L.A.Noire | PS3

وای خیلی باحاله خیلی ذهن ادم درگیر میکنه.
چرا من حس میکنم شبیه به Heavy Rain هست(معمایی)

اره قشنگه ولی HR شاهکار تر این حرفاست :d
سلام بکب به من کمک کنه
تو بازی صدای کاراکترها قعطه .
مشکل از کجاست ؟!؟!؟!

دوست عزیز لطفا مسائل مربوط به هک رو اینجا بیان نکنید . تاپیک داره خودش

ببخشید اگر ممکنه سوال من رو هم جواب بدید
باگهای بازی روی لذت بازی تاثیر میذاره؟
برای لذت بردن باید زبان خیلی قوی باشه؟
مشکل داغ کردن دستگاه هنگام بازی کردن این بازی چی هست؟

بستگی به اعصابت داره :d
اره خوب زبان قوی لازم داره
اون رفع شده . برای کنسول های فت روی فریمور 3.61 بود که با یه پچ رفع شد تازه برای همه هم نبود

سلام...
تو مرحله The slik stocking وقتی که میرو تو منطقه میوه فروشه هر چی میگردم راهی پیدا نمیکنم(همچیم پیدا کردم و طبق راهنمایی قدم به قدم جلو رفتم) :(

(گفته که برو و با صاحب مغازه حرف بزن)

سلام...
تو مرحله The slik stocking وقتی که میرو تو منطقه میوه فروشه هر چی میگردم راهی پیدا نمیکنم(همچیم پیدا کردم و طبق راهنمایی قدم به قدم جلو رفتم) :(

(گفته که برو و با صاحب مغازه حرف بزن)
خب دیگه! اول یه فروشگاه اونور خیابونه(یادم نیست فک کنم BAR باشه!)میری اونجا سئوالاتو میکنی بعد میری
میوه فروشی با یارو پشت دخلیه حرف میزنی میری به سمیت جایی که کر کره داره( دست چپ) بعد یه ذره میگردی یارو شروع به فرار کردن میکنه و میگیریش و تموم

لطفا به دادم برسید من با ps3 بازی میکنم.من مثله دوستمون که توی صفحه سوم مشکلشو گفته تو اخر مرحله اول مشکل دارم که شما متاسفانه به دوستمون جوابه درست ندادید.من هم وقتی میرم تو اپارتمانه یارو و بعدش میزنمش و بعدش میرم تو کشوی دراورش دفترچشو بر میدارم و اسمه floyd rose رو روش زوم میکنه میزنه سرنخ جدید.بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.همکارم از اپارتمانه یارو بیرون نمیاد و وقتی من سوار ماشین میشم و از اپارتمانه یارو دور میشم مینویسه ماموریت شکست خورد.من هم از کاراکتر های بازی هیچ حرفی نشنیدم.موزیک پخش میشه ولی با هم حرف نمیزنن.لطفا راهنمایی کنید

سلام به همه
من نسخه 360 این بازی رو خریدم خیلی خوشم اومد ازش (یعنی داداشم میره منم میشینم تخمه میشکونم انگار دارم فیلم میبینم) میخوام نسخه ps3 رو بخرم چند تا سوال قبل از خرید داشتم ممنون میشم جواب بدید
1. از نظر دانلود dlc چجوریاس؟ شنیدم میشه پرونده دانلود کرد قیمتاش چجوریه؟
2. کدوم ریجن بهتره خریداری بشه؟ یعنی کدوم راحتتر گیر میاد؟ خودم به شخصه ریجن 1 رو ترجیح میدم
3. از نظر باگ و مشکلات دیگه ( فشار رو دستگاه و موجب داغ شدن) چجوریه؟
4. آپدیت بازی حجمش چقدره؟
ممنون میشم تا امشب جواب بدین که فردا اقدام به خریدش بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or