L.A.Noire | PS3

دوستان من یه جا آخر یه چپتر یه سوتی دادم اشتباهی دکمه رو زدیم چپتر تموم شد و رفت بعدی و گند کار در اومد راهی نداره بتونم بر گردم چپتر قبل ؟!
نوچ
biggrin1.gif
ریست کن از اول برو....
حالا چیکار کردی مگه؟
این تلویزیون بی صاحاب اتاقم کوچیکه نوشته که روی تصویر میاد انقدر تو همه که هیچی معلوم نیست ! قضیه هم از این قراره که :
اونجا که از دو نفر بازجویی میکنیم که طرف رو زنش رو کشتن بالای صفحه دایره و ضربدر زده بود نوشته معلوم نبود فک کردم دایره یعنی ادامه ی بازجویی بعد زدم یارو پدره رو گرفتن بردن زندان !!! گند خورد به کل بازی لعنتی همونجا چپتر هم تموم شد فرصت restart نداد لعنتی :دی الان اعصابم به شدت به هم ریخت :دی ! حالا این اشتباه توی آینده ی بازی یا انتخاب یا سایر قضایای بعدی توی بازی تاثیر گذار هست ؟
دوست عزیز تأثیری نداره خیالت راحت باشه. توی منوی اصلی قسمت cases می تونی دوباره این پرونده یا هر پرونده دیگه ای رو بازی کنی
ممنون :دی

آخرین ویرایش:
دوستان من یه جا آخر یه چپتر یه سوتی دادم اشتباهی دکمه رو زدیم چپتر تموم شد و رفت بعدی و گند کار در اومد راهی نداره بتونم بر گردم چپتر قبل ؟!

این تلویزیون بی صاحاب اتاقم کوچیکه نوشته که روی تصویر میاد انقدر تو همه که هیچی معلوم نیست ! قضیه هم از این قراره که :
اونجا که از دو نفر بازجویی میکنیم که طرف رو زنش رو کشتن بالای صفحه دایره و ضربدر زده بود نوشته معلوم نبود فک کردم دایره یعنی ادامه ی بازجویی بعد زدم یارو پدره رو گرفتن بردن زندان !!! گند خورد به کل بازی لعنتی همونجا چپتر هم تموم شد فرصت restart نداد لعنتی :دی الان اعصابم به شدت به هم ریخت :دی ! حالا این اشتباه توی آینده ی بازی یا انتخاب یا سایر قضایای بعدی توی بازی تاثیر گذار هست ؟

دوست عزیز تأثیری نداره خیالت راحت باشه. توی منوی اصلی قسمت cases می تونی دوباره این پرونده یا هر پرونده دیگه ای رو بازی کنی

سلام دوستانیه سوال ابتدایی داشتم ! واسه ی اجرای بازی روی PS3 گفته که فریمور دستگاه حتما باید به نسخه ی 3.60 آپدیت شه ! اگه دستگاه رو آپدیت کنم مشکلی واسه ی هک دستگاه پیش نمیاد ؟ یعنی میشه مثه سابق بازیارو از طریق هارد اکسترنال اجرا کرد ؟

اونجاکه شخصیت عوض میشه میری تو مرکز پلیس بعد به نقشه مختصات میدی یه شماره بهت میده بعد با ماشین حساب عدد 1876988تقسیم میکنی به90000 بعد که جواب 20 میشه دیگه نمیدونم چکار کنم

تاپیک رو داشتم میخوندم، دقیقا دلیل اینکه این شاهکار رو از دست دادم یادم اومد:
بازیش رو PS3 هک شده باعث پریدن هک میشد
و ما هم دیگه کلا یادمون رفت و...
بعدا ریمسترش اومد متاسفانه ایران نبودم اون زمان و درگیر مسائلی بودم یه مدت
دیگه الان روی PS5 دارم میرم
به نظرم فهرست ده بازی انقلابی تاریخ بخواد تهیه شه
این بازی باید قطعا توشون باشه...
از بعد این فکر کنم کم کم اهمیت دادن به موشن کپچر البته باز نه در این حد وسیع...
به نظرم تو بخش امتیازات واقعا اندریت شده. دلیل فکر کنم مشکلات فنی بوده تا الان روی پلی۵ هم یه بار کرش کرد و ارور داد...
چیزی که من میبینم با این داستان قوی که اشارات بیشمار به واقعیات دهه سی و چهل امریکا داره و این گرافیک و گیم پلی جا داشته گوتی بشه اون سال یا اقلا نمره خیلی نزدیک به گوتی اون سال رو بگیره.

تاپیک رو داشتم میخوندم، دقیقا دلیل اینکه این شاهکار رو از دست دادم یادم اومد:
بازیش رو PS3 هک شده باعث پریدن هک میشد
و ما هم دیگه کلا یادمون رفت و...
بعدا ریمسترش اومد متاسفانه ایران نبودم اون زمان و درگیر مسائلی بودم یه مدت
دیگه الان روی PS5 دارم میرم
به نظرم فهرست ده بازی انقلابی تاریخ بخواد تهیه شه
این بازی باید قطعا توشون باشه...
از بعد این فکر کنم کم کم اهمیت دادن به موشن کپچر البته باز نه در این حد وسیع...
به نظرم تو بخش امتیازات واقعا اندریت شده. دلیل فکر کنم مشکلات فنی بوده تا الان روی پلی۵ هم یه بار کرش کرد و ارور داد...
چیزی که من میبینم با این داستان قوی که اشارات بیشمار به واقعیات دهه سی و چهل امریکا داره و این گرافیک و گیم پلی جا داشته گوتی بشه اون سال یا اقلا نمره خیلی نزدیک به گوتی اون سال رو بگیره.
واقعا عجب شاهکاری بود
پستت باعث شد دوباره یادش بیفتم .امشب دوباره دانلودش میکنم

View attachment VID_20260804_233612_633.mp4

واقعا عجب شاهکاری بود

View attachment 416320
من اصلا عاشق دهه چهل هستم.
عشقم کلا دیدن فیلمها و‌ سریالهای با داستان زمان ج ج دوم هست
حالا این بازی بهترین بازی ایه که دنیای اون دهه رو به تصویر کشیده
معضلات اجتماعی امریکای پسا جنگ جهانی دوم، لس آنجلس دهه ۴۰، ماشینهای دهه ۴۰ و...
حتی تکنولوژی اون دهه، تلفن میزنی شماره اضطراری وصل میشه به اپراتور و... تمام این ریزه کاریها رعایت شده خیلی توجه شده اون زمان چه چیزایی بوده (مثلا لامپهای نئون) و چه چیزایی هنوز نبوده. (تلویزیون، هنوز رادیو بوده)

درمورد گرافیکش خب قطعا برای نسل هفته ولی جوریه مدام ادم کلاه از سر برداره. کاراکتر حتی تو npc های تو‌ خیابون شبیه بهم کم میبنی یا بهتر بگم نمی بینی! موشن کپچر شخصیتهای اصلی الانم نیست بی اغراق، میمونه npc های کم اهمیت بعضیاشون چهره عجیبی دارن اونم به نظرم طبیعیه کار خیلی سخته n تا چهره متفاوت با جزییات طراحی کردن. ولی تو همونام مثلا اون سفیر آرژانتین یا کنسولش بود چی بود شبیه مارلون براندو‌ تو پدر خوانده بود... عالی بود.
تو محیط باز جز تبلیغات که طبیعیه تکرار شن و البته کمم نیست تنوعشون باز چهار شی یا لوکیشن شبیه هم وجود نداره. تنوع ماشینها عالی.
داستان کارآگاهیش ولی باید بگم فوق العاده، من که نمیتونم از جلوش کنده شم، شاید سلیقه ای باشه ولی از جلو GTA میشد بلند شم ولی این نه!
درمورد گیم پلی بگم باز خیلی خوب سه عنصر بازجویی / تحقیقات و رانندگی و شوتینگ ترکیب شدن مثلا شاید بگن شوتینگ خاصی نداره ولی یه مرحله بود با کلت نمیشد دشمنایی که یکم دورتر بودن زد و حتما باید اسلحه کاربین یا rifle برمیداشتیم...تنوع سلاح هم داره یا یه جاهایی باید با مشت زنی جلو رفت.
الان فقط میگم کاش تموم نشه یا شماره دومی داشت!! راک استار خودشم یه چیزی میدونسته نذاشته این کنسل بشه، امیدوارم بعد GTA VI بیفته دنبال ادامه ی همین. نوبتیم باشه نوبت همین LA Noire هست.

واقعا عجب شاهکاری بود

View attachment 416320

روی کنسول هم ارزونه بخرش.

هفته قبلی که آف خورده بود و نصف قیمت بود تو استور امریکا میشد 1200 و تو استور ترکیه حول و حوش 400 تومن...یکی دو ماه دیگه بازم نصف میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or