L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سوال در مورد آخر بازی

بازی رو تموم کردم !

ولی ...

یکی میشه یه توضیحی درباره آخر بازی بده ؟!؟ هیچی نفهمیدم چی شد :d از اون تعقیب تو خیابون تا اون درگیری و اون یارو آتیشیه :d کلا این بخش arson رو نفهمیدم چی به چیه :d:d:d
بابا اون یارو اتیشی منگله با فلپسو اون یکی که اسمش یادم نیست تو جنگ با هم بودن تو او فلش بکاش نشونش میده بد مثلا داره از اون زن المانی که جک با اون رابطه داره محافظت میکنه که بعد جک باهاش حرف میزنه و در میرنو که اخرشم فلپس همرو نجات میده خودش خفه میشه میمیره )x=((

Last edited by a moderator:
درود :دی

دوستان توی پرونده The Golden Butterfly:
من میدونم که Eli Rooney قاتله، ولی نمیتونم اثبات کنم!؟ چه شواهدی باید بیارم تا ثابت بشه که قاتله؟ :| :دی
پیشاپیش ممنون :دی

کمککوچیک همتون رد کردین به من هم کمک کنید

رفتم :dحالا راست میگه یا دروغ هر چی میزنم میبازم اگه دروغ گفته باشه باید کدوم پرونده رو نشونش بدم:-/
1هفته اینجا موندم بابا اون مرهله که زن بین دو تا قطار افتاده ادخرش میری بیرون تلفن میزنی برمیگردی تو اتاق یک سوال اضافه شده باید چی بدیم جوابش رو اگر اینم جواب دادیم دوباره باید بریم توی اون اتق جواب اون یکی رو چی بدیم

1هفته اینجا موندم بابا اون مرهله که زن بین دو تا قطار افتاده ادخرش میری بیرون تلفن میزنی برمیگردی تو اتاق یک سوال اضافه شده باید چی بدیم جوابش رو اگر اینم جواب دادیم دوباره باید بریم توی اون اتق جواب اون یکی رو چی بدیم

این هم جواب:
جیمز تیرمن:
Relationship with Victim -Lie -Victim Last Seen

Victim's Book Found - Doubt

Alibi for James Tiernan -Lie -Liquor Purchase

Access to Murder Weapon - Doubt

Events Prior to Murder-Lie - McCaffrey's Accusation

مکافری:
Alibi for McCaffrey -Lie -Torn Letter

Access to Tire Iron -Lie -Tiernan's Accusation

Military Service -Lie -McCaffrey's Criminal Record

این هم جواب:
جیمز تیرمن:
Relationship with Victim -Lie -Victim Last Seen

Victim's Book Found - Doubt

Alibi for James Tiernan -Lie -Liquor Purchase

Access to Murder Weapon - Doubt

Events Prior to Murder-Lie - McCaffrey's Accusation

مکافری:
Alibi for McCaffrey -Lie -Torn Letter

Access to Tire Iron -Lie -Tiernan's Accusation

Military Service -Lie -McCaffrey's Criminal Record
macCffrey accusation ;کدوم میشه میشه یکم درست توضیح بدید من فقط دوتا اخری رو میخوام

macCffrey accusation ;کدوم میشه میشه یکم درست توضیح بدید من فقط دوتا اخری رو میخوام

این هایی که گذاشتم تمام سوالاست به ترتیب شما از تیرمن شروع می کنی سه تا سوال ازش میپرسی بعد میری پیشه مکافری از اون می پرسی بعد دوباره برمی گردی پیشه تیرمن و تمام
این مدرک هم بعد از بازجویی از مکافری اضافه میشه

سلام
من اواخر دیسک دو هستم و تا حالا بهیچ مشکلی نخوردم
ادعایی تو زبان ندارم ولی فیلم بدون زیر نویس نگاه کنم 80 درصدشو میفهمم ولی این بازی با زیر نویس دروغ نگم تا حالا بیش از 100 کلمه توش شنیدم که تو این 16 17 سال که زبان میخونم نشنیدم!!!!!! و فوق العاده تخصصی میشه زبانش یه جاهاییش برا همین کسانی که مصرند بازی رو تا اخرش برن و زبان قوی ایی ندارن اکیدا توصیه نمیکنم

نکات مثبت بازی
گرافیک بالا
موشن کپچر صورت که تو انیمیشن فاینل فانتزی همچین چیزی ندیده بودم چه برسه به بازی و شاهکار بلامنازع این بازی همینه که تو تاریخ بازی های کامپیوتری همچین چیزی مشاهده نشده!!! یعنی از حالت صورت براحتی میشه فهمید مظنون چه حسی داره!! عینا زندگی واقعی که وقتی با کسی صحبت میکنید از حالتای صورتش میتونید بفهمید چه حسی داره!!! باورم نمیشه همچین چیزی رو به این زیبایی ساخته باشن و همین المان به نظرم امتیاز بسیار بزرگیه واسه بازیش

2.سبک و سیاق بازی که در نوع خودش بی نظیره و بسیار جذاب و درگیر کننده به همراه یه سری مینی گیمای جزیی و این موردم تو دنیای بازیا که همش شده کشتن و جلو رفتن عالی کار شده و واقعا نوآوری در نوع خودشه و منو یاد SHENMUE تو دریم کست انداخت که سال 80 بازیشو تموم کردم و اونم مثل همین باید میرفتی تو شهر پرسون پرسون از این اون در رابطه با قاتل پدرش صحبت میکرد تا سرنخ بدست بیاره..یادش بخیر اونم 3 دیسک بود بازیش

3.جزییات بسیار زیاد خونه ها و شهری که توش هستن
معایب:

1.رانندگی و کلا بخش ماشین سواری بازیش اصلا در حد و اندازه اون زیبایی های بصری بازیش نیست..تصادفا خیلی ضعیف کار شده..فیزیک ماشینا خیلی نا امید کننده اس...حس رانندگی اصلا با مافیا 2 و جی تی ای قابل قیاس نیست.خیلی از ماشینا مث اتوبوس و ..سوار نمیشه.با یه ماشین کوچولو با اخرین سرعت به یه ماشین بزنید و با یه خاور با اخرین سرعت بزنید یه خسارت خیلی جزیی در هر دو حالت هر دو ماشین میبینن ..کلا اصلا به ماشین سواریش نمیشه اتکا کرد

2.لمس و لوس بودن کاراکتر+باگ های بازی توی داخل شهر خیلی رو اعصاب راه میره..میخایید سوار ماشین بشید یه ربع طول میکشه تا بره جلو ماشینه سوارش کنه بعد پارتنر اگه باگش بالا نزنه بیاد سوار بشه شاید نشه شاید گیر کنه! شایداول پارتنر سوار بشه و نذاره شما سوار بشید!! سوار شدن وپیاده شدن ماشینش یه پروسه طولانی تو مخ داره ووقتی ماشینی که توش هستم خراب میشه عزا میگیرم که باید دوباره سوار ماشین یکیدیگه بشم!!!...دویدنش خیلی ضعیفه یه ربع بعداز فشار دادن ال تی شروع میکنه سلانه سلانه حرکت کنه و تو اداره جاتم که کلا ضعیف هستن ایشون. تو مبارزات سلاح گرم دار هم که شاهکار کردن و واقعا از راک استار همچین چیزی انتظار نمیرفت و یکی ازدلایلی که به نظرم بشدت تو ذوق بازیکن میزنه همین حرکات و باگاش هست
3.الان دیسک دو هستم به نظرم بازی دیگه باید تموم میشد خیلی داره یکنواخت و تکراری میشه و علیرغم بکر بودن بازی دارم ازش کم کم زده میشم
4.لودینگ های بسیار طولانی و پی در پی و لود نشدن تکسچرا به کرات

خلاصه اگه این ایرادارو نداشت تو لیست 20 بازی برتر زندگیم واردش میکردم.

اونجا که بالا لوستر هستی باید کدوم طرفی بری دیسک2
نمیخوام اینقدر مردم تا خودش برام رد کرد:d من توی اون مرحله کهبری چیش دوربین ها تا یه چیزی بیاد که از دوستت سوال میکنی خوب اونجاش هست که باید چند تا طبقه بریم بالا وقتی داریم از چوب رد میشیم یک اسمی نوشته همین میخواست;) یا کار دیگه هم میخواد تا بکنیم:-/

مشکل

سلام به همگی ...یه مرحله ای هست که باید با ماشین حساب یه چیزی رو حساب کنی چجوری باید ردش کنم فکر کنم اینو 1876988 روباید با یه عددی جمع کنم !!!میشه راهنماییم کنید..............

سلام به همگی ...یه مرحله ای هست که باید با ماشین حساب یه چیزی رو حساب کنی چجوری باید ردش کنم فکر کنم اینو 1876988 روباید با یه عددی جمع کنم !!!میشه راهنماییم کنید..............
ای بابا!
تقسیم بر 90هزار باید بکنی! من از تو دفترچه جک خوندم فهمیدم خودشم هی میگه بعد شما ها..

خطر لوث شدن :>

اگه تو بعضی پرونده ها اشتباه قاتلو انتخاب کنیم چی میشه مثلا تو همین پرونده
The Studio Secretary Murder من بعدش فهمیدم انتخابم اشتباه بود یعنی اون پسررو
انتخاب کردم آخه خیلی ضد و نقیض میگفت :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or