L.A.Noire | PS3

سخت ترین روزای زندگیمه تو این 11 روز :d خدا کنه بشه بازیش کرد :d

انتظار سخته اما وقتی شیرین میشه که بازی به دستت برسه . :x

اگه منظورت برای زبان هستش که واقعا دوستان باید یک فکری به حال زبان بکنن این دوره زمانه آدم زبانش متوسط به بالا نباشه کلاهش پس معرکه هستش.;)

عظمت نقشه ها رو فقط نگاه کنید!!!
واقعا بازی عظیم + حجیم هستش!

L.A-Noire-Map-2.jpg

L.A-Noire-Map-3.jpg

L.A-Noire-Map-1.jpg

L.A-Noire-Map-4.jpg

7 سال پروسه ساخت بازی طول کشیده!, واقعاً قابل تحسینه...

PS3 هم به عنوان پلتفرم اصلی یا Lead Pltaform بازی هست, پس نگران اختلاف جزئی بین بازی های مالتی در L.A. Noire نباشید.

7 سال پروسه ساخت بازی طول کشیده!, واقعاً قابل تحسینه...

PS3 هم به عنوان پلتفرم اصلی یا Lead Pltaform بازی هست, پس نگران اختلاف جزئی بین بازی های مالتی در L.A. Noire نباشید.

منبع لطفا جدا 7 سال؟
کسی هنوز بازی رو نگرفته ؟

من که جدا تحملم تموم شده !!! نمی دونم چیکار کنم دیگه . داره می زنه به سرم بیخیال هک اینا بشم برم آپدیت کنم بازی رو هم اریج بگیرم !!

به به...پوریا جان:d

برو تاپیک 360 بازی میبینی همه از گل کمتر به این بازی نمیگن...:)

خوب عزیزان اوریج باز
الان خبر دار شدم که ریجن 1 بازی که پیش خرید کرده بودم برای فردا ( 2 شنبه ) بعد از ظهر میرسه دستم
آخ حوووووون جوووونمی جون

خوب عزیزان اوریج باز
الان خبر دار شدم که ریجن 1 بازی که پیش خرید کرده بودم برای فردا ( 2 شنبه ) بعد از ظهر میرسه دستم
آخ حوووووون جوووونمی جون

رسید دستت حتما بیا انجا هم بگو
راستی بچه ها این بازی هم به 3.60 احتیاج داره؟

میخواستم کپیه این بازی رو برا Xbox بخرم اما دیدم این همه طرفدار داره میرم برا PS3 میخرم.......چه شود......حتی نمیدونم بازی چه جوری هست......فقط گرافیک و فیزیک بازی خوب باشه حله.......

میخواستم کپیه این بازی رو برا Xbox بخرم اما دیدم این همه طرفدار داره میرم برا PS3 میخرم.......چه شود......حتی نمیدونم بازی چه جوری هست......فقط گرافیک و فیزیک بازی خوب باشه حله.......

منم قصد خرید نسخه بازیو برا PS3 داشتم (بیخیال هک)
ولی دیدم یه خبرایی برای اسلیم 360 شده گفتم دست نگه داریم فعلا!!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or