L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا شاید اونقدر ها هم بازی با زبان کاری نداشته باشه و بشه مثل GTA راحت بازی کرد;)
چرا اتفاقا داره.:دی یه جورایی این بازی نقطه ی مقابل GTA هست.80% بدون اکشن و درگیری هست و باید پرونده های جنایی رو حل کنی که خُب اگه یه زبان دست و پا شکسته بلد باشی میتونی یه جوری تمومش کنی ولی واسه لذت بردن باید تسلط نسبی داشته باشی.

چرا اتفاقا داره.:دی یه جورایی این بازی نقطه ی مقابل GTA هست.80% بدون اکشن و درگیری هست و باید پرونده های جنایی رو حل کنی که خُب اگه یه زبان دست و پا شکسته بلد باشی میتونی یه جوری تمومش کنی ولی واسه لذت بردن باید تسلط نسبی داشته باشی.
خوشحالم که بالاخره میتونم نتیجه زحماتم رو دراموزش زبان به مدت دوسال ببینم:dالبته خیلی وقته میبینم...ولی خب تو بازی یه حال دیگه ای داره:d
بیصبرانه منتظرم بازی بدستم برسه!

کلا سوای بازی زبان خارجه یه چیزی که توی اینده بدردت میخوره به قول دوستان بازیهای و فیلم های خارجی وقتی بفهمی چی میگن بیشتر لذت داره

از وقتی که من زبان یاد گرفتم خیلی میگذره خدایی احساس میکنم نمی از نیازم بر اورده شده چون همه بازیها فیلم ها و غیره ......... خارجی هستند و زبان بین المللی هست.

این بازی هم به زبان نیاز داره ولی راهنمای بازی و انتخاب گزینه ها هم وجود داره که بتونی بازی رو به پایان برسونی
یه کار ساده هم هست شما هم مثل کوجیما منتظر نسخه ی فارسی باش لول :d:d;)

خدایی به خاطر این بازی رفتم یه کنسول گرفتم >:)

یه مدتی هس که توی فکر اینم بیایم با کمک دوستان کل بازی رو ترجمه کنیم،(داداشم میگفت بیا دوبله کنیم!گفتم کی میخواد دوبله کنه؟حتما تو با این صدای نکرت!)

حالا دو راه داره:

1.با استفاده از ویدیو های بازی که توی یوتوب گذاشته میشه بیایم زیر نویس کنیم.

2.بصورت نوشتاری دیالوگ ها رو بنویسیم،مثل کاری که یکی از دوستان انجام داده بود واسه درگن ایج اریجینز فک میکنم...

خودم راه دومو بیشتر میپسندم،البته بیشتر شبیه یه فیلمنامه توی ذهنم هس ،حالا باز نشد مثه AC:B ،باز اگه نشد به صورت راهنمای بازی هم میشه.حالا باز باید ببینیم چی پیش میاد.:d

بازي mass efect 2 كه واقعا احتياج به زبان قوي داشت و واقعا خريدنش برم ريسك شده بود وقتي گرفتمش با زبان متوسط بازم لذت بردم ولي خوب بعضي از گزينه هاشو نميفهميدم و شانسي ميزدم و.... حالا اين مثال را زدم كه بگم شما نگران نباش ميتوني بازي رد كني ولي خوب بلاخره زبان انگيليسي بايد ياد گرفت
چ.ن احتياج هست نمونش بازي هاي rpg

البته بلد بودن زبان خیلی مهمه
ولی مهم تر از اون داشتن listening قوی هست و نمیشه
فقط به زیر نویس امید داشت چون علاوه براینکه باید گوش کنیم که طرفی که ازش بازجویی می کنیم
چی جواب میده باید به حالات مختلف صورتش هم توجه داشت که همین برا منی که بازی بدون
زیر نویس نمی تونم انجام بدم کارو سختتر می کنه

به نظرم بهترین کار لاشخوریه:d
وای میستیم یکی از سایت های ایرانی بذاره رهنمایی بازی رو بعد ما سریع میریم دانلود میکنیم:d
ولی این هم خداییش باید در نظر گرفت که شاید بعد از ریلیز بازی شاهد موارد دیگری باشیم:>=((

به نظرم بهترین کار لاشخوریه:d
وای میستیم یکی از سایت های ایرانی بذاره رهنمایی بازی رو بعد ما سریع میریم دانلود میکنیم:d
ولی این هم خداییش باید در نظر گرفت که شاید بعد از ریلیز بازی شاهد موارد دیگری باشیم:>=((
راه خوبیه.....
اتفتقا من میخواستم این نکته رو بگم چون ملت تو این تاپیک خیلی خنده ار شده بودن!!!!!آخه بابا هنوز نه به باره نه به داره:-/!!!!هنوز که بازی نیومده ببینیم چجوری هست اصلا به سلیقه ی ملت میخونه یا نه:-s!!!!!!مثل اون عزیزی که گفته بود برای بازی رفته کلاس زبان که مطمعنم شوخی کرده........=)):))
بابا مردم اینقدر هایپ ندید الکی با 4 5 تا تریلر که چیزی مشخص نمیشه........b-)
من نمیگم امید نداشته باشید میگم اینقدر هایپ ندید...................;)

موفقیت!:p

راه خوبیه.....
اتفتقا من میخواستم این نکته رو بگم چون ملت تو این تاپیک خیلی خنده ار شده بودن!!!!!آخه بابا هنوز نه به باره نه به داره:-/!!!!هنوز که بازی نیومده ببینیم چجوری هست اصلا به سلیقه ی ملت میخونه یا نه:-s!!!!!!مثل اون عزیزی که گفته بود برای بازی رفته کلاس زبان که مطمعنم شوخی کرده........=)):))
بابا مردم اینقدر هایپ ندید الکی با 4 5 تا تریلر که چیزی مشخص نمیشه........b-)
من نمیگم امید نداشته باشید میگم اینقدر هایپ ندید...................;)

موفقیت!:p
اون عزیز من بودم:d
کلاس میرم ولی نه به خاطر این بازی:d
کلا امیدوارم بازی جوری باشه که به سلیقه ی ما بخوره و نا امید=(( نشیم:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or