L.A.Noire | PS3

بازیش کلا جواهریه
برای من که جزو تاپ تنم شده
باز یه حسن بزرگ داره اونم اینه که قبل قوت گرفتن جریان ووک ساخته شده و توش واقعیات جامعه اون روز نمایش داده شده (سیاها کارگر و قشر فرودستن و می بینی عمدتا نگرو خطاب میشن-حالا الان ساخته بودن نصف اداره پلیس و کارآگاه ها سیاه پوست بودن)
فکر کنم آخرین بازی راک استار بوده کاملا عاری از این جریانات، GTA V چون تو تایم لاین امروزی بود نیازی نبود زیاد چیزی داخلش بشه از این عناصر و این بیشتر حسابه از نظر من.

بازیش کلا جواهریه
برای من که جزو تاپ تنم شده
باز یه حسن بزرگ داره اونم اینه که قبل قوت گرفتن جریان ووک ساخته شده و توش واقعیات جامعه اون روز نمایش داده شده (سیاها کارگر و قشر فرودستن و می بینی عمدتا نگرو خطاب میشن-حالا الان ساخته بودن نصف اداره پلیس و کارآگاه ها سیاه پوست بودن)
فکر کنم آخرین بازی راک استار بوده کاملا عاری از این جریانات، GTA V چون تو تایم لاین امروزی بود نیازی نبود زیاد چیزی داخلش بشه از این عناصر و این بیشتر حسابه از نظر من.
GTA V که شخصیت فرانکلین رو داشت (یه نیگا درست و حسابی! :D) نصف بیشتر مکالماتش با مایکل (سفید پوست) درباره نابرابری های اجتماعی بود.

LA Noire یک بازیه تاریخیه، و در زمان ساختش هم گفته شد قصد نمایش واقعی تاریخ رو دارن و نمیخوان درس اخلاق بدن.

کلا راکستار تو GTA ها دنبال نقد های سنگین سیاسی و اجتماعی به صورت طنزه. (چیزی که تو LA Niore دیدیم واقعیات تاریخی به صورت جدی بود)

از نظر سابقه هم راکستار هیچوقت طرفدار سانسور نبوده ولی گذر زمان و تغییراتش و علاوه بر اون فشار بازار و سرمایه گذارها ممکنه هر چیزی رو تغییر بده. (مثل همین Lucia به عنوان اولین شخصیت زن قابل بازی تاریخ سری GTA که البته فعلا زوده برای قضاوت)

در مورد بازی هم، اون زمان یادمه برای X360 روی سه تا دیسک بود. وقتی اجراش کردم از شدت هیجان پشمام ریخته بود که اگه الآن این منتشر شده، ببین 2 سال دیگه چی منتشر میشه! ولی بعد گذشت 15 سال هنوزم بازی نیومده که حالات چهره رو مثل LA Noire نشون بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or