L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان واقعا ممنون از اينكه اسپويل نكرديد و نخواهيد كرد:d
تا 25 خرداد من چند بار سكته مي كنم ، امروز مشاوره مدرسمون خودشو كشت گفت بازي نكن گفتم چشم .
دوستان ماشين ها چه طورن ؟ بازي تعقيب و گريز همراه با دريفت داره ؟
مي تونيم لباس يا ماشين بخريم ؟
پول تو بازي چه شكلي به دست مي ياد ؟
پيشاپيش ممنون
دوستان یه نفر جواب این ها + این که بازی چند سایعت هست تو دیسک 1 و چند ساعت تو دیسک 2؟
لطفا از اسپولیتر استفاده کنید برای جواب;)
مرسی:d

دوستان بازی از هر نظر بی نظیره.واقعا که R* دستش طلاست.بازی مطمئنا بهترین بازی امسال خواهد بود.موشن - اسکن واقعا آدم را میخ می کنه.صدا گذاری شخصیت ها و موسیقی بازی هم که حرف نداره.تا اینجا که من بازی کردم باید بگم تا به حال چنین تجربه ای در بازی های کامپیوتری ندیده بودم.تحول این بازی از Heavy Rain هم به نظر من بیشتر و بهتر بود.واقعا ارزش این همه انتظار را داشت.

دوستان یه نفر جواب این ها + این که بازی چند سایعت هست تو دیسک 1 و چند ساعت تو دیسک 2؟
لطفا از اسپولیتر استفاده کنید برای جواب;)
مرسی:d

بله تعقیب و گریز این بازی رو خدایی هیچ جا ندیدم عادت ندارم تعریف الکی کنم جایی ندیدم واسه خرید لباس.
هنوز دیسک 1 رو تموم نکردم.
اسپلولیتر هم نمی زنم تا دلت بسوزه.

بله تعقیب و گریز این بازی رو خدایی هیچ جا ندیدم عادت ندارم تعریف الکی کنم جایی ندیدم واسه خرید لباس.
هنوز دیسک 1 رو تموم نکردم.
اسپلولیتر هم نمی زنم تا دلت بسوزه.
چند ساعت داری بازی میکنی دیسک 1 رو؟(میخوام بدونم حدود چند ساعته:d)
لطفا یکی بیاد یه نقد درست و حسابی کنه دیگه:دی
همه فقط میگن بازی فوق العادس و موشن اسکن عالی کار شده:|

دوستان منم باززی رو خریدم (دیسک 1) فروشنده گفت 2 و 3 رو هم فردا برم بگیرم..........
هنوز بازی نکردم و میخوام الان تازه شروع کنم......
سوالی بود در خدمتم.....

اگرچه دوستان همه ازین بازی تعریف کردن و ندیده هم همه ی این تعریف ها رو می پذیرم چونکه بازیساز کارش درسته! ولی من ازبس که بازی خلاف کاری بازی کردم و پلیس رو نفله کردم:d دیگه عادت ندارم که خودم هم تو بازی پلیس یا کاراگاه باشم.

امتیاز های داده شده به l.a.noire

سلام
دو سایت معتبر gamespot و ign امتیاز های خود را به این بازی دادند
سایت game spot امتیاز 9.0 را داده است
سایت ign هم به اینبازی امتیاز 8.5 را داده
به نظر من عادلانه نیست ولی خوب به هر حال اونا منتقدند:((:((:((:((:(:(

اگرچه دوستان همه ازین بازی تعریف کردن و ندیده هم همه ی این تعریف ها رو می پذیرم چونکه بازیساز کارش درسته! ولی من ازبس که بازی خلاف کاری بازی کردم و پلیس رو نفله کردم:d دیگه عادت ندارم که خودم هم تو بازی پلیس یا کاراگاه باشم.
عادت میکنی!;)

2 تا dlc تایید شده، یعنی توی x360a.org اگر به لیست اچیومنت های بازی برید میبینید که 2 تا DLC رو نوشته که قیمتشون 100 پوینته، و هرکدوم هم 4-5 تا اچیومنت دارن! :d حتی شکل اچیومنت هاشم زدن :d

ویرایش: یک سوتی بود زیاد به دل نگیرید :d مهم همون قسمت اول پست بود :d

آخرین ویرایش:
بالاخره دیسک 1 بازی رو تموم کردم.خیلی باحال جالبه.
لباس نمیشه خرید و به مرور بهتون میده.مثل رد دد هم نمیشه رفت ماموریت گرفت و خودش میده.
دیسک 1 حدود 7 ساعت هستش
فقط یه مرحله ای که اولش یه مرده با باتون میزنه توی سر زنه مواظب باشید.چون بعد جسد یه زن لخت رو نشون میده و باید بزنی رد شه.کلا میتونی برای مشخصات هم زنه رو نگردی اگه خوشت نمیاد.منم همین صحنه با خانواده بودم که به سرعت زدم رفت

Last edited by a moderator:
لطفا برای گفتن یا مشخص کردن قسمتی از داستان، حتما از تگ اسپویلر (
spoiler.gif
) استفاده کنید، در غیر اینصورت مجبورم اخطار بدم. پس خواهشا رعایت کنید.

ممنون.

بالاخره دیسک 1 بازی رو تموم کردم.خیلی باحال جالبه.
لباس نمیشه خرید و به مرور بهتون میده.مثل رد دد هم نمیشه رفت ماموریت گرفت و خودش میده.
دیسک 1 حدود 7 ساعت هستش
فقط یه مرحله ای که اولش یه مرده با باتون میزنه توی سر زنه مواظب باشید.چون بعد جسد یه زن لخت رو نشون میده و باید بزنی رد شه.کلا میتونی برای مشخصات هم زنه رو نگردی اگه خوشت نمیاد.منم همین صحنه با خانواده بودم که به سرعت زدم رفت
اینی که گفتی قسمت چندم یا مرحله ی چندم بود...
فقط همین قسمتش اینجوری بود؟

چیزی که برای من جالب بود امتیاز ign بود....
در مقاله داشتان، به بازی 8.5 داده. گفته داستان گاهاً با بقیه هماهنگ نیست
به گرافیکم8.0 داده. البته گفته کار بازیگرا و کپچر خیلی عالیه ولی ظاهرا به خاطر تعدادی افت فریم و تعداد کمی باگ داده 8!
به موسیقی 10داده
به گیم پلی داده 8.5 .گفته گیم پلی کاملا منحصر به فرده و با اینکه یکم تکراری میشه ولی قابل لذت بردنه.
به طول بازی هم داده 8.0. گفته طول بازی بین 12تا20 ساعته ولی ارزش تکرار بالایی نداره.

بازی بینظیره . واقعا تیم بانتی و R بینظیر کار کردن . از هر لحاظ میشه گفت بهترین بازیه ساله واقعا ارزش این همه انتظار را داشت .
دوستانی که بازیو تا الان تجربه کردن تو ماموریت سوم که یه نفر جلوی کفش فروشی کشته شده بود تو بازپرسی از کارمنده مقتول ( همون زنه) من حس کردم داره دروغ میگه و LIE زدم اما بدش هیچ اتفاقی نیفتاد ! سرنخی هم نبود تو فروشگاه ! شما چیکار کردید ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or