L.A.Noire | PS3

سلام به همه
من نسخه 360 این بازی رو خریدم خیلی خوشم اومد ازش (یعنی داداشم میره منم میشینم تخمه میشکونم انگار دارم فیلم میبینم) میخوام نسخه ps3 رو بخرم چند تا سوال قبل از خرید داشتم ممنون میشم جواب بدید
1. از نظر دانلود dlc چجوریاس؟ شنیدم میشه پرونده دانلود کرد قیمتاش چجوریه؟
2. کدوم ریجن بهتره خریداری بشه؟ یعنی کدوم راحتتر گیر میاد؟ خودم به شخصه ریجن 1 رو ترجیح میدم
3. از نظر باگ و مشکلات دیگه ( فشار رو دستگاه و موجب داغ شدن) چجوریه؟
4. آپدیت بازی حجمش چقدره؟
ممنون میشم تا امشب جواب بدین که فردا اقدام به خریدش بکنم
سلام.1.اولا یه dlc داخلش هست که میتونی دانلود کنی به صورت مجانی 1 یا 2 تا dlc دیگه هم هست تو ps story میتونی بخری.2.الان تو بازار این طور که من میدونم رجین 1و 3 هست.خود من رجین 3 دارم.3.باگ که توی نسخه ps3 کم بود نسبت به ایکس باکس چون من هر دو را دارم.و این داغ کردن و فشار روی دستگاه فقط ممکن برای بعضی از دستگاه های فت اتفاق بیفته.واسه من که اسلیم دارم خدارو شکر هیچ مشکلی به وجود نیومد.4.توی بازی آپدیت3.60 هست.اما الان آخرین آپدیت3.66 هست.بازم سوالی داشتی بگو.خوش حال میشم پاسخ دهم.

• Like
Reactions: {The Phenom}
سلام.1.اولا یه dlc داخلش هست که میتونی دانلود کنی به صورت مجانی 1 یا 2 تا dlc دیگه هم هست تو ps story میتونی بخری.2.الان تو بازار این طور که من میدونم رجین 1و 3 هست.خود من رجین 3 دارم.3.باگ که توی نسخه ps3 کم بود نسبت به ایکس باکس چون من هر دو را دارم.و این داغ کردن و فشار روی دستگاه فقط ممکن برای بعضی از دستگاه های فت اتفاق بیفته.واسه من که اسلیم دارم خدارو شکر هیچ مشکلی به وجود نیومد.4.توی بازی آپدیت3.60 هست.اما الان آخرین آپدیت3.66 هست.بازم سوالی داشتی بگو.خوش حال میشم پاسخ دهم.
بینهایت ممنونم
من کنسولم فت هستش برای 2009 هست فکر کنم کنسولمم آپدیته من منظورم آپدیت توی خود دیسک نبود بلکه آپدیتی بود که بعد از وصل شدن به psn میخواد برای دانلود منظورم اون آپدیت بود

بینهایت ممنونم
من کنسولم فت هستش برای 2009 هست فکر کنم کنسولمم آپدیته من منظورم آپدیت توی خود دیسک نبود بلکه آپدیتی بود که بعد از وصل شدن به psn میخواد برای دانلود منظورم اون آپدیت بود
آپدیتی که برای وصل شدن به psn نیاز داری 3.66 هست.

دوستان ممنون از جواباتون
من میدونم کنسول نیاز داره که 3.66 نصب باشه منم الان آپدیت دستگاهم 3.66 هستش اینو میدونم
ولی وقتی میخوای بازی رو شروع کنی اول یه صفحه میاد میگه آپدیت بازی نیاز هست برای دانلود (مثلا همین مورتال کمبت چند روز پیش آپدیت دادن بیرون براش حجمش 40 مگ بود) منظور من اون آپدیته نه آپدیت خود کنسول
چون این 2 تا جدا از هم هستن یه آپدیت کنسول داریم که حجمش 170-80 مگ هست یه آپدیت بازی داریم که بستگی به بازی داره یادمه هوی رین 220 مگ آپدیت داشت بار اول یا موتوراستورم 2 600 مگ آپدیت داشت
من کلا حجم آپدیت بازی l.a noire رو میخواستم بدونم

لطفا به دادم برسید من با ps3 بازی میکنم.من تو اخر مرحله اول مشکل دارم.من هم وقتی میرم تو اپارتمانه یارو و بعدش میزنمش و بعدش میرم تو کشوی دراورش دفترچشو بر میدارم و اسمه floyd rose رو روش زوم میکنه میزنه سرنخ جدید.بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.همکارم از اپارتمانه یارو بیرون نمیاد و وقتی من سوار ماشین میشم و از اپارتمانه یارو دور میشم مینویسه ماموریت شکست خورد.من هم از کاراکتر های بازی هیچ حرفی نشنیدم.موزیک پخش میشه ولی با هم حرف نمیزنن.لطفا راهنمایی کنید

دوستان ممنون از جواباتون
من میدونم کنسول نیاز داره که 3.66 نصب باشه منم الان آپدیت دستگاهم 3.66 هستش اینو میدونم
ولی وقتی میخوای بازی رو شروع کنی اول یه صفحه میاد میگه آپدیت بازی نیاز هست برای دانلود (مثلا همین مورتال کمبت چند روز پیش آپدیت دادن بیرون براش حجمش 40 مگ بود) منظور من اون آپدیته نه آپدیت خود کنسول
چون این 2 تا جدا از هم هستن یه آپدیت کنسول داریم که حجمش 170-80 مگ هست یه آپدیت بازی داریم که بستگی به بازی داره یادمه هوی رین 220 مگ آپدیت داشت بار اول یا موتوراستورم 2 600 مگ آپدیت داشت
من کلا حجم آپدیت بازی l.a noire رو میخواستم بدونم
زود تر میگفتی دوست عزیز:d.هر بازی که میخوای آنلاین بزنی علاوه بر آپدیت دستگاه آپدیت بازی هم لازم است.واسه l.a فکر کنم حدود mg 30 بود.

لطفا به دادم برسید من با ps3 بازی میکنم.من تو اخر مرحله اول مشکل دارم.من هم وقتی میرم تو اپارتمانه یارو و بعدش میزنمش و بعدش میرم تو کشوی دراورش دفترچشو بر میدارم و اسمه floyd rose رو روش زوم میکنه میزنه سرنخ جدید.بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.همکارم از اپارتمانه یارو بیرون نمیاد و وقتی من سوار ماشین میشم و از اپارتمانه یارو دور میشم مینویسه ماموریت شکست خورد.من هم از کاراکتر های بازی هیچ حرفی نشنیدم.موزیک پخش میشه ولی با هم حرف نمیزنن.لطفا راهنمایی کنید.کاراکتر ها اصلا حرف نمیزنن حتی لبشون هم تکون نمیخوره

زود تر میگفتی دوست عزیز:d.هر بازی که میخوای آنلاین بزنی علاوه بر آپدیت دستگاه آپدیت بازی هم لازم است.واسه l.a فکر کنم حدود mg 30 بود.
دمت گرم
فردا میرم میخرمش ریجن یک بگیرم بهتره psn کارتشم ارزونتره نسبت به ریجن 2
خیلی داستان پیچیده ای داره من که خیلی حال کردم باهاش تا الان هم که یه کله داریم با داداشم بازی میکنیم 10 تا پرونده حل شده خیلی طولانیه و همینشم حال میده من ترجمه میکنم داداشم میره جلو:d

این تروفی ماشین هاش خیلی بیخوده :| اون یکی تروفی هم که باید دور شهر یه دور بزنی تا اندی مایل رو طی کنی هم خیلی مزخرفه :| من که بیخیال این شدم !

این تروفی ماشین هاش خیلی بیخوده :| اون یکی تروفی هم که باید دور شهر یه دور بزنی تا اندی مایل رو طی کنی هم خیلی مزخرفه :| من که بیخیال این شدم !
دقیقا! تو نسخه 360 هم اچیومنتش اینه که 1947 مایل رانندگی کنی=))
خیلی بیخوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or