی رو گرفتم و انصافا هم Co-op ش خیلی جیگره!!!
پ.ن:این چرا گزینه co-op Offline ش Hidden بود؟!

فریدون جان خیلی ممنونم بابت راهنماییت.
من امروز بازی رو گرفتم و انصافا هم Co-op ش خیلی جیگره!!!
پ.ن:این چرا گزینه co-op Offline ش Hidden بود؟!
وظیفه ست. خواهش میکنم.
اره علی جون واقعا Co op ـش حال غریبی داره. وقتی چپتر اول رو تموم کردم ( Single ) حس و حالش رو از دست داد ولی بعد از 5 دقیقه Co op نمیدونم چرا 180 درجه این رو اون رو شد!. دل کندن ازش سخت شده!.

پ.ن. خوشحال میشم همین پرسش رو از سازنده بکنم :دی. داشتم ناامید میشدم که یک خط کوچولو و کم رنگ رو گوشه پائین سمت چپ دیدم، بعد که استارت زدم تازه Cooperate Offline از خواب بیدار شد :دی.

قبول دارم فریدون من دو تا Champain رو لایو رفتم خیلی حال میده:love:

100% موافقم ، خیلی خیلی خیلی حال میده :love::love::love::love::love::love::love::love: ( البته فقط تو لایو !!! ) :love:
من مرده ی زامبیا های بازیم ، زامبیا این تو قهرمان پرش ارتفاع هستند :biggrin1::biggrin1: :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: :sick::sick::sick::sick:

من نمیدونم از کجا شروع کنم
من از بازی چندتا دمو دیدم و اصلا خوشم نیومد ولی بطور اتفاقی بازی رو گرفتم فقط تو یک کلمه بگم خیلی مشتیه :biggrin1:
به همه اونایی که به گرافیک بازی عیب میگیرند (البته گرافیکش خیلی خوبه به نظر من ؟!)توصیه میکنم حتما بازی رو تهیه کنند خودشون میفهمند
اونایی که 2 تا دسته دارند یا لایو دارن که اصلا شک ننکند چون بازی به این جیگری پیدا نمیکنند

من بازی روگرفتم. آشغالترین single player رو داره بنظر من.

اول اينكه اصلا اين بازي سينگل نيست اون بخش باسه اين ساخته شده كه بتوني تنهايي هم بازي كني مهارتو توي بازي افزايش بدي نه اينكه فكر كني بازي بايد داستان باشه يا..........
دوم اينكه درك اينجور بازي ها ادم خودشو مي خواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or