Left 4 Dead

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان فردا بازیم می رسه. ساعت 9-11 اوج بازی ها خواهد بود. سیستم CO OP هم مورد نظر است. 3 نفر نیاز داریم تا یک تیم داشته و بازی را تمام کنیم.

هر شب ساعت9-11 ...

موفق باشید.
امیر جون تو که سر GEOW2 نیومدی با ما بازی کنی:( ولی من از فزدا که امتحاناتم بالاخره تموم میشه میام تو Live و همش بازی میکنم:biggrin1: راستی من یک بار این بازی رو کردم و فقط 20GS ازش گرفتم:-" امیدوارم با کمک همدیگه کاملش کنیم:biggrin1:

امیر جون تو که سر GEOW2 نیومدی با ما بازی کنی:( ولی من از فزدا که امتحاناتم بالاخره تموم میشه میام تو Live و همش بازی میکنم:biggrin1: راستی من یک بار این بازی رو کردم و فقط 20GS ازش گرفتم:-" امیدوارم با کمک همدیگه کاملش کنیم:biggrin1:
به این تاپیک ربطی نداره ولی من امشب کپی خور کردم و بیشتر بازی های جدید را گرفتم.

LEFT 4 DEAD , LORD OF THE RING... ,NBA LIVE 09 , ...

از فردا با بازی L 4 D در خدمت شما هستیم.

برهان GOW2 را بذار برای یک مدت دیگه

به این تاپیک ربطی نداره ولی من امشب کپی خور کردم و بیشتر بازی های جدید را گرفتم.

LEFT 4 DEAD , LORD OF THE RING... ,NBA LIVE 09 , ...

از فردا با بازی L 4 D در خدمت شما هستیم.

برهان GOW2 را بذار برای یک مدت دیگه
امیر مبارک باشه. باشه ایشالا دسته جمعی با هم L 4 D رو میزنیم.;)

:(( به دلایل بسیار بسیار عجیبی که نمی دونم چرا این لایو ما نمیاد نمیرسه به دستمون. بخدا دارم دیونه میشم احتمالا شاهد بن شدن فردین از این جامعه مجازی باشین :p :biggrin1:

:(( به دلایل بسیار بسیار عجیبی که نمی دونم چرا این لایو ما نمیاد نمیرسه به دستمون. بخدا دارم دیونه میشم احتمالا شاهد بن شدن فردین از این جامعه مجازی باشین :p :biggrin1:
فردین لایوت را سریع جور کن یک CO OP ای ، چیزی،بزنیم:biggrin1:

بازی L F 4 هم فردا بازی می کنم. باید جالب باشه.

من MP اين بازي رو تو PC زياد بازي ميكنم.
ميتونم بگم يكي از بهترين MPهاي تاريخ رو داره.:love:
اصلا آدمو خسته نميكنه. منو كه از كار و زندگي انداخته.:biggrin1:

امیر جان گلدم جور نشد :((:((:(( پولم ندارم بخرم. بخدا داره گریم میگیره :((
انشاءالله جور می شه.

دوستان دیشب یکم L4D بازی کردم. خیلی جالب بود. از این به بعد اگر بچه ها باشند من پایه این بازی هستم.

آمادگی خود را در این تاپیک اعلام کنید.

این چه وضعی هست. یکی میگه من آمادم ولی اکانت ندارم:laughing: آقا مازیار گل هم که بازی رو نداره:biggrin1: پس کی بازی رو داره:confused: جواب: امیر بازی رو داره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or