L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازیش خیلی پر محتوا و جالبه,گرافیکش حرف نداره و از بازیهای شبیه به خودش مثل مافیا و جی تی آی خیلی بهتر و سرتره!
من L.A Noire ایکسباکس رو 4بار تا آخرش رفتم و چون خودم مترجم انگلیسی هستم و صحبت هاشونو میفهمم خیلی خیلی با این بازی حال کردم!>:d

دوستان مثل اینکه قسمت های the black dahlia و the red lipstick murder واقعیا و واقعا این قتل ها اتفاق افتاده !!!!!!!!!!!!!

تا اونجایی ام که میدونم کلا 90 ****ده های فرعی و اصلی این بازی از روی واقعیته!!!!!!!!!!!!

منم بلاخره فرصت کردم این شاهکار رو تجربه کنم فوق العادست گرافیکش و هم چنین توجه به جزئیات و میزانشون تو صحنه های جرم واقعا آدمو شگفت زده میکنه تا به حال نورپردازی به این زیبایی تو یه یه بازی ندیده بودم داستانش فوق العادست دیالوگ های زیبا و باور پذیری داره و تقریبا منطقیه، انیمیشن شخصیت ها و صورت هاشون زیباترین چیزایی هستن که دیدم موزیکاشم واقعا جذابه در کل یکی از بهترین و متفاوت ترین بازیای این نسله و درست مثل HR آدم رو شوکه میکنه و به یه جای دیگه میبره عاشق بازیای اینجوریم که خلاقیت و ساختار شکنی توشون موج میزنه

کاش برای ماهایی که زبان انلگیسیمون خوب نیست یه جونمرد پیدا بشه هر قسمت رو ترجمه کنه تا حداقل با خوندنش بفهمیم داستان چی بوده خیلی بده که اصلا این زبان فارسی رو هیچ جوری ساپورت نمی کنن. کاش مثل بازی rdr یه مقاله بزارن و فقط داستان مراحل رو توضیح بدن راهنمای مراحلش هست ولی زیاد جزییات داستانی نداره

من یه سوال در مورد داستان دارم.
تو زیر زمین اون کلیسایی بعد از چند تا نامه میرسی به اونجا با یه یارویی درگیر میشی و میکشیش ولی بعدش همه نا راضی هستن از این اتفاق.
جریانش چیه؟

تو زیر زمین اون کلیسایی بعد از چند تا نامه میرسی به اونجا با یه یارویی درگیر میشی و میکشیش ولی بعدش همه نا راضی هستن از این اتفاق.
جریانش چیه؟

نبود کسی ماجرا رو تعریف کنه؟

سلام دوستان من رو کیس The Studio Secretary Murder از بخش homicide رو گیر کردم
یه ساختمان بولینگ داره که باید بری یکی از دوستان قربانی رو ببینی و ازش سوال بپرسی . میرم توی باشگاه بولینگ یه زن میگه پسره همین دورو بره ولی هچی میگردم پیداش نمیکنم دوستان میدونن این پسره کجاس؟

0075.jpg

اینجا رو میگم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من رو کیس The Studio Secretary Murder از بخش homicide رو گیر کردم
یه ساختمان بولینگ داره که باید بری یکی از دوستان قربانی رو ببینی و ازش سوال بپرسی . میرم توی باشگاه بولینگ یه زن میگه پسره همین دورو بره ولی هچی میگردم پیداش نمیکنم دوستان میدونن این پسره کجاس؟

0075.jpg

اینجا رو میگم
راهنمای کامل بازی la noire

ممنون مقاله رو خوندم و اینم اون مرحله رو مثل Gamespot گفته

به مرکز پلیس بروید و با کاپیتان در طبقه ی زیرین صحبت کنید سپس به بالا بیایید و از تلفن استفاده کنید. به باشگاه بولینگ بروید. Tiernan پس از دیدن شما فرار میکند.

ولی مشکل اینجاس که اون پسر اصلا هیچ جا نیست . من تموم کارا رو مو به مو انجام دادم ولی بازم این پسره پیدا نمیشه .

دوستان لطفا کمک کنن :x

ممنون مقاله رو خوندم و اینم اون مرحله رو مثل Gamespot گفته

ولی مشکل اینجاس که اون پسر اصلا هیچ جا نیست . من تموم کارا رو مو به مو انجام دادم ولی بازم این پسره پیدا نمیشه .

دوستان لطفا کمک کنن :x

بعد اینکه با پیرزنه صحبت کردید دقیقا خطی که اون توش وایساده رو بگیرید برید پایین تا به دره برسید. یا اینجوری بگم که دره سمت چپ سالن و پایینش هست.
منم اینجا مونده بودم یه کم گشتم پیدا شد.

جریانش چیه؟

تا اونجایی که یادم میاد قاتله آدم مهمی بود و باید ولش میکردن واسه همین همه به جون هم افتادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or