L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام!
دوستان بازی چیت هم داره؟
اگه داره یکی بذاره لطفا به فارسی:دی
یعنی نداره:دی؟!
دوستان من یه سری از این چیزایی که شما میگینو کلا ندیدم!!
مثلا :
ماموریت میوه فروشی تو دیسک 2 هست؟؟ من دیسک 3 ام ولی ندیدمش!
یا :
همین که mori923 تو پست بالایی میگه:|
آیا اینا ماموریست فرعیه؟

نه بابا توی فرعی چیه:دی؟
توی دیکس(:دی)دوم هست!
این پایین هم نوشتم توی میوه فروشی چی میشه!!!
باید بری تو میوه فروشی بعدش از یارو سوال میپرسی بعد میری اونور با لگد میزنی در وا میشه اونجا کلی جعبه هست و روی میز هم یه چاقوی خونی که یهو میوه فروشه میاد میبینه فرار میکنه و...

راستی زیاد هم خسارت به بار بیارین از تعداد ستاره هاتون کم میشه :دی، پس رانندگی هاتون را تقویت کنین
واسه اینکه خسارت به بار نیاد میتونی بدی دستیارت رانندگی کنه. هیچ وقت ازت امتیاز خسارت به شهر کم نمی کنه اگه اون رانندگی کنه.

واسه اینکه خسارت به بار نیاد میتونی بدی دستیارت رانندگی کنه. هیچ وقت ازت امتیاز خسارت به شهر کم نمی کنه اگه اون رانندگی کنه.

تو ماموريت هاي تعقيب و گريز ديگه اين مورد جوابگو نيست !!!
بايد دل و بزني به دريا و شهر و له كني، چندتا هم ادم زير بگيري :d

نمیدونم فقط من این احساس رو دارم یا نه ولی واقعا بازی تکراری شده الان من تو بخش Arson هستم و از شدت تکراری بودن بازی دیگه حالم داره بهم میخوره.:|

اين پرونده
قاتل يك چهارم ماه
چقدر سخته
انقدر كه دنبال نشانه هاش گشتم سردرد گرفتم )x
بازي يهويي درجه ي سختيشش چسبيده به سقف !!
تكراري هم شده :d

اونقت دیگه اون آچیومنتی که باید 120 مایل رانندگی کنی را نمیتونی بگیری

کسی زحمت نکشیده بعضی از لغات مهمش رو ترجمه کنه بده به ما؟:d
در بازجویی فرق بین شک با دروغ چیه؟
شک یا دروغ نشونش اینه که یارو هی داره لب و لوچش را تکون میده و ادا درمیاره که نشون میده ریگی به کفشش هست ...
در این اوقات شما اگه در مورد اون سوالی که پرسیدی و اون جوابی که فرد داده اگه مدرکی داری باید Lie را بزنی و بعد مدرک رو کنی
اگه مدرک نداری باید Doubt را بزنی

پ.ن: نکته مهم این هستش که همه مدارک باید پیدا شده باشن، چون ممکنه تو مدرک نداشته باشی و Doubt را بزنی اما اشتباه باشه، علت اینه که شما مدرکی که لازم بوده را پیدا نکردی

• Like
Reactions: amirf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or