L.A. Noire PC در ماه November

Hamidreza

ناظم انجمن
za7myuecnqit3xkx44r.jpg

سرانجام Rockstar games تاریخ L.A. Noire Complete Edition نسخه ی PC رو ماه نوامبر 2011 اعلام کرد. نسخه ی PC این عنوان شامل تمام DLC هایی که بصورت downloadable بروی کنسولها عرضه شده میشود. گفتنی ست که l.a. Noire از Nvidia 3D vision نیز پشتیبانی میشود.

همچنین سیستم پیشنهادی این عنوان نیز معرفی شد:

• Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
  • Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
  • RAM: 2GB to 8GB
  • Hard drive space: 16GB
  • Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
  • Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
  • DVD Drive
L.A. Noire بصورت دیجیتالی و retail با قیمت 49.99 $ در نوامبر سال جاری دردسترس خواهد بود.

کاملا کارتهای هم رده هستن ، بعضی جاها 460 بهتره و بعضی جاها 6850 . در حالت اورکلاک هم که کلا 460 بهتره . در ثانی قیمتشون هم تفاوتی با هم نداره .

یه بنج مارک بزار که این حرفتو تایید کنه . چون تا جایی که من یادمه 5850 برابر بود 460

یه بنج مارک بزار که این حرفتو تایید کنه . چون تا جایی که من یادمه 5850 برابر بود 460

این جا که جاش نیست ، توی پروفایلتون قرار میدم .
قشنگ ترین امضای فروم امضای نوژن ـه :

نسبت یه هیچ چیزی تعصب نداشته باشید تا لذت بیشتری از زندگی ببرید

این جا که جاش نیست ، توی پروفایلتون قرار میدم .
قشنگ ترین امضای فروم امضای نوژن ـه :
نسبت یه هیچ چیزی تعصب نداشته باشید تا لذت بیشتری از زندگی ببرید

آخه تاپیک مهمی نیست که یه خبره که چند روز دیگه میره تو آرشیو :دی

تعصب که من ندارم . نمونه اش همین Fifa و pes که قبلا شدیدا از pes طرفدار میکردم چون رو pc واقعا بهتر بود اما تو نسخه 2012 باز طرفدار fifa شدم
درسته که از انودیا بدم میادم چون قیمت های فضایی میزاره رو محصولاتش ولی اینکه بگیم 6850 با 460 برابره یکم ظلمه در حق ATI :دی
چون واقعا کارت های ATI هیچ وقت کم نیاوردن از انودیا اگه الان 6850 در حد 460 بود که ATI کلا از رده خارج شده بود

واقعآ بازی زیبای بود pc باز ها باید به این بازی که داره براشون میاد افتخار کنن من که خیلی لذت برم.البته از الان برید زبانتون رو قوی کنید که کله پا نشید:dبد جور زبان لازمه این بازی.

آقا یکی اینو به ما بگه فقط dlc هاش هم توی ایران هست یا نه:d( شده تا حالا برشدارن) آخه راک استار میگه از اول بازی دی ال سی ها توش هستش.

آقا یکی اینو به ما بگه فقط dlc هاش هم توی ایران هست یا نه:d( شده تا حالا برشدارن) آخه راک استار میگه از اول بازی دی ال سی ها توش هستش.
مگه قراره DLC هاشو جدا جدا در پکیج باز یبذاره این DLC ها در بازی کنجونده شدند و دیگه نمیشه ورشون دارن اصلا تا حالا همچین چیزی نبوده

بازیش اصلا جالب نبود...اگه زبانت خوبه فقط داستانش برات جذاب میشه

قسمت اکشن و رانندگی در حد بازی گاد فادر بود
عزیزم COD چند روز دیگه منتشر میشه :)
قابل توجه که این بازی اصلا اکشن نبود !!! مبنای گیم پلی و داستان L.A noire برپایه تعقیب و گریز و تحقیق بود !!! (قابل توجه) ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or