L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انصافا تو قسمت های تیراندازی و تعقیب افت فریم بد جور اذیت میکنه (360) , کسی از دوستان نسخه ی ps3 رو تجربه کرده ؟ آخه IGN گفته تو ps3 هم افت فریم مشهوده.:-/

آره راست میگه . مورد غیر اخلاقی داره ؟ در چه حد ؟
از لحاظ گفتازی یه دونه تو بخش ترافیک بود و دوستان هم قبلا گفتن توی بخش جنایت تصویری هم هست یه دونه از این قاتلای روانی توی تریلرهاش هم بود مطمئنا جلو تر هم هست
دوستان co-op بازی برای انلاین هست یا سینگل پلیر؟؟؟
اصلا مطمئنی داره ؟:d من هیچ جا ندیدم

دوستان قضیه این زیر نویس چیه؟:دی
یعنی یکی از دوستان زیر نویس فارسی بازی رو میزاره بعد ما تو بازی Import میکنیم؟:دی
نکنه امضاء بشه حرفم:دی

نه دوست من از این خبرا نیست اقا نوید یه حرفی زد فکر کنم الان از حرفی که زده پشیمونه :d نوید گفت اگه جایی از بازی رو متوجه نشید داستانش چیه بیاید مطرح کنید که من یا دوستان براتون توضیح بدیم همین ;)

ولی انصافا عجب بازی من همش 20 دقیقه بازی کردم :( ولی اصلا وقت نمیکنم بازی کنم :| ای کاش این بازی هم مانند اینترنت در همجا دم دست بود :d

از لحاظ گفتازی یه دونه تو بخش ترافیک بود و دوستان هم قبلا گفتن توی بخش جنایت تصویری هم هست یه دونه از این قاتلای روانی توی تریلرهاش هم بود مطمئنا جلو تر هم هست

اصلا مطمئنی داره ؟:d من هیچ جا ندیدم
والا پشت جعبه ی بازی من نوشته co-op؟؟؟؟؟

خوب بالاخره قسمت ما هم شد چند دقیقه با این شاهکار لذتی ببریم.
این دیگه با بازیهای دیگه یکم فرق داره :d دیگه بازی مثل GTA نیست که با یه داستان نچندان کار شده جلو بریم و بنگ بنگ چند نفر رو بکشیم و بعدش تمام. :d
این یکی یکم مغزتون رو درگیر میکنه. داستانش حرف های زیادی برای گفتن داره.

دوستان همین اول کار یه سوالی برای من پیش اومده.

چجوری میشه فهمید که تمام سرنخ های موجود سر صحنه جنایت رو جمع کردیم ؟ :-/

پ.ن : بچه ها شدیدا به فکر یه کلاس زبان افتادم ! کسی که زبانش فول هست مطمئنا دو چندان لذت خواهد برد.

دوستان کسی هر سه تا دیسک رو بازی کرده یا حداقل به دیسک 3 رسیده؟اصلا هنوز اومده یا نه؟
فک نکنم کسی تا حالا 3 دیسک رو تموم کرده با شه ولی 3 دیسک بازی عرضه شده ;)

خوب بالاخره قسمت ما هم شد چند دقیقه با این شاهکار لذتی ببریم.
این دیگه با بازیهای دیگه یکم فرق داره :d دیگه بازی مثل GTA نیست که با یه داستان نچندان کار شده جلو بریم و بنگ بنگ چند نفر رو بکشیم و بعدش تمام. :d
این یکی یکم مغزتون رو درگیر میکنه. داستانش حرف های زیادی برای گفتن داره.

دوستان همین اول کار یه سوالی برای من پیش اومده.

چجوری میشه فهمید که تمام سرنخ های موجود سر صحنه جنایت رو جمع کردیم ؟ :-/

پ.ن : بچه ها شدیدا به فکر یه کلاس زبان افتادم ! کسی که زبانش فول هست مطمئنا دو چندان لذت خواهد برد.

این سرنخ ها رو باید تو ی اون دفترچش جمع اوری کنه مگه بغیر از اینه

کلا کلاس زبان بر هر فرد واجبه و اگه میخوای از گیم و فیلم های خارجی مخصوصا این بازی لذت ببری زبان واجبه
در مورد داستانشم باید بگم که فوق لاده ست دارم لحضه شماری میکنم که بتونم دفعه ی بعد بازی کنم (کار نمیزاره ) خلاصه دوستان سعی کنن که داستان رو لو ندن با تشکر

پ.ن
فکر کنم من بازی رو توی 1 سال به پایان میرسونم :d:)):|=))

--------------------------------------------------------------

دوستان یه سوال

من وقتی میخوام دیسک دوم بازی رو کپی کنم توی هار اصلا نمیشه یعنی وقتی دیسک 2 رو میزارم توی دستگاه میگه Open Tray میخوام بدونم ماله همه اینجوریه یا دیسک من خرابه ؟

آخرین ویرایش:
دیگه بازی مثل GTA نیست که با یه داستان نچندان کار شده جلو بریم و بنگ بنگ چند نفر رو بکشیم و بعدش تمام. :d

الان GTA IV داستانش نچندان کار شده بود ؟
pffff حرفایی میزنیدا !

خب راجب همین بازی تا اینجا کار میتونم بگم اگه زبان بلدین دیوانه کنندست فوق العاده زیبا !

بازی واقعا عالیه
من یکی از مراحل رو 3 روز پیش رفتم.امروز اومدم خونه دوستم همون مرحله رو رفتیم ولی چون 2 تا از بازجویی ها اشتباه بود و یکی درست روش پیدا کردن سوژه اصلی Case ،رق کرد!واقعا عالیه .

فوق العادست:دی iloveit

دوستان ممکنه که گرافیک بازی تو بعضی دیسک ها فرق بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اینطور که دوستان میگن فوقالعاده است من که چیز خیلی خواستی توش ندیدم؟؟؟!!!
رانندگیش و فیزیکش و تیراندازیش هم از نظر من چنگی به دل نمیزنه......
ولی داستانش خیلی خوبه......
(توجه توجه:این نظرات شخصی است لطفا لت و پارمان نکنید)!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or