L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همین الان بازی دستم اومد به شدت منتظر شاهکار Navid جان هستم !:d

پ.ن : یه ذهنیت خبیثانه ای هی به من میگه Navid حتی می خواد با ترجمه ی The Whtcher2 یه حال اساسی دیگه هم بعد از L.A NOIRE بهمون بده !!!>:)

واقعا چقدر جالبه کار شما ها!!!
قبلا میگفتید Sims47 میزاره الان که دیگه خبری نیست میگید Navid جان زحمتش رو میکشند:دی
دوستان اون قسمتی که اون دوستمون تو چند صفحه قبل گفته بود هم جواب بدید
همونی که گفته بود من Lie زدم ولی تو فروشگاه و ... خبری نبود

آخرین ویرایش:
از سر کار جیم شدم بازی رو گرفتم یه چند ساعتیه دارم بازی می‌کنم :d
گرافیک بازی خوبه البته انتظارم یه کمی بیشتر بود! بنظرم کمی قابل انتقاد هست ولی خوبه در مجموع، توجه به جزییات هم که عالیه واقعا
نورپردازی عالی و موسیقی و صداگذاری هم عالی
این موشن‌اسکن بینظره آقا، کف کردم! همش محو تماشای حرکات چهره میشم و از داستان جا میمونم! :d
از داستان و نوع روایتش هم تا اینجا که بازی کردم خیلی خوشم اومد. گیم‌پلی بسیار خوب که سریع هم بهش میشه مسلط شد
نسخه ایکس‌باکس بازی میکنم افت فریم یکی دو مورد داشت که از نظر من قابل اغماضه
اعتراف میکنم که ترجیح میدادم جای دزد بازی کنم تا پلیس :)) این راک‌استار بدعادتم کرده!
در مجموع یه بازی عالی که واقعا نظیرش رو تا به حال بازی نکرده بودم و جای تحسین داره، دست بروبکس تیم‌باندی و راک‌استار درد نکنه، کارشون مثل همیشه عالیه

بچه ها یکی از دوستام که دسترسی به اینترنت نداره ازم یه سوال در مورد داستان پرسید(مربوط به اواخر دیسک اول) که اگه جواب بدید ممنون میشم.
توی آخرین پرونده دیسک اول اون قاتله به چه دلیل اون زنه رو میکشه؟! و اینکه چه نسبتی باهاش داره؟

واقعا چقدر جالبه کار شما ها!!!
قبلا میگفتید Sims47 میزاره الان که دیگه خبری نیست میگید Navid جان زحمتش رو میکشند:دی
دوستان اون قسمتی که اون دوستمون تو چند صفحه قبل گفته بود هم جواب بدید
همونی که گفته بود من Lie زدم ولی تو فروشگاه و ... خبری نبود

قبلش جسد یه صاحب مغازه رو که میگرده جلوی فروشگاه یه فاکتور پیدا میکنه تو جیبش که مربوط به خرید جواهرات برای زنه میشه وقتی زد دروغ میگه دفترچه یادداشت رو دربیاره و اون سنده رو انتخاب کنه زنه حرف میزنه بعدش هم سوالات جدید میاد درباره قاتلین احتمالی و اینا

• Like
Reactions: Nathan Drake
disk 1 تموم شد ، هرکس کمکی يا سؤالی داره در خدمتم
يه مقدار بازی يکنواخت شده
ديگه جذابيت اون مراحل اوليه رو نداره
داستانشم به جالبی مافيا نيست به نظرم
البته شايد بعداً بهتر بشه

disk 1 تموم شد ، هرکس کمکی يا سؤالی داره در خدمتم
يه مقدار بازی يکنواخت شده
ديگه جذابيت اون مراحل اوليه رو نداره
داستانشم به جالبی مافيا نيست به نظرم
البته شايد بعداً بهتر بشه

واااااااااااااااااااااااااای :-o مافیا خودش همچین مالی نبود داستانش حالا یعنی این ضعیفتره؟؟:-/

واااااااااااااااااااااااااای :-o مافیا خودش همچین مالی نبود داستانش حالا یعنی این ضعیفتره؟؟:-/

دوستان بازی مافیا رو با این بازی مقایسه نکنید...هر کسی سلیقه ای داره و بازی ها هم کلی با هم تفاوت دارن...ولی به نظر من هیچی مافیا 1 نمیشه:d

دوستان قضیه زیرنویس چیه؟؟ چجوری تو بازی میذارینش؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or