Captain Mitchell
کاربر سایت
صبر کن الان جلوتر اِنقده سخت میشه.. این آخرین پرونده ی Homicide بسیار من رو اذیت کرد.. ~x(
Social Clubت رو آپدیت کن.. :d
:d نامردا چرا چهار تا ستاره میدن ؟ تک و توک ۵ تا گرفتم ...
همه کار رو انجام دادم که

صبر کن الان جلوتر اِنقده سخت میشه.. این آخرین پرونده ی Homicide بسیار من رو اذیت کرد.. ~x(
Social Clubت رو آپدیت کن.. :d

برای 5 ستاره شدن باید همه ی سوال رو درست جواب بدی ، به شهر خسارت نزنی و همه مدرک ها رو پیدا کنی :d
پس این بود !!! کلا زیاد تو رانندگی دقت نمیکنم ... میپیچن جلوی آدم
:d
رانندگی خیــــــــــــــــــــلی مهمه.. خسارت زیاد بزنی هی از ستاره هات کم میکنه..:d نامردا چرا چهار تا ستاره میدن ؟ تک و توک ۵ تا گرفتم ...
همه کار رو انجام دادم که![]()

هر کدوم از ماشین ها توی یه محله ی خاصی هستن شما باید توی محله های مختلف و در کل مپ دنبالشون کنیسلام
من تا حالا 74 تا از ماشینها رو پیدا کردم ، واقعا از 50 به بعد خیلی سخت میشه پیداشون کرد...
جالبه که بعضی از ماشینها رو تو روز نمیشه پیدا کرد مثل ماشین زباله ...
الان هر چی میگردم دیگه پیدا نمیکنم ...
اره این رانندگیش یه ذره سخته ، بعضی وقت ها باگ خور هم می شه که دیگه هیچی !!! :d
من فقط یه پرونده رو تونستم 5 ستاره برم :d بقیه همه یا 4 یا 3 :d یکی رو هم که اصلا نابود کردم :d با یه ستاره رفتم![]()
رانندگی خیــــــــــــــــــــلی مهمه.. خسارت زیاد بزنی هی از ستاره هات کم میکنه..
برای وقتی که می خوای 5ستاره شون کنی مثلث رو نگه دار همکارت رانندگی کنه..
من تا آخر Homicide تونستم بدون راهنما همه رو 5 ستاره کنم، البته چند بار سر بازجویی ها قاطی کردم که اومدم بیرون 2باره Load کردم از Last Check Point رفتم..
ولی دیگه توی Vice و Arson از این Guideه هم برای بازجویی هام استفاده کردم:
L.A. Noire Walkthrough
من دیروز پریروز همه ی Caseهام 5ستاره شدن..
حالا میخوام بیوفتم توی خیابوون هاش همه ی 95تا ماشینش رو پیدا کنم بزنم همه رو هم لت و پار کنم.. :d

ما کارگاه هستیم یا مامور راهنمایی رانندگی که مواظب شهر باشیم ... آخه وقتی عجله آدم داره هم آژیر رو روشن میکنی ... بعضی ها یهو میپیچن به خصوص چهار راه ها !!!! آخه وقتی عجله آدم داره هم آژیر رو روشن میکنی ... بعضی ها یهو میپیچن به خصوص چهار راه ها !!!!

نسخه رجین US سانسور داره ولی نسخه رجین PAL سانسوری نداره
نه به داستان ضربه ای نمی زنه فقط یه چیزایه +18 کول و اون یارو رو سانسور کرده :d

نسخه رجین US سانسور داره ولی نسخه رجین PAL سانسوری نداره
نه به داستان ضربه ای نمی زنه فقط یه چیزایه +18 کول و اون یارو رو سانسور کرده :d