L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خطر لوث شدن :>

اگه تو بعضی پرونده ها اشتباه قاتلو انتخاب کنیم چی میشه مثلا تو همین پرونده
The Studio Secretary Murder من بعدش فهمیدم انتخابم اشتباه بود یعنی اون پسررو
انتخاب کردم آخه خیلی ضد و نقیض میگفت :-/

هیچ مشکلی توی داستان به وجود نمیاد فقط توی ستاره هایی که اخر پرونده می گیری فرق میکنه
مثلا اگه الان جریمه ای نداشته باشی حداکثر 3 ستاره میگیری ولی با انتخاب اون یکی 5 ستاره میگیری

نمیخوام اینقدر مردم تا خودش برام رد کرد:d من توی اون مرحله کهبری چیش دوربین ها تا یه چیزی بیاد که از دوستت سوال میکنی خوب اونجاش هست که باید چند تا طبقه بریم بالا وقتی داریم از چوب رد میشیم یک اسمی نوشته همین میخواست;) یا کار دیگه هم میخواد تا بکنیم:-/
:(:(پس چی شد=((

نه دیگه الان باید از کتابخونهه بری بیرون یه 15 دقیقه به زمانه واقعی دور الکی با ماشینت بزنی بعد خودش بهت میگه کجا بری
نگرفتی:( خودم میدونم باید بچرخی وx رو بزنی یه جاش هست باید از چوب رد شی روی دیوار یه اسمی نوشته میام پایین توی دفترچه ام خط نمیزنه از دیشب تا حالا همین جام:(

DSC06202.JPG

ببینم این مدارک رو پیدا کردی؟
Antonia's Medallion

Fourth Excerpt
اگه نه باید تا قسمت بالایی برج بری همونجا که علامت چشم و هرم هست

هنوز نفهمیدم کجایی

ببینم این مدارک رو پیدا کردی؟
Antonia's Medallion

Fourth Excerpt
اگه نه باید تا قسمت بالایی برج بری همونجا که علامت چشم و هرم هست

هنوز نفهمیدم کجایی
نه ندارممشه اسم خیابان هایی که شما رفتید رو بذارید #:-s[توی دفترچم اینو نوشته l.a.public library
بگید چه طوری میشه عکس بزارم>:d<

نه ندارممشه اسم خیابان هایی که شما رفتید رو بذارید #:-s[توی دفترچم اینو نوشته l.a.public library
بگید چه طوری میشه عکس بزارم>:d<

خوب پس حدسم درست بود همونطور که گفتم باید به بالای برج برسی اگه درست یادم مونده باشه:
اول از لوله میری بالا بعدش ادامه میدی از یه دیوار میری بالا و بعدش از یه نردبون و بعد میرسی به همین چوبه بعدش که چوبه رو رد کردی از یه نردبون دیگه تا انتها میای پایین و بعد از اون از یه سکو میای پایین و ادامه میدی از نردبون بقلیش میری بالا و به بالای برج میرسی
برای عکس گذاشتن اول عکست رو اینجا اپلود کن اینجا
یه لینک بهت میده اون لینک رو درگزینه ی گذاشتن عکس سایت وارد کن

من هم در همین مرحله بالا گیر کردم ( the quarter moon murders(
من اون ششمین نامه و انگشتر کلین هنری رو هم داخل اون موزه پیدا کردم ولی بعدش نمی دنم چیکار کنم
بازی هم همین طوری مونده و هیچ کاری نمی کنه ! کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or