چرا اتفاقا داره.حالا شاید اونقدر ها هم بازی با زبان کاری نداشته باشه و بشه مثل GTA راحت بازی کرد![]()
چرا اتفاقا داره.حالا شاید اونقدر ها هم بازی با زبان کاری نداشته باشه و بشه مثل GTA راحت بازی کرد![]()
خوشحالم که بالاخره میتونم نتیجه زحماتم رو دراموزش زبان به مدت دوسال ببینم:dالبته خیلی وقته میبینم...ولی خب تو بازی یه حال دیگه ای داره:dچرا اتفاقا داره.یه جورایی این بازی نقطه ی مقابل GTA هست.80% بدون اکشن و درگیری هست و باید پرونده های جنایی رو حل کنی که خُب اگه یه زبان دست و پا شکسته بلد باشی میتونی یه جوری تمومش کنی ولی واسه لذت بردن باید تسلط نسبی داشته باشی.

راه خوبیه.....به نظرم بهترین کار لاشخوریه:d
وای میستیم یکی از سایت های ایرانی بذاره رهنمایی بازی رو بعد ما سریع میریم دانلود میکنیم:d
ولی این هم خداییش باید در نظر گرفت که شاید بعد از ریلیز بازی شاهد موارد دیگری باشیم![]()
!!!!هنوز که بازی نیومده ببینیم چجوری هست اصلا به سلیقه ی ملت میخونه یا نه
!!!!!!مثل اون عزیزی که گفته بود برای بازی رفته کلاس زبان که مطمعنم شوخی کرده........

اون عزیز من بودم:dراه خوبیه.....
اتفتقا من میخواستم این نکته رو بگم چون ملت تو این تاپیک خیلی خنده ار شده بودن!!!!!آخه بابا هنوز نه به باره نه به داره!!!!هنوز که بازی نیومده ببینیم چجوری هست اصلا به سلیقه ی ملت میخونه یا نه
!!!!!!مثل اون عزیزی که گفته بود برای بازی رفته کلاس زبان که مطمعنم شوخی کرده........
بابا مردم اینقدر هایپ ندید الکی با 4 5 تا تریلر که چیزی مشخص نمیشه........b-)
من نمیگم امید نداشته باشید میگم اینقدر هایپ ندید...................
موفقیت!![]()
نشیم
بچه ها بازی 17May ریلیز میشه!؟