Lead Graphics Engineer شرکت Crytek این شرکت را ترک کرد و به id Software پیوست

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Tiago Sousa مهندس اصلی توسعه و تحقیق بخش گرافیک (Lead Research and Development Graphics Engineer) شرکت Crytek، این شرکت را ترک کرد و به استودیو id Software برای کار بر روی DOOM جدید پیوست.

ssd8ddmycel53f8tvhg8.jpg

Sousa در توییتی اعلام کرد، که او به استودیو id Software پیوسته است و از این پس بر روی شماره جدید DOOM و موتور گرافیکی idTech 6 کار خواهد کرد.

با توجه به پروفایل Linkedin آقای Tiago Sousa، او بیش از یک دهه در شرکت Crytek به عنوان برنامه نویس گرافیک و مهندس موتور اختصاصی CryEngine در این شرکت برای ساخت بازی هایی مثل: Crysis، شماره اول بازی Farcry، بازی Ryse: Son of the Rome و چند پروژه نامشخص دیگر کار کرده است.

اخیرا شایعات مختلفی از اوضاع نامساعد شرکت Crytek به خصوص استودیو UK Crytek منتشر شده است. از جمله این شایعات می توان به خروج Hasit Zala کارگردان بازی Homefront: The Revolution اشاره کرد.

منبع

Last edited by a moderator:
فرضا که این اقای Tiago sousa مغز متفکر انجین کرایتک ، خب !
این اقا چی از موتور idtech و میراث john D.carmack میدونه ؟؟؟ باید ی چند سالی هم انتشار بازی باز عقب بیفته تا ایشون تو کلاس های فوق برنامه id Software شرکت کنه تا با نوع برنامه نویسی و چند و چون چیزی که کارمک خلق کرد آشنا بشه !

آخرین ویرایش:
اون 3 برادر PC Gamer محصوب میشن؟ من برم PS4 بخرم>:d
منظور من از طرف های بحث کاربرها بودند نه سازنده ها! اما اگر منظور شما از سه برادر یرلی ها هستند که صراحتا میگم بله PC Gamer هستند.
حالا شما میگی نیستند، باید براش دلیل قانع کننده داشته باشی!
در مورد خبر هم این قسمت رو اضافه میکنم شاید جالب باشه!
According to Sousa, he will be now working at id Software and will be helping the company with the new Doom title. Sousa is now the Lead Rendering Programmer at id Software. In addition, Sousa will work on the new id Tech 6 engine, meaning that we might get some major engine improvements. After all, Sousa worked on all versions of CRYENGINE; an engine that – at least in our opinion – is the most optimized engine to date.

منظور من از طرف های بحث کاربرها بودند نه سازنده ها! اما اگر منظور شما از سه برادر یرلی ها هستند که صراحتا میگم بله PC Gamer هستند.
حالا شما میگی نیستند، باید براش دلیل قانع کننده داشته باشی!
در مورد خبر هم این قسمت رو اضافه میکنم شاید جالب باشه!
According to Sousa, he will be now working at id Software and will be helping the company with the new Doom title. Sousa is now the Lead Rendering Programmer at id Software. In addition, Sousa will work on the new id Tech 6 engine, meaning that we might get some major engine improvements. After all, Sousa worked on all versions of CRYENGINE; an engine that – at least in our opinion – is the most optimized engine to date.

من نمیدونم مجبورین وقتی از حواشی فروم خبر ندارین بپرین وسط ماجرا ;) امید وارم برادر 4ام نشی :d

من نمیدونم مجبورین وقتی از حواشی فروم خبر ندارین بپرین وسط ماجرا ;) امید وارم برادر 4ام نشی :d
بپرم وسط بحث؟ مگه بحث من سر این "3 برادر" بود که نیازی به اطلاع ازش باشه؟ دوست عزیز من وسط بحثی نپریدم، شما پست منو بخون چی از پستم برداشت میکنی؟ :
"خدایی خیلی سخته که به طرفدارهای هر دو شرکت احترام بگذارید؟ و همینطور به طرفدارهای کارمک و یرلی؟ چه کاریه که تخریب بشن یا با هم مقایسه بشند؟ جالب اینجاست که طرف های بحث هم PC گیمر هستند!"​

من نه با ID دشمنی دارم و نه با crytek! اما فکر کنم هر PC گیمری بدونه که این دو شرکت هوای این پلتفرم رو داشتند و منم بعنوان یه PC گیمر نمی تونم ببینم که تخریب میشند! اونم از طرف کسانی که حداقل به ظاهرا PC گیمر هستند (من زیاد اطلاعی از کاربرها ندارم.)

بپرم وسط بحث؟ مگه بحث من سر این "3 برادر" بود که نیازی به اطلاع ازش باشه؟ دوست عزیز من وسط بحثی نپریدم، شما پست منو بخون چی از پستم برداشت میکنی؟ :
"خدایی خیلی سخته که به طرفدارهای هر دو شرکت احترام بگذارید؟ و همینطور به طرفدارهای کارمک و یرلی؟ چه کاریه که تخریب بشن یا با هم مقایسه بشند؟ جالب اینجاست که طرف های بحث هم PC گیمر هستند!"​

من نه با ID دشمنی دارم و نه با crytek! اما فکر کنم هر PC گیمری بدونه که این دو شرکت هوای این پلتفرم رو داشتند و منم بعنوان یه PC گیمر نمی تونم ببینم که تخریب میشند! اونم از طرف کسانی که حداقل به ظاهرا PC گیمر هستند (من زیاد اطلاعی از کاربرها ندارم.)

حرفت اشتباه نیست اما بحث بحث سوپر برادران افسانه ای هست :d

فرضا که این اقای Tiago sousa مغز متفکر انجین کرایتک ، خب !
این اقا چی از موتور idtech و میراث john D.carmack میدونه ؟؟؟ باید ی چند سالی هم انتشار بازی باز عقب بیفته تا ایشون تو کلاس های فوق برنامه id Software شرکت کنه تا با نوع برنامه نویسی و چند و چون چیزی که کارمک خلق کرد آشنا بشه !

ببخشید اما شما 0.0000000000000000000000000000000000000000009% هم از مدیریت پروژه برنامه نویسی هیچی که چه عرض کنم از خود برنامه نویسی هم اطلاع ندارین بعد به یه برنامه نویسی به سطح تیاگو سوسا میگی باید کلاس فوق برنامه براش بزارن نمیدونم شما ها دیگه کی هستین اما معمولا ملت همینجوری هرچی به فکرشون رسید تایپ نمیکنن و ارسال کنن با خوشحالی که وایی چه حالی از طرفدار های تیاگو سوسا گرفتم یا یه عده دیگه بیاین حال کارمک بگیریم .

این آقای تیاگو سوسا و یا حتی کارمک یا هر برنامه نویس دیگه ای وقتی از یک جای به جای دیگه نقل مکان میکنه یک هفته شاید هم کمتر شاید هم بیشتر نسبط به سطح برنامه نویسی که انجام شده مدلسازی های که برای ساختار برنامه ای استفاده شده که ما بهش میگیم مدیریت پروژه که قبل از انجام پروژه انجام میشه و مدل های گرافیکی مثل یوزکسی ها و سیکونس تایم ها و مدیریت پروژه که قبلا به صورت یک جزوه در امده برای انجام پروژه میخونه بعد هم مدلسازی های پروژه که سطح های برنامه مشخص میکنه میخونه بعدش شروع به انجام پروژه میکنه وگرنه نه کارمک نه بیل گیتس نه استیو جابز نه هیچ کس دیگه ای که بگیم برنامه نویسی انجام میده نمیتونه بدون دانستن اینجور اطلاعات و آموزش اولیه یک دفعه وسط یه پروژه به پروژه اضافه بشه حتی خود خدا برنامه نویسی باشه .

ببخشید اما شما 0.0000000000000000000000000000000000000000009% هم از مدیریت پروژه برنامه نویسی هیچی که چه عرض کنم از خود برنامه نویسی هم اطلاع ندارین بعد به یه برنامه نویسی به سطح تیاگو سوسا میگی باید کلاس فوق برنامه براش بزارن نمیدونم شما ها دیگه کی هستین اما معمولا ملت همینجوری هرچی به فکرشون رسید تایپ نمیکنن و ارسال کنن با خوشحالی که وایی چه حالی از طرفدار های تیاگو سوسا گرفتم یا یه عده دیگه بیاین حال کارمک بگیریم .

این آقای تیاگو سوسا و یا حتی کارمک یا هر برنامه نویس دیگه ای وقتی از یک جای به جای دیگه نقل مکان میکنه یک هفته شاید هم کمتر شاید هم بیشتر نسبط به سطح برنامه نویسی که انجام شده مدلسازی های که برای ساختار برنامه ای استفاده شده که ما بهش میگیم مدیریت پروژه که قبل از انجام پروژه انجام میشه و مدل های گرافیکی مثل یوزکسی ها و سیکونس تایم ها و مدیریت پروژه که قبلا به صورت یک جزوه در امده برای انجام پروژه میخونه بعد هم مدلسازی های پروژه که سطح های برنامه مشخص میکنه میخونه بعدش شروع به انجام پروژه میکنه وگرنه نه کارمک نه بیل گیتس نه استیو جابز نه هیچ کس دیگه ای که بگیم برنامه نویسی انجام میده نمیتونه بدون دانستن اینجور اطلاعات و آموزش اولیه یک دفعه وسط یه پروژه به پروژه اضافه بشه حتی خود خدا برنامه نویسی باشه .

منظور من هم همین بود و هدفم ترول ایشون یا کرایتک نبود .
بنده هیچ وقت برای خوش آمد هیچ کسی پست ندادم و نمیدم
مخصوصا اینکه 3 برادر لایکش کنن !
و حتما با برنامه نویسی پیشرفته و شیء گرا و منطق گرا و موتورهای بازی سازی آشنایی کامل دارن که لایک کردن ! :))
سال 75 که هیچ کس نمیدونست برنامه نویسی و بازیسازی چیه بنده با موتوری به اسم مورفیت کار میکردم .
لطفا شما تئوری های کلاس های درسیت رو برای خودت نگه دار عزیزم .

منظور من هم همین بود و هدفم ترول ایشون یا کرایتک نبود .
بنده هیچ وقت برای خوش آمد هیچ کسی پست ندادم و نمیدم
مخصوصا اینکه 3 برادر لایکش کنن !
و حتما با برنامه نویسی پیشرفته و شیء گرا و منطق گرا و موتورهای بازی سازی آشنایی کامل دارن که لایک کردن ! :))
سال 75 که هیچ کس نمیدونست برنامه نویسی و بازیسازی چیه بنده با موتوری به اسم مورفیت کار میکردم .
لطفا شما تئوری های کلاس های درسیت رو برای خودت نگه دار عزیزم .

مشخصه از پست قبلی شما مورد بعدی اینکه همین که به صحبت من میگی تئوری مشخصه اطلاعات شما در این زمینه چقدره اینکه شما سال کندوس پادشاه با متور بازی سازی ... کار کرده باشی دلیل بر این نیست که شما اطلاعات درستی در مورد یک مطلب داشته باشی مورد بعدی اینکه شما داری با من صحبت میکنی یا با کسی که پست من به نظرش از نظر عقلی منطقی میاد شما بهتره به جای تفره رفتن از موضوع حرفی که زدی اشتباه داری الان ربطش میدی به لایکی که صحبت من گرفته که اصلا برام مهم هم نیست کی خوشش میاد یا نه وگرنه منطق به خاطر افرادی مثل شما میزاشتم پشت در تاپیک یه حرفی میزدم 100 نفر لایک میکردن به جای اینکه بین این همه پست پست شما رو با حرفی که زدی نقل قول کنم .

بهتره به جای تفره رفتن در آینده حرفی که میزنی اول راجبش اطلاعات داشته باشی بعد راجبش صحبت کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or