Lara Croft نیاز به تغییر دارد همان طور که Batman تغییر کرد.

Death Proxy

مدیر انجمن
رییس بخش مالی Eidos یعنی اقای Robert Brent طی صحبتی که با Times Online داشته اند به این نکته اشاره کرده اند که عنوان بعدی در سری بازی های Tomb Rider این سری را دوباره راه انداری میکند، همان کاری که که The Dark Knight کرد.

thejoker1b.jpg

ایشان اضافه کرده اند که ما باید به همه چیز نگاه کنیم و بعد عنوان بعدی را تولید کنیم. به تغییرات موفقیت امیز بتمن نگاه کنید که چه طور از استایل اندوهگین Michael Keaton به استایل noir فیلم The Dark Knight تغییر کرد.
همانطور که در اخبار قبلی خوانده اید Eidos از فروش عنوان جدید خود یعنی Tomb Raider Underworld ناراضی بود.

خب وقتی فرت و فرت بازی میسازن و بیرون میدن باید فکر اینجاهاشم بکنن که یکنواخت میشه

نه رفیق اونقدر ها هم این سری اخریش یکنواخت نیست;)
من الان دارم بازی میکنک اندر ورلد رو ولی وجدانن خیلی روش کار شده گرافیک.معماهاش

معماهاش
نسخه قبلیش معماهاش خیلی بیشتر و بهتر بود!
این نسخه هم خیلی آسون بود و هم خیلی تکراری به نظر من.
لارا كرافت رو عوض ميكنه.
بهتره عوض کنه دیگه : د ی
شماره بعد لارا میخواد دنبال چی باشه؟!

شماره بعد لارا میخواد دنبال چی باشه؟!

دنبال گنج واقعی ( یه شوهر خوب ):biggrin1:
که یه بچه براش درست کنه بشونتش تو خونه بچه داری
خیاله ما و شما و اونا و Eidos و بقیه راحت بشه:smile:

یه شوخی بود برای خنده نگید چرا اسپم دادی:biggrin1:

نسخه قبلیش معماهاش خیلی بیشتر و بهتر بود!
این نسخه هم خیلی آسون بود و هم خیلی تکراری به نظر من.

اگه منظور شما از نسخه قبلی لجنده!!، لجند که کلا چیزی به اسم معما نداشت یه چیزایی مثلا خیر سرشون گذاشته بودن ولی اسمشو معما نمی شد گذاشت:-"

نه رفیق اونقدر ها هم این سری اخریش یکنواخت نیست;)
من الان دارم بازی میکنک اندر ورلد رو ولی وجدانن خیلی روش کار شده گرافیک.معماهاش
روی معماهاش کار شده؟!! من که تنها شماره ای بود که Tomb Raider رو بازی میکردم میدونم معماهش شاید یک، هزارم درجه سختی شماره های قبلیش نمیشه! اونوقت این میشه کار کردن روی معماهاش! شما سری های قبلی رو بازی کردی که میگی روی این معماهاش کار شده؟ بهتر نیست قبل از پست دادن یکم روش فکر کنیم؟
موفق باشید.

اگه منظور شما از نسخه قبلی لجنده!!، لجند که کلا چیزی به اسم معما نداشت یه چیزایی مثلا خیر سرشون گذاشته بودن ولی اسمشو معما نمی شد گذاشت:-"

نسخه قبلی این بازی anniversary هست و منظور منم anniversary است!

---
راستی مگه بازیه دارک نایت قراره بیاد؟

ایشان اضافه کرده اند که ما باید به همه چیز نگاه کنیم و بعد عنوان بعدی را تولید کنیم. به تغییرات موفقیت امیز بتمن نگاه کنید که چه طور از استایل اندوهگین Michael Keaton به استایل noir فیلم The Dark Knight تغییر کرد.

بازیش فکر کنم قراره بیاد،که داستانش بعد فلمش هست

روی معماهاش کار شده؟!! من که تنها شماره ای بود که Tomb Raider رو بازی میکردم میدونم معماهش شاید یک، هزارم درجه سختی شماره های قبلیش نمیشه! اونوقت این میشه کار کردن روی معماهاش! شما سری های قبلی رو بازی کردی که میگی روی این معماهاش کار شده؟ بهتر نیست قبل از پست دادن یکم روش فکر کنیم؟
موفق باشید.

چرا خیلی خوبه ادم قبل از پست دادن فک کنه:mad:
منم بدون فک حرفمو نزدم
شماره های قبلی هم معما داشتن اما نه به جذابی و سختیه این نسخه

منم بدون فک حرفمو نزدم
قبل از هر چیز حرف اویس رو بشدت تایید می کنم...
بهتره شما tomb raider:the last relevation پی اس1 رو بگیری یه دست بازی کنی تا فرق معماهاش رو با نسخه ی اخیر بفهمی;)
من تو tomb raider:the last relevation فقط 1سال طول کشید تا مرحله اول که تمرینی هم بود رو رد کنم!!

منم بدون فک حرفمو نزدم
من عادت ندارم با کسی بحث کنم و مطمعن باش بعد از این پستم هم دیگه جوابی نمیدم.
میدونی هرچی فکر کردم برای این حرفت جوابی پیدا نکردم.
موفق باشید.

من عادت ندارم با کسی بحث کنم و مطمعن باش بعد از این پستم هم دیگه جوابی نمیدم.
میدونی هرچی فکر کردم برای این حرفت جوابی پیدا نکردم.
موفق باشید.
راست می گه مخصوصا tomb raider 3

13 سال پیش وقتی اولین نسخه منتشر شد من بچه دبیرستانی بودم الان موهای سر من ریختن ولی ماشاءالله هزار ماشالله لارا خانوم جوونتر هم میشن:biggrin1:
خودم که از علاقه مندان سری تامب رایدر هستم واسه همون هم عکس لارا رو انتخاب کردم. ولی خب باید اساسی تغییر بشه یه جورایی بعضا با اما و اگر و امتحان آزمایش پیش میرن سازندگانش که ببینن واکنش چی میشه به نظر من بیشتر نسخه هاش حرف نداشت ولی خب منتقدین همیشه واسه بهترین ها هم حرف در میارن.
ایندفعه بچه دار بشه، بچشو بدزدن برو برا نجات بچش خوبه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or