Lara Croft نیاز به تغییر دارد همان طور که Batman تغییر کرد.

Death Proxy

مدیر انجمن
رییس بخش مالی Eidos یعنی اقای Robert Brent طی صحبتی که با Times Online داشته اند به این نکته اشاره کرده اند که عنوان بعدی در سری بازی های Tomb Rider این سری را دوباره راه انداری میکند، همان کاری که که The Dark Knight کرد.

thejoker1b.jpg

ایشان اضافه کرده اند که ما باید به همه چیز نگاه کنیم و بعد عنوان بعدی را تولید کنیم. به تغییرات موفقیت امیز بتمن نگاه کنید که چه طور از استایل اندوهگین Michael Keaton به استایل noir فیلم The Dark Knight تغییر کرد.
همانطور که در اخبار قبلی خوانده اید Eidos از فروش عنوان جدید خود یعنی Tomb Raider Underworld ناراضی بود.

13 سال پیش وقتی اولین نسخه منتشر شد من بچه دبیرستانی بودم الان موهای سر من ریختن ولی ماشاءالله هزار ماشالله لارا خانوم جوونتر هم میشن:biggrin1:
خودم که از علاقه مندان سری تامب رایدر هستم واسه همون هم عکس لارا رو انتخاب کردم. ولی خب باید اساسی تغییر بشه یه جورایی بعضا با اما و اگر و امتحان آزمایش پیش میرن سازندگانش که ببینن واکنش چی میشه به نظر من بیشتر نسخه هاش حرف نداشت ولی خب منتقدین همیشه واسه بهترین ها هم حرف در میارن.
ایندفعه بچه دار بشه، بچشو بدزدن برو برا نجات بچش خوبه:biggrin1:
تو این 13 سال این همه نسخه های مختلف این بازی رو بازی کردین تا حالاکسی نگفته توم ریدر نه تامب رایدر:biggrin1:!
شوخی بودا! آخه از زمان بازیدات سر اسم این بازی مشکل داریم.....

تو این 13 سال این همه نسخه های مختلف این بازی رو بازی کردین تا حالاکسی نگفته توم ریدر نه تامب رایدر:biggrin1:!
شوخی بودا! آخه از زمان بازیدات سر اسم این بازی مشکل داریم.....
مگه نمیدونستی 13 عدد متفاوتیه؟:biggrin1: امروز هم 13 ژانویست :biggrin1:
رفیق گفتم که منتقدین واسه هرچیزی ایراد میگیرن شما هم منتقد من:love:
حالا شما اگه بگین من هم با اون اسم خطاب می کنم:smile:
حالا بخاطر لارا 13 دقیقه سکوت :biggrin1:

به عنوان یک فن ان آتیشه TR از تغییر در سبک این بازی اصلا خوشم نمیاد!! یادمه ان وقت هایی که TR6 AOD منتشر نشده بود هم از این حرف ها زده میشد!!
منم موافقم اصلا به نظرم نباید گیم پلی و سبکش تغییر کنه کلا گفتم همین خوبه به نظر منتقدین یکنواخت میشه ولی اگه خواستن تغییرات بدن توی داستان و ...... خوبه

به نظر من این بازی خیلی بازی عالی هستش...
ولی باید قبول کنیم دیگه مرده...اگه این بازی رو کلا حذف کنن بهتره چون به ضرر شرکت میشه
و یه IP جدید بسازن
:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or