L.A.Noire | PS3

دوستان بازی هم که اومد میخواستم بپرسم که با هک دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه؟و اینکه کسی بازی رو گرفته؟

اگه بازی 3.60 باشه که بالای 90 درصد همینگونه است برای اجرا از شما میخواد که به فریمور 3.60 اپدیت کنید که در این صورت هک دستگاه شما میپره وباید تا اومدن کاستوم فریمور جدید که خدا میدونه کی میاد صبر کنید .

به به...پوریا جان:d

برو تاپیک 360 بازی میبینی همه از گل کمتر به این بازی نمیگن...:)

سلام داش حمید گل .

من کی از گل به بازی کمتر گفتم ؟ :d عشق من این بازیه :d مشکل سره اینه که به احتمال 90% بازی روی ps3 روی فریمور 3.60 منتشر میشه و برای امثالی مثل من که از هک استفاده می کنن بازی غیر قابل اجراست :| :(

منم نهایت دو هفته دیگه بیشتر برای کپی بازی صبر نمی کنم !! اگه هک انجام نشه آپدیت می کنم و بازی رو اریج می گیرم !
رفیق بازی ارجیش فردا تازه ریلیز میشه که :d از کجا اوردی ؟ :d
بچه ها کسی می دونه قیمت بازی ( ارجینالش برای ps3 ) تو بازار الان چنده ؟

منم نهایت دو هفته دیگه بیشتر برای کپی بازی صبر نمی کنم !! اگه هک انجام نشه آپدیت می کنم و بازی رو اریج می گیرم !
رفیق بازی ارجیش فردا تازه ریلیز میشه که :d از کجا اوردی ؟ :d
بچه ها کسی می دونه قیمت بازی ( ارجینالش برای ps3 ) تو بازار الان چنده ؟
بازی امروز مثل اینکه تو ایران اومده ارجینال و قیمت هم حدود 80-85 هست .
ریجنش هم 1 هست مثل اینکه

بازی امروز مثل اینکه تو ایران اومده ارجینال و قیمت هم حدود 80-85 هست .
ریجنش هم 1 هست مثل اینکه

چه خبره:-o:-o بعد این اوریج بازای بچه پولدار میگن چرا کپی استفاده میکنید این فروشنده ها دیگه دارن شورشو در میارن ارزون بشه اخرش چقدر میشه؟؟؟؟

من موندم بازی هایps4 رو دیگه چطوری باید خرید

دندون به جیگر بگیرید ... دو روز صبر کنید یا هفته دیگه بگیرید کمتر از قیمت الان ...
MK الان تو بازار ۵۸ تومان هست ... روز اول چندبود؟ همین قیمت الان ....

خوب کسی که فکر میکنه نمیخواد این اندازه هزینه کنه چندروز صبر کنه ...

• Like
Reactions: Apóllōn
سلام دوستان یک خبر خوب بهتون بدم سایت PS3ISO تو فروم سایتش اعلام کرده که این بازی رو فریمور 3.55 هستش و تا ساعاتی دیگر میرازش برای دانلود حجم بازیم زده 17 گیگ البته امیدوارم این خبر درست باشه پس فعلا عجله نکنید تو اوریج خریدنش اینم لینکی که گفته احتیاج به 3.55 داره
http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=78051

آخرین ویرایش:

من رسید دستم
فریمور 3.60 میخواد
خیلی با حاله
مخصوصا وقتی داری از پله ها بالا و پایین میری
یااز روی جنازه رد میشی
فکرمیکنی واقعا خودن تو بازی هستی و داری ایننکارو میکنی

همچین رو نقشه بزرگ بازی مانور دادن من پیش خودم گفتم وقتی دستم به بازی برسه چه ها که با این شهر نمی کنم!
خب این چیه الان؟بله شهر جزئیات و وسعتش از gta IV بیشتره ولی چه کار میشه توش کرد؟ تا الان که من داشتم بازی میکردم و 6،7 تا پرونده رو حل کردم هیچی! هیچ کاری نمیشه کرد! البته اینم بگم که من این محدودیت رو که تو نقش پلیس بازی میکنیم و اسم شهر بازی هم واقعیه نه مثل سری gta که اسم بدلی دارن رو در نظر گرفتم.خب آخه تو (راک استار-تیم باندای) که از این مشکلات با خبر بودی بازی open world نمی ساختی! یا اگرم میساختی انقدر بزرگ نمیساختی! چی کارش کنم اینو؟

حالا میرسیم به سبک بازی. یعنی اکشن ادونچر! تا اینجا که بازی کردم ادونچر بازی و پرونده ها فوق العاده عالی و محشر بوده!مطمئنم هرچی بازی پیش بره عالی تر هم میشه! ادونچر بازی هیچ نقصی نداره (در مورد پرونده های جنایی) پرونده ها رو هرجور که بخواید میتونید حل کنید هرچقدر در زمینه پیدا کردن سرنخ و بازجویی کردن حرفه ای تر و خبره تر باشید راحت تر می تونید از عهده اون پرونده بربیاید ولی اگه در روند تکمیل پرونده ای که در حال کار روش هستید زیاد اشتباه کنید هم باز جای نگرانی نیست. بازم میشه پرونده رو حل کرد ولی کلافش پیچیده میشه و کار شما سخت تر. بازم میگم من تا الان کمتر از یک سوم بازی رو رفتم و ادونچرش هیچ جای گله ای نذاشته.

ولی اکشن بازی به نظرم خیلی خامه!حداقلش تا اینجا که اینجوری بوده!

ختم کلام اینکه به نظرم بهتر بود این بازی به جای open world بودن مرحله ای بود. اینجوری شاید جذابیتش بیشتر میشد .اون هزینه ای که خرج این کار کردن صرف چیزای دیگه میکردن و همچنین وقتشون رو !

حالا امیدوارم این قضیه با پیش رفتن داستان حل بشه و این شهر مرده زنده بشه!

من رسید دستم
فریمور 3.60 میخواد
خیلی با حاله
مخصوصا وقتی داری از پله ها بالا و پایین میری
یااز روی جنازه رد میشی
فکرمیکنی واقعا خودن تو بازی هستی و داری ایننکارو میکنی
از كجا گرفتي دوست عزيز؟
بچه ها كسي غير از ايشون خريده بازي رو؟ يا كسي مي دونه كجا دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or