L.A. Noire: The Complete Edition برای PC همزمان با عرضه MW3

arshiya26

کاربر سایت
به تازگی شرکت راک استار که به عنواین سوم شخصش معروف است,تایید کرده است که عنوان L.A. Noire: The Complete Edition درست همزمان با تاریخ عرضه بازی CoD:MW3 یعنی 17 آبان در در آمریکا برای PC منتشر خواهد شد و همچنین در تاریخ 20 آبان هم در اروپا عرضه خواهد شد.
این بازی یک کد اختصاصی نیز دارد که اگر آن را داشته باشید, میتوانید از تمام DLC های آن به طور رایگان استفاده نمایید.
lanoire3.jpg

لازم به ذکر است که نسخه PC بازی L.A.Noire مانند نسخه های کنسولی آن, کاملا از تکنولوژی NVIDIA 3D Vision که در این بازی به کار گرفته شده است, پشتیبانی خواهد کرد.
قیمت این بازی نیز چیزی حدود $ 49.99 است.
سیستم مورد نیاز برای اجرای این عنوان نیز بر روی PC به شرح زیر است:​
Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB to 8GB
Hard drive space: 16GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
DVD Drive

dbazinews

گیم ها رقابتی با هم ندارن که زمان عرضش بخواد به فروشش صدمه بزنه !!
این برای ماست که میخوایم 2 تومان بدیم خرید کنیم. :دی.

اون یارو تو شیطان بزرگ 50 دلار میخواد پول بده، تصمیم میگیره کدوم رو انتخاب کنه، قاعدتا هم اگر مغز چیزی نخورده باشه COD رو انتخاب میکنه. بعیده گیمر های این روزگار غریب بشینن L.A Noire بزنن به هیکلشون نمیخوره یعنی.

کلا باب شده بازی های سوخته رو این تیریپ میرن. Crysis برای کنسول ها همزمان با Rage، سیاست کثیفیــــــــــست.

اصلا بحث رقابت نیست. بحث اینه که اونجا ایران نیست تو یه روز بشه 5 تا بازی خرید!!! تا واسه هر کدوم هزار تومن بیشتر بدی با قاب بهت میدن!!!! تازه تخفیفم میگیریم!!!
اونجا شرایط فرق داره.

اصلا بحث رقابت نیست. بحث اینه که اونجا ایران نیست تو یه روز بشه 5 تا بازی خرید!!! تا واسه هر کدوم هزار تومن بیشتر بدی با قاب بهت میدن!!!! تازه تخفیفم میگیریم!!!
اونجا شرایط فرق داره.
اون کسی که واقعا بخواد L.A Noire رو بازی کنه رو PC، اول این رو می خره بعد میره سراغ MW3.

• Like
Reactions: Lions Gate
اون کسی که واقعا بخواد L.A Noire رو بازی کنه رو PC، اول این رو می خره بعد میره سراغ MW3.
منظور کسایی هستن که جفتش رو میخوان ولی فقط یکی رو میتونن بخرن. خوب چه تعداد واسه L.A پول میدن چه تعداد واسه Cod
همه حرفام رو باید توضیح بدم؟ :d

L.A Noire یک بازی سینگله، یارو اونجا 500 دلار نمیزاره تو جیبش بازی بخره که، اصولا MW3 که آنلاین داره رو میخره و Noire رو که آفلاینه یا صبر میکنه بهش تخفیف بخوره یا کرک ...

توقع فروش بیشتر از 1 میلیون روی PC برای این بازی ...
حالا 1 میلیون هیچی با این وضع به نظرم نیم میلیون هم نیمفروشه :دی.

این برای ماست که میخوایم 2 تومان بدیم خرید کنیم. :دی.

اون یارو تو شیطان بزرگ 50 دلار میخواد پول بده، تصمیم میگیره کدوم رو انتخاب کنه، قاعدتا هم اگر مغز چیزی نخورده باشه COD رو انتخاب میکنه. بعیده گیمر های این روزگار غریب بشینن L.A Noire بزنن به هیکلشون نمیخوره یعنی.

کلا باب شده بازی های سوخته رو این تیریپ میرن. Crysis برای کنسول ها همزمان با Rage، سیاست کثیفیــــــــــست.
به نظر من اونها هم مشکلی ندارن ...
چون حداقل حقوق دریافتیشون 2000 دلاره !!!!
در ضمن ملت اونجا مقل ما نیستن همه چی بازی کنن !!
اصولا سبک خاصی و گیم های خاصی رو بازی میکنن ..
پس مشکلی به خاطر زمان عرضه ی بازی ها نیست اونجا
واسه mac :| !!!
یه سوال : بازی رو mac با pc از نظر گرافیک فرق میکنه یا نه ؟
مک رو دست کم گرفتی ؟؟
هر چیزی که باشه توی امریکا محبوبیت و کاراییش بیشتر از ویندوزه !!!
نگاه به کشورت نکن !!!

به نظر من اونها هم مشکلی ندارن ...
چون حداقل حقوق دریافتیشون 2000 دلاره !!!!
در ضمن ملت اونجا مقل ما نیستن همه چی بازی کنن !!
اصولا سبک خاصی و گیم های خاصی رو بازی میکنن ..
پس مشکلی به خاطر زمان عرضه ی بازی ها نیست اونجا
ملت اونجا مگه از کره ماه اومدن؟ تو همین کشور خودمون خیلی از کسائی که COD بازی میکنند برای آنلاینش هست. من خودم عاشق L.A Noire هستم ولی COD بازی میکنم آنلاین میزنم.
کلا ایده همزمان شدن بازی ها اصلا جالب نیست و خیلی وقت ها این مسئله ثابت شده.
وقتی سازنده ی BF3 برای 2 هفته زودتر عرضه شدن بازیش خوشحاله. یا وقتی Epic میاد کلا UE3 رو میندازه عقب برای 360 که همزمان با Halo 3 شده درسته همه اینا هم سبک هستند ولی در کل همزمان شدن شدیدا روی فروش تاثیر میزاره. مخصوصا همزمان شدن دو بازی که یکیشون آنلاین داره و اصلش آنلاین و مولتی هست و دیگری بخش سینگل داره.

مک رو دست کم گرفتی ؟؟
هر چیزی که باشه توی امریکا محبوبیت و کاراییش بیشتر از ویندوزه !!!
نگاه به کشورت نکن !!!
مک هیچ جای دنیا، از آمریکا تا بورکینافاسو محبوبیتش نزدیک ویندوز هم نمیشه.

• Like
Reactions: Lions Gate

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or