L.A. Noire: The Complete Edition برای PC همزمان با عرضه MW3

arshiya26

کاربر سایت
به تازگی شرکت راک استار که به عنواین سوم شخصش معروف است,تایید کرده است که عنوان L.A. Noire: The Complete Edition درست همزمان با تاریخ عرضه بازی CoD:MW3 یعنی 17 آبان در در آمریکا برای PC منتشر خواهد شد و همچنین در تاریخ 20 آبان هم در اروپا عرضه خواهد شد.
این بازی یک کد اختصاصی نیز دارد که اگر آن را داشته باشید, میتوانید از تمام DLC های آن به طور رایگان استفاده نمایید.
lanoire3.jpg

لازم به ذکر است که نسخه PC بازی L.A.Noire مانند نسخه های کنسولی آن, کاملا از تکنولوژی NVIDIA 3D Vision که در این بازی به کار گرفته شده است, پشتیبانی خواهد کرد.
قیمت این بازی نیز چیزی حدود $ 49.99 است.
سیستم مورد نیاز برای اجرای این عنوان نیز بر روی PC به شرح زیر است:​
Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB to 8GB
Hard drive space: 16GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
DVD Drive

dbazinews

مک رو دست کم گرفتی ؟؟
هر چیزی که باشه توی امریکا محبوبیت و کاراییش بیشتر از ویندوزه !!!
نگاه به کشورت نکن !!!

کوروش بیخیال ، اپل تو موبایل ماکرو رو قورت بده سالها باید بدوه تا درصدی به کاربرای مک اضاف کنه .

مک رو دست کم گرفتی ؟؟
هر چیزی که باشه توی امریکا محبوبیت و کاراییش بیشتر از ویندوزه !!!
نگاه به کشورت نکن !!!
اووف :d
بابا من کی باشم که بگم mac خوبه یا بد . قطعا سیستم عامل خیلی خوب و کارامدیه ! من که شکی ندارم :)
ولی سوال من چیز دیگه ایی بود !
پرسیدم گرافیک بازی رو pc با mac برابر هستن یا نه ؟ ;;)

بدترین تاریخ ممکن رو انتخاب کردن ، حیفه که بازی بخاطر همزمان بودنش با COD از لحاظ فروش شکست بخوره ، امیدوارم تاریخ عرضه اش رو تغییر بدن

بنده ي خدا شهيد راه game مي شه.o:-)خدا بيامرزش:((
هر كي تو فروش با cod در افتاد ور افتاد>:)
در كل من كه تو 360 بازيش كردم و به نظرم بازيه زياد جالبي نبود كلا تو خود ماموريت هاي بازي 1 يا نهايت 2 جا مبارزه داشت وهمش بايد از اين و اون سوال مي پرسيدي اوايلش خيلي خوب بود ولي آخراش خسته كننده مي شد.

بنده ي خدا شهيد راه game مي شه.o:-)خدا بيامرزش:((
هر كي تو فروش با cod در افتاد ور افتاد>:)
در كل من كه تو 360 بازيش كردم و به نظرم بازيه زياد جالبي نبود كلا تو خود ماموريت هاي بازي 1 يا نهايت 2 جا مبارزه داشت وهمش بايد از اين و اون سوال مي پرسيدي اوايلش خيلي خوب بود ولي آخراش خسته كننده مي شد.

مسلمه کسی مثل شما که به خاطر بخش اکشن و تیراندازی یه همچین بازی رو میخره ازش لذت نمیبره!

مسلمه کسی مثل شما که به خاطر بخش اکشن و تیراندازی یه همچین بازی رو میخره ازش لذت نمیبره!

نه عزيز من اگه به پست من دقت كني من گفتم كه بازي در اوايل با وجود نداشتن مبارزات آنچناني بسيار قشنگ و دل نشينه ولي در آخر خسته كننده ميشه.
به هر حال اين نظر شخصي بندس اگه منظورم رو واضح نرسوندم شرمنده.

مشخصات vgaو cpu

Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz (3416 MHz)
Operating System: Windows 7 Ultimate, 32-bit (Service Pack 1)
DirectX version: 11.0
GPU processor: GeForce 210
Driver version: 196.46
CUDA Cores: 16
Core clock: 590 MHz
Shader clock: 1405 MHz
Memory clock: 800 MHz (1600 MHz data rate)
Memory interface: 64-bit
Total available graphics memory: 1279 MB
Dedicated video memory: 512 MB
System video memory: 0 MB
Shared system memory: 767 MB

لطفا جوابASYLUM MANAGER:)

با این سیستم ها بیخیال بازی بشید ظاهرا از gta هم سنگین تره نسخه کنسولش که گرافیک خاصی نداشت امیدوارم این بار خوب بشه
L.A noire پر جزیات ترین بازی ایی بود که من دیدم و تونست حسهِ دهه ی هشتاد (اگه اشتباه نکنم) رو منتقل کنه :)
درضمن انتظار گرافیک در حد AVATAR از این پورت PC نداشته باشد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or