L.A.Noire | PS3

واقعا بازیه ردیفی از آب در اومده
از همون اول مجذوب میکنه
تعامل با محیط بینظیره
هرچند تم مخصوص بازیهای راک استار که به نوعی امضاشون هست تو این بازی هم حفظ شده ولی واقعا متفاوته با بازیهای قبلیش:x
حتما امتحانش کنید :دی

خوب فک کنم مسخره ترین سوال رو من بپرسم :دی دوستان میخوام بدونم بازی صحنه داره ؟ اگه داره کجا هاش بیشتر داره ؟ پی اس 3 به تلوزیون وصله به همین خاطر ممکنه مشکلی پیش بیاد :دی شرمندتونم

خب وقتی ریت M بهش دادن معلومه موجوده شک نکن حتی اگه تو قسمت ریتینگ رو جعبه ببینی زیرش خیلی تو ضیحات کاملی داده
فعلا به دلیل شرایط بد مالی مجبورم با نسخه 360ش :(( بسازم

اونور هم گفتم ! بازی از case 17 به بعد بسیار تکراری و خسته کننده می شه ! دیگه چقدر کار های تکراری انجام بدیم !؟

به شدت باهات موافقم، حیف از این بازی به این قدرت که اینقدر داستانش تکراری و خسته کننده است، اولین بار که بازی می کردم فکر می کردم یک هوی رین دیگه ساخته شده ولی بعدش خیلی خسته شدم

چییییییییییییی می گیییییییییییییییییییییییی یی

خب وقتی ریت M بهش دادن معلومه موجوده شک نکن حتی اگه تو قسمت ریتینگ رو جعبه ببینی زیرش خیلی تو ضیحات کاملی داده
فعلا به دلیل شرایط بد مالی مجبورم با نسخه 360ش :(( بسازم

مگه نسخه جعبه مجهول چه ایرادی داره؟:-b

سلام دوستان من چنتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ دهید. 1.من بازی خریدم . چرا توش آپدیت 3.61 نیست؟2.این dlc که توش هست باید دانلود کنیم رو من اگه بعدا دانلود کنم مشکلی نیست. یعنی اینکه این dlc به آخرین مرحله اضافه میشه یا که این مرحله اضافه تو وستای بازی هست. خواهشن پاسخ دهید.ممنون.

اینجا تاپیک L.A.Noire هست ربطی به KZ3 نداره! و فکر کنم آپدیت و این بازی یا با هم اومدن یا یک چند روزی اختلاف داشتن! معمولا اگر اختلافشون کم باشه آپدیت جدید توی بازی نمیزارند! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or