L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کسی میتونه سیوش رو اپلود کنه منم استفاده کنم وسط بازی مجبور شدم به اشتباه پروفایلم رو پاک کنم حالا
سیوشم رفته تا وسط ا رفته بودم
لطفا هر کسی داره دریغ نکنه

سلام دوستان عزیز
میگم اون موقع که میره سوال میپرسه من نفهمیدم کدوم دکمه یعنی A و X و Y رو چه موقع بزنم همیشه سوالام incorrect میشه چه کار کنم؟
بد رمزی چیزی دکمه ای که خاص باشه یا بلد نباشیم داره؟
ممووون

سلام دوستان عزیز
میگم اون موقع که میره سوال میپرسه من نفهمیدم کدوم دکمه یعنی A و X و Y رو چه موقع بزنم همیشه سوالام incorrect میشه چه کار کنم؟
بد رمزی چیزی دکمه ای که خاص باشه یا بلد نباشیم داره؟
ممووون
بازی‌سنتر | مقالات | X360 | Action Adventure | L.A. Noire | راهنمای قدم به قدم L.A. Noire

سلام به همه ی دوستان
از همه هم عذر می خواهم که یه تاپیک قدیمی رو بالا آوردم. اما هیچ جایی بهتر از این جا برای رفع گیرم پیدا نکردم. البته شاید به علت قدیمی بودن بازی یادتون نیاد. اما من گیر خودم رو می گم.
من تو یه قسمتی گیر کردم که باید به یک فروشگاه تره بار(میوه فروشی) بری. یک مغازه ی بزرگ هستش. اما مشکل من اینه که این مغازه بسته هستش و من نمیتونم هیج کاری بکنم
اگه کسی می دونه بگه .
پیشاپیش ممنون

من بالاخره نسخه the complete edition رو تهیه کردم.ولی وقتی دیسک بازی رو میزارم سیو هام شناساییی نمیشه میخواستم ببینم کسی از دوستان اینو بازی کرده؟ومیدنه چه جوری میشه dlc هارو بازی کرد؟

سلام به همه ی دوستان
از همه هم عذر می خواهم که یه تاپیک قدیمی رو بالا آوردم. اما هیچ جایی بهتر از این جا برای رفع گیرم پیدا نکردم. البته شاید به علت قدیمی بودن بازی یادتون نیاد. اما من گیر خودم رو می گم.
من تو یه قسمتی گیر کردم که باید به یک فروشگاه تره بار(میوه فروشی) بری. یک مغازه ی بزرگ هستش. اما مشکل من اینه که این مغازه بسته هستش و من نمیتونم هیج کاری بکنم
اگه کسی می دونه بگه .
پیشاپیش ممنون

فکر کنم باید هنگامه شب یا عصر بروید به فروشگاه یا به زمان های دیگر.
در اینجا راهنمایی کاملش موجود است.
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or