L.A.Noire | PS3

بازی رو تهیه کردیم :x. همونطور که از امتیازات بازی مشخص هست با یک شاهکار دیگه از راک استار روبرو هستیم . کسانی که تسلطشون به زبان انگلیسی در حد معمولی هم باشه می تونن این بازی رو خیلی راحت انجام بدن .

بچه ها من این بازی(اصلیش)رو تو امارات قیمت کردم گفت 200 درهم میشه 56000تومان

خدا بیامرزه درهم 280 تومانی رو لول ...
الان درهم 320 هست ... ضربدر 200 میشه 64 تومان ...
درضمن قیمت بازی تو Retailer ها بیشتر هست ... مثلا فروشگاه های که توی Mall ها هستن ... اونجا میدن 70 تا 75 ! چون که هرکسی نمیره وسط شهر اونهم تو بازار مرشد که از در و دیوارش هندی و پاکستانی و عرب های مربوط به کشور های همسای ببینه !!!!!
وارد کننده ها از عمده فروشها میگیرن که قیمت پایینتر هست ...

نمیدونید ... یک چیزی میپرونید .. Riot راه میندازید اینجا ...!

-------------

امروز بازی رو گرفتم :d امشب میشینم پاش ببینم چیه !:d توش چرا نقشه نداشت ؟ خاک بر سر ها :d

خدا بیامرزه درهم 280 تومانی رو لول ...
الان درهم 320 هست ... ضربدر 200 میشه 64 تومان ...
درضمن قیمت بازی تو Retailer ها بیشتر هست ... مثلا فروشگاه های که توی Mall ها هستن ... اونجا میدن 70 تا 75 ! چون که هرکسی نمیره وسط شهر اونهم تو بازار مرشد که از در و دیوارش هندی و پاکستانی و عرب های مربوط به کشور های همسای ببینه !!!!!
وارد کننده ها از عمده فروشها میگیرن که قیمت پایینتر هست ...

نمیدونید ... یک چیزی میپرونید .. Riot راه میندازید اینجا ...!

-------------

امروز بازی رو گرفتم :d امشب میشینم پاش ببینم چیه !:d توش چرا نقشه نداشت ؟ خاک بر سر ها :d
چند از کجا گرفتی ؟

منم بازی رو گرفتم خداست کسی میدونه این کد که روی بازیه واسه چیه ماموریت اضافه است ؟فعلا هم من تست کردم نمیشه ازش استفاده کرد درسته؟

آخرین ویرایش:
چند از کجا گرفتی ؟

یکی از دوستام که تو بازار هست و خرید هام رو بعضی هاش رو بهش میگم ردیف کرد ...۷۵ ....! دیروز ۸۴ الی ۸۲ بود !
همین ریجن ۱ ...

نامردا چرا نقشه نزاشتن توش ؟ اون بازی RDR نقشه داشت که با قاطر اینور میرفتی تا اونور !!! این چرا نداره ؟ اه اه اه !

نامردا چرا نقشه نزاشتن توش ؟ اون بازی RDR نقشه داشت که با قاطر اینور میرفتی تا اونور !!! این چرا نداره ؟ اه اه اه
!

داخل بازی نقشه ندار یا منظورت همون پوستر هست که تو rdr . gta dlc
بود؟:d

متاسفانه هنوز موفق به تهيه بازي نشدم اما امروز يك دمو از بازي ديدم به نظرم خيابانون ها خيلي خلوت بود (منظورم تعداد ماشين هاي در رفت امد هستش) ميخواستم بدونم من يه همچين حسي دارم يا واقعا بازي همينطوريه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or