SHAKH00
کاربر سایت
تقسیم کردم بعد باید کجا برماون عدد زیاد رو تقسیم بر 90000 کن ردیف میشه
تقسیم کردم بعد باید کجا برماون عدد زیاد رو تقسیم بر 90000 کن ردیف میشه
تقسیم کردم بعد باید کجا برم
#
منم بازیو گرفتم .......کیفیت دیالوگ ها-بازجویی-موشن اسکن-گرافیک عالیه ولی بازیه زیادی از حد game خارج شده و زیادی به واقعیت رفته که جالب نیست.و خسته کننده است و حسو حاله بازی به آدم نمیده....
کسی میدونه این سوالایی که از کساییکه تو صحنه جرم هستند یا از نزدیکان قاتل و مقتولن میپرسیم بعد یه جوری جواب میدن و به در و دیوار نگاه میکنن ولی دروغ نمیگن چجوری باید تشخیص بدیم دروغن یا راستن؟؟؟؟؟
اکثر چیزاییم که میگن نمیشه همشو فهمید و ثابت کرد و متوجه شد.....خیلی سنگین حرف میزنن..#
![]()

آره میدونم ولی بعضی مواقع گولت میزنه و همیشه اینجوری نیستاز روي ميميك صورت و حركات عصبيشون ميشه فهميد دروغ ميگن يا نه !!

ممنون......دهنه آدمو بعضی مراحل و صحبتاشون آسفالت میکنه:dاين مورد رو كه فهميدي بايد ببيني مدركي داري مبني بر دروغ بودن حرفش يا نه !!
اگر داري ميزني lie و مدرك رو ميكوبي تو صورتش
اگر ديدي مدرك نداري بايد doubt زو بزني كه يه دستي بزنه بهش !!
اگر مدرك داشته باشي و اشتباه doubt كني غلط ميشه
اگر مدرك نداشته باشي و lie ني بازم غلط ميشه
كلا كارت خيلي شخته
آره میدونم ولی بعضی مواقع گولت میزنه و همیشه اینجوری نیست
ممنون......دهنه آدمو بعضی مراحل و صحبتاشون آسفالت میکنه
لوللللللللل!مشکل بازی از نظر من
باگ های خفن :d
نبودن پرونده های متنوع
لودینگ های خواب اور
خلاقیت نداشتن در طراحی های پرنده ها
الان چیزی که من گفتم چه ربطی داشت به این چیزی که تو جواب دادی پرونده هاش واقعی هست یعنی چی من میخواستم بگم که میتونستن پرونده های هیجان انگیز تری درست کننلوللللللللل!
پرونده هاش اولا همه از رو پرونده های واقعین!
بعد شما چه انتظاری از پرونده ها داشتیین!
بهترین بازی در این سبکه فعلا!
دهه 40 جت و از این چرتو پرتا تو خیابونا نبوده که رمز بزنی بیاد!(منظورم GTA ـه!)الان چیزی که من گفتم چه ربطی داشت به این چیزی که تو جواب دادی پرونده هاش واقعی هست یعنی چی من میخواستم بگم که میتونستن پرونده های هیجان انگیز تری درست کنن
نداشتن خلاقیت در طراحی پرونده ها گرفتی چی شد ؟ :d:d