L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان با این حرفت کل کاربر ای این تاپیک 75 صفحه ای رو بردی زیره سوال!!!!!
چرا بازی بده؟؟؟؟ چند تا بدیشو بگو خب.......

بدی که زیاد داره، ولی در کل درست نیست تا وقتی بازی رو تا ته نرم ، عیب ها شو بگم، هر چند که همین سی درصدی که رفتم همه چیز رو مشخص کرد...

L.A NOIRE مثه هوی رین و مافیای 2 یه مشکل اساسی داره که اونم اینه:
سازنده ها ، شیفته و مجذوب ایده شدن و خیلی چیزای اساسی رو فراموش کردن....

دوستان راهنمای فرسی ، چیزی نیود واسه بازی ؟؟؟ :( اخه خیلی تو درد سر افتادم (به خاطر زبان) ، فعلا بازی و گذاشتم کنار دارم Dirt رو بازی میکنم تا یه راهنما فارسی و کامل واسه این بازی پیدا بشه:)#:-s:-s

دوستان من بازی رو تموم کردم ولی وقتی ادامه بازی رو میزنم از پرونده آخر بازی میاره چجوری ماموریت های جانبی که داخل شهر رخ میدهند رو برم؟

دوستان من آرکید دارم.
بدون نصب بازی رو تا دیسک 2 رفتم ولی اینقدر هنگ کرد مجبور شدم یه فلش 16 بگیرم.
حالا دیسک 2 رو نصب می کنم بعد با دیسک 2 می خوام بازی کنم ارور میده!
فیفا رو هم نصب کردم خواستم بازی کنم ارور داد!
چیکار کنم؟
کسی نیست؟
خیلی واجبه.

درود بر شما.من یه سوال داشتم.علت جذابیت و این همه طرفداری از این بازی برای چی هست؟؟؟؟مگه این بازی چه برتری نسبت به بقیه بازی ها داره؟؟؟
من به علت دانشگاه و امتحانات هنوز وقت نکردم بازی کنم.

درود بر شما.من یه سوال داشتم.علت جذابیت و این همه طرفداری از این بازی برای چی هست؟؟؟؟مگه این بازی چه برتری نسبت به بقیه بازی ها داره؟؟؟
من به علت دانشگاه و امتحانات هنوز وقت نکردم بازی کنم.

به جرات مبگم اصلا بازیش قشنگ نیست فقط یه گرافیک و یه داستان نه هیجان نه چیزی همه چیزش تکراری اقای X داره راست میگه یا تو شک داری یه داره دروغ میگه کل بازی همینه

ولی مثلا RDR چه غوغایی به پا کرده بود

به جرات مبگم اصلا بازیش قشنگ نیست فقط یه گرافیک و یه داستان نه هیجان نه چیزی همه چیزش تکراری اقای X داره راست میگه یا تو شک داری یه داره دروغ میگه کل بازی همینه

ولی مثلا RDR چه غوغایی به پا کرده بود
به این بدیا که میگی نیست روی بازی خیلی کار شده هرچی هست از GTA صد البته بهتره:d

کسی نیست؟
خیلی واجبه.

دوست عزیز من خودم بازی رو تو فلش هشت گیگ ریختم دارم بازی میکنم هیچ مشکلی هم نداره تابه حال یه بارم هنگ نکرده.فیفا رو هم یه بار ریختم هیچ مشکلی نداشت.شما مطمئنی فلشت رو درست Configure کردی؟

دوست عزیز من خودم بازی رو تو فلش هشت گیگ ریختم دارم بازی میکنم هیچ مشکلی هم نداره تابه حال یه بارم هنگ نکرده.فیفا رو هم یه بار ریختم هیچ مشکلی نداشت.شما مطمئنی فلشت رو درست Configure کردی؟
بله Configure کردم.
برای اینکه موضوع تاپیک منحرف نشه بهت.ن پ.خ میدم.

درخواست توضیح آخرین پرونده ی بخش مواد ( vice )

اقا یکی به من چی شد ؟؟؟ من درست متوجه نشدم چی به چی شد :d کول رفت تو نخ اون یکی زنه بعد از پلیس انداختنش بیرون ... :d چی بود قضیه :d چرا معلوم نشد جریان ها زیره سره کیه ؟
اون درگیری های خیابابونی چی بود قضیش ؟ :d
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or