Left 4 Dead

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی خوب این بازی هم لینکش پدرام زحمت کشیده گزاشته واسه دانلود فکر کنم فردا پس فردا بیاد لطفا ببرید قسمت مهم .... این بازی انلاینش باید فوق العاده هیجان داشته باشه
به احتمال زیاد دشبورد جدید هم توشه;)
عشقست
من به عشقه این بازی تنها شارژ میکنم اکانتمو:cheesygri
انصافا تا بحال از valve بازییی اومده که زیره 9 بگیره؟:p
ویرایش: نه ریلیزش برا امروزه دشبورد نداره!
بچه ها از الان تیمکشی کنید که من 19 ام به بعد پایم co-op بریم!
فکر کنم تا 6 نفر میشه نه؟
فریدون تو هم پایه باشیا:p

آخرین ویرایش:
چندتا عکس و ویدئو از این بازی دیدم.. حالم بهم خورد.. :sick: مثلا دلشون خوشه بازی درست کردن..:mad:

L4D07.jpg

L4D10.jpg

چندتا عکس و ویدئو از این بازی دیدم.. حالم بهم خورد.. :sick: مثلا دلشون خوشه بازی درست کردن..:mad:

همه عاشق بازی شدن نمیدونم چطور شما بدت اومد:) در هر صورت بازیه خیلی شاخیه همه سایت ها هم امتیاز بالایی دادن..

پیکسل فردا احتمالا میاره..این بازی من نسخه دموشو بازی کردم خیلی باحاله هیجانش بالاس یک دفعه میبینی پشت سرت 6 تا زامبی سبز میشن من که گرخیدم:biggrin1:

حالا با این حرف‌ها ارزش این بازی و والو که زیر سوال نمیره، ولی تو جمع نگو بهت می‌خندن، برا خودت می‌گم :smile:

پیکسل فردا احتمالا میاره..این بازی من نسخه دموشو بازی کردم خیلی باحاله هیجانش بالاس یک دفعه میبینی پشت سرت 6 تا زامبی سبز میشن من که گرخیدم
هیجانش به کنار co-op آنلاینش حرف نداره!
چندتا عکس و ویدئو از این بازی دیدم.. حالم بهم خورد.
سلیقه ایه دیگه یه عده نادر هم مثله شما بدشون میاد!
میگم کسی خبر داره رو pc هم میشه نسخه pirate رو آنلاین بازی کرد؟

من یک توضیحی می دم

اول بازی یک بازی coop است هم single player داره هم multiplayer

در بازی 4 ادم وجود داره با نام survivors

1.louis

2.francis

3.bill

4.zoey

شما یکی از انها می شید در سینگل 3 نفر دیگه بوسیله هوش مصنوعی هدایت می شوند

هالا بازی چند مرحله دارد اولا قبل از این بعضی ها می گفتند که این بازی 5 مرحله داره اما

نه این بازی 20 مرحله دارد

اما 4 campaigns داره که تو هر 4 تا 5 مرحله

5×4=20:biggrin1:

برای online بازی کردن نیاز به steam داری

بازي رو گرفتم يك شاهكار هست واقعا زيباست مودهاي Multyplayer بازي بسيار زيبا و اعتياد آور هستند چيزي عظيم تر از Counter-strike گيم پلي بازي بسيار نرم و روان فكر كنيد گيم پلي Counter-strike رو با دسته رويه 360 بازي كنيد.
در بعضي صحنه ها شايد 100 تا 200 تا زامبي به شما حمله ميكنند كه جالب اين جاست فريم بازي عالي بالا هست.
گرافيك هم كه چه عرض كنم Steam تركونده و اين موتور تو بخش نورپردازي تو اين بازي خيلي پيشرفت داشته .
گذشته از اين ها بازي صد در صد به يكي از عظيم ترين بازي ها و علبته محبوب ترين آنها در Live تبديل ميشود.

یه نقد که ازش دیدم میگن نقطه قوتش اینه که داستانش هم خیلی قویه!
حالا من هنوز بازی نکردما بعدا نگید از خودت در نیار:cheesygri

داستانی نداره, سیستم هوش مصنوعیش خیلی جالبه و با در نظر گرفتن قابلیت های تیم, بازی رو آسون و سخت میکنه, یعنی اگه ضعیف باشین, زامبی های کمتر و با انرژی کمتری براتون ظاهر میشه, سیستم خیلی جالبیه که باعث میشه همه از بازی یه تجربه خوب داشته باشن.

یه سیستمی به اسمه Director داره که اون محل ظهور (!) زامبی ها و تعدادشون رو تو مرحله مشخص میکنه.

البته این ادعای Valve هستش و خودم عملا بازی نکردم.

جالبی حالت آنلاینش اینه که گروه مخالف زامبی میشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or