Lead Graphics Engineer شرکت Crytek این شرکت را ترک کرد و به id Software پیوست

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Tiago Sousa مهندس اصلی توسعه و تحقیق بخش گرافیک (Lead Research and Development Graphics Engineer) شرکت Crytek، این شرکت را ترک کرد و به استودیو id Software برای کار بر روی DOOM جدید پیوست.

ssd8ddmycel53f8tvhg8.jpg

Sousa در توییتی اعلام کرد، که او به استودیو id Software پیوسته است و از این پس بر روی شماره جدید DOOM و موتور گرافیکی idTech 6 کار خواهد کرد.

با توجه به پروفایل Linkedin آقای Tiago Sousa، او بیش از یک دهه در شرکت Crytek به عنوان برنامه نویس گرافیک و مهندس موتور اختصاصی CryEngine در این شرکت برای ساخت بازی هایی مثل: Crysis، شماره اول بازی Farcry، بازی Ryse: Son of the Rome و چند پروژه نامشخص دیگر کار کرده است.

اخیرا شایعات مختلفی از اوضاع نامساعد شرکت Crytek به خصوص استودیو UK Crytek منتشر شده است. از جمله این شایعات می توان به خروج Hasit Zala کارگردان بازی Homefront: The Revolution اشاره کرد.

منبع

Last edited by a moderator:
بدون این هم عالی میشد:دی
لعنتی اصلا این ID Software یه 10-20 سالی جلو ـه:دی
موتورشون کلا از Polygon استفاده نمی کنه:دی به جاش از Voxel یا یه سری مکعب استفاده می کنه:دی
یا موتور قبلیشون و Mega Texture مثلا:دی
؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-/
Voxel ؟!
دچار Panic شدم ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟

Well، یکی از Friend هامون تو Topicـه Doom تو Sectionـه Personal Computer یه Articleـی نوشته که خوندنش که Goodـه!
اینم Linkـش:
http://forum.bazicenter.com/thread29889/page12/#post3351651

اونو ولش کن ، خودت چی فهمیدی ازش ؟!!!!!!!
فقط خواهشا Panic دومو بهمون رحم کن ......

من هیچی نفهمیدم استاد، منو ببخش، شما علامه دهر هستید، شما همه چی میدونی، ما هیچی نمی دونیم:-ss

خداروشکر^:)^
:))

آخرین ویرایش:
همین کم مونده بود یه مشت آدم که بلد نیستن یه Hello World بنویسن به کارمک و ID Software و Open GL گیر بدن:))

- - -ویرایش - - -

؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-/
Voxel ؟!
دچار Panic شدم ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟
Well، یکی از Friend هامون تو Topicـه Doom تو Sectionـه Personal Computer یه Articleـی نوشته که خوندنش که Goodـه!
اینم Linkـش:
http://forum.bazicenter.com/thread29889/page12/#post3351651

- - -ویرایش - - -

اونو ولش کن ، خودت چی فهمیدی ازش ؟!!!!!!!
فقط خواهشا Panic دومو بهمون رحم کن ......
من هیچی نفهمیدم استاد، منو ببخش، شما علامه دهر هستید، شما همه چی میدونی، ما هیچی نمی دونیم:-ss
+++
طرف 4 ماه با Unity و UDK کار کرده احساس جان کارمک بودن بهش دست داده:))

آخرین ویرایش:
آقای MARSHAL در تاپیک Id software Doom 4 خیلی خوب توضیح دادن و فکر میکنم خوندنش برای #جنگجویان فایده ای نداشته باشه...
این ترول های مسخره نسبت به یکی از پیشتازان گرافیکی بازیهای PC چه معنی میتونه داشته باشه ؟ Demo از CyberDemon رو دیدید ؟
به شخصه البته از کسانی که به بازیهای Portal ، WOW و عناوین استراتژیک و RPG-Isometric میگه مزخرف ، انتظار دیگه ای واقعا ندارم . بعد اساتید ادعای PC Gamer-یشون گوش فلک رو کر کرده :|
همه زمان عرضه Rage محو گرافیک بازی شده بودند و انصافا جزو بازیهای مولتی پلتفرمی بود که روی کنسول گرافیک فوق العاده ای به نمایش میگذاشت البته این موضوع ربطی به Stuttering بازی برروی PC نداره و خود id هم در فرومش راه حل نسبی داده بود که برای Wolfenstein New order هم جواب گو بود
Cryengine یه مشکل اساسی که بنظرم داره این هست که خروجی هایی که میده بسیار شبیه هم هست و هیچ تنوعی درش دیده نمیشه حالا امیدوارم Star Citizen بتونه یه انقلاب گرافیکی باشه و به بهبود وضع این موتور کمک کنه. اما از اون طرف به بازیهای Unreal Engine نگاه کنیم ، Borderlands با گرافیک سل شید ، Batman Arkham ، Gears با تنوع فوق العاده موجوده..

آخرین ویرایش:
آقای MARSHAL در تاپیک Id software Doom 4 خیلی خوب توضیح دادن و فکر میکنم خوندنش برای #جنگجویان فایده ای نداشته باشه...
این ترول های مسخره نسبت به یکی از پیشتازان گرافیکی بازیهای PC چه معنی میتونه داشته باشه ؟ Demo از CyberDemon رو دیدید ؟
به شخصه البته از کسانی که به بازیهای Portal ، WOW و عناوین استراتژیک و RPG-Isometric میگه مزخرف ، انتظار دیگه ای واقعا ندارم . بعد اساتید ادعای PC Gamer-یشون گوش فلک رو کر کرده :|
همه زمان عرضه Rage محو گرافیک بازی شده بودند و انصافا جزو بازیهای مولتی پلتفرمی بود که روی کنسول گرافیک فوق العاده ای به نمایش میگذاشت البته این موضوع ربطی به Stuttering بازی برروی PC نداره و خود id هم در فرومش راه حل نسبی داده بود که برای Wolfenstein New order هم جواب گو بود
سبک نقشه های بی سر و ته هم بزار اینجا:lol:

خداروشکر که حالا یکی هست که یه تغییری تو موتور مضخرفشون بده! خداوکیلی جزء افتضاح ترین موتور ها بود، با گرافیک تاریخ گذشته چه مشکلاتی که نداشت!
شما State of Decay رو بازی کردی؟! با اون تکسچرهای آشغال و گرافیک افتضاح. CryEngine یه آشغال بیش نیست...

خروجی که از یه موتور گرفته میشه ربطی به تیم سازنده موتور نداره. به سایز تیم سازنده، مهارتشون و بودجه‌ی بازی ربط داره. بیشتر تلاش کن...
خیلی جالبه که این پست 10 تا لایک میخوره :| دوست عزیز State of Decay پورت شده از X360 بود! شما چه انتظاری از یه تیم کوچیک و یه کنسول ضعیف داری؟
پ.ن: حالا بین خودمون باشه که شاهکار هایی چون Sniper: Ghost Warrior 2، Enemy Front و ... هم از دل این ابر موتور گرافیکی قرن بیرون اومدن (با توجه به منطق 3 برادر)
:-?
شما میدونی که این دو بازی رو یه شرکت ساخته؟ شرکتی که اگر اشتباه نکنم بازی موفقی نداشته! حتی این دو عنوان هم از نظر گرافیکی خیلی بهتر از بخش های دیگه عمل کردند! خصوصا Sniper: Ghost Warrior 2 که شخصا تجربه کردم.
در مورد کرای انجین هم فکر میکنم رایز و کرایسیس 3 توانایی این موتور رو اثبات کنند! و در مورد کرایتک هم خدایی این شرکت خیلی به پیشرفت گرافیک تو این صنعت کمک کرده و اینکه اتفاقی براش بیوفته فکر نمیکنم برای یه بازیباز واقعی خوشحال کننده باشه، مگر اینکه مشکلی وجود داشته باشه!

آخرین ویرایش:
بابا كارمك هيچي سرش نميشه...id software اشغال....valve كلا با تمام بازيها و افرادش بيشتر از يه زامبي نمي فهمن:d...بازيهاي نقطه بازي بليزارد چرته...كافيه؟؟؟يا بازم بگم؟؟
دست ازسر كچل تاپيكاي اينا بردارين ديگه تو هر تاپيكي كه نميان اعتراض كنن ....يه بار دو بار سه بار شنيديم ديگه....كل تاپيكاي اينا شده اسپم و مسخره بازي

.

.
کسی که به بازیهای بلیزارد میگه نقطه بازی مگه میشه بهش گفت PC Gamer ؟ توقعی نداریم بزارید ادامه بدن
acigar.gif

آخرین ویرایش:
جالبه که تمام این مشکلات بعد ساخت و فروش نچندان خوب Ryse برای کرایتک شروع شد و جالب اینجاست اینجا ملت به جای اینکه راجب خود خبر یعنی مشکلات کرایتک و بدی جدا شدن یه همچین برنامه نویسی از کاریتک و پیوستن اون به ID SOFTWARE صحبت کنن راجب کارمک و تیاگو سوسا که کدام یکی بهترن یا کدام یکی بدترن صحبت میکنن .

خدایش خیلی جالبین به خدا من دارم فکر میکنم چی میخواد به سر یه استدیو شاید از نظر داستانی و گیم پلی بعضی از بازی هاش نپسندم قراره بیاد شما دعوا میکنین که کدام یکی بهترن یا قبلا چه تکنیکی در فلان بازی بوده یا باید میبوده نبوده خیلی جالبین به خدا .

خدایی خیلی سخته که به طرفدارهای هر دو شرکت احترام بگذارید؟ و همینطور به طرفدارهای کارمک و یرلی؟ چه کاریه که تخریب بشن یا با هم مقایسه بشند؟ جالب اینجاست که طرف های بحث هم PC گیمر هستند!

خدایی خیلی سخته که به طرفدارهای هر دو شرکت احترام بگذارید؟ و همینطور به طرفدارهای کارمک و یرلی؟ چه کاریه که تخریب بشن یا با هم مقایسه بشند؟ جالب اینجاست که طرف های بحث هم PC گیمر هستند!
اون 3 برادر PC Gamer محصوب میشن؟ من برم PS4 بخرم>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or