L.A. Noire PC در ماه November

Hamidreza

ناظم انجمن
za7myuecnqit3xkx44r.jpg

سرانجام Rockstar games تاریخ L.A. Noire Complete Edition نسخه ی PC رو ماه نوامبر 2011 اعلام کرد. نسخه ی PC این عنوان شامل تمام DLC هایی که بصورت downloadable بروی کنسولها عرضه شده میشود. گفتنی ست که l.a. Noire از Nvidia 3D vision نیز پشتیبانی میشود.

همچنین سیستم پیشنهادی این عنوان نیز معرفی شد:

• Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
  • Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
  • RAM: 2GB to 8GB
  • Hard drive space: 16GB
  • Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
  • Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
  • DVD Drive
L.A. Noire بصورت دیجیتالی و retail با قیمت 49.99 $ در نوامبر سال جاری دردسترس خواهد بود.

ها گرافیک عالی نداره :|
بابا چی میگی بازی open wordقرار نیست در حد unchartedباشه :|
امیر حسین جان!
اشتباه برداشت کردی!
من منظورم این بود که اگر بازی گرافیک عالی ای داشت و سیستم پیشنهادی بالا بود کسی تعجب نمی کرد ولی LA NOIREبازی هستش که اگر R*خوب روی پی سی پورت کنه و بازی بهینه باشه احتیاج به کارت گرافیک خیلی قوی نیست!

وگرنه خب من هم با هات موافق هستم یک بازی OPEN WORDقرار نیست گرافیک عالی ای داشته باشه!

بعدش هم نمی خواد جوش بیاری! )x:|:d

13 آذر آمریکا 16 آذر اروپا 25 هم اینجا تقریبا درسته؟

در کل فکر نکنم مشکلی داشته باشی !

ببین روی پی سیم نوشته gt540 همون gtx 540?

خدا رو شکر

---------- نوشته در 08:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:43 PM ارسال شده بود ----------

dlc ها یعنی مرحله اضافه هاش؟ اونوقت چطوری توی بازی میشه اونا رو هم انجام داد ( توی ایران انقدر گدان فکر کنم برش میدارن:p)

امیر حسین جان!
اشتباه برداشت کردی!
من منظورم این بود که اگر بازی گرافیک عالی ای داشت و سیستم پیشنهادی بالا بود کسی تعجب نمی کرد ولی LA NOIREبازی هستش که اگر R*خوب روی پی سی پورت کنه و بازی بهینه باشه احتیاج به کارت گرافیک خیلی قوی نیست!

وگرنه خب من هم با هات موافق هستم یک بازی OPEN WORDقرار نیست گرافیک عالی ای داشته باشه!

بعدش هم نمی خواد جوش بیاری! )x:|:d
اون که آره قبول دارم :d
معذرت :d

اتفاقا AMD و ATI دست گذاشتن رو این بازی ، 6850 هم قدرت 460 ـه ، بعدشم این بازی جوریه که شما 1 ساعت بازی کنی فحشش میدی بیخیالش شو پس به سلیقه شما نمی خوره .

جوک میگی چرا ؟ 6850 هم قدرت 460 هست ؟ ( البته حق دارید این حرفها رو بزنید منم اگه کلی پول اضافه میدادم و بعدش می دیدم ATI با قیمت خیلی کمتر یه کارت قوی تر وارد بازار کرد همینجوری میشدم )

فک کن !!!!
راک استار بازی پورت کنه با گرافیک بهتر برا پی سی !!!!!!

GTA EFLC رو بهترین حالت رو PC انجام دادی؟ رو کنسول چطور؟ تفاوت گرافیکی بینشون رو به عینه دیدی؟ بخدا اگه دیده باشی :d بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی باهم از هر لحاظ فرق میکنن.فقط کافیه یه نگا به option های گرافیکی نسخه PC کنی.زمین تا آسمون با نسخه IV فرق میکنه.

جوک میگی چرا ؟ 6850 هم قدرت 460 هست ؟ ( البته حق دارید این حرفها رو بزنید منم اگه کلی پول اضافه میدادم و بعدش می دیدم ATI با قیمت خیلی کمتر یه کارت قوی تر وارد بازار کرد همینجوری میشدم )

meh .

کبری صغری می بافی چرا ؟ در همون حد و حدوده . بنده هم طرفدار هیچ کدوم از این دو نیستم ترول می خواین بکنین برین با اهلش .

Hard drive space: 16GB

همش 16 گیگ ؟!
نسخه ی معمولیش 3 دیسک روی 360 داشت و تازه سازنده ها گفتن برای مچ کردن با بلوری 50 گیگ ، پرونده به بازی اضافه نکردن!
اونوقت با تمام پرونده های اضافی همش 16 گیگ؟!

جالب شد داستان !

خوب اینجا میتونیم دو تا نتیجه بگیریم :
1_ قراره با یک پورت درست و حسابی رو به رو بشیم که گرافیک در مقابل نسخه کنسولی متحول شده باشه ! :دی
2_ باز قراره یه پرتی به خوردمون بدن که بابامون در بیاد 60 فریم بگیریم ! :(

بعد بگید بتل سنگینه:d

چقدر مگه قراره گرافیکش با کنسول فرق کنه؟

گرافیکش زیاد فرق نمیکنه ، گند زدن مثه EFLC دیگه از همون اول اومدن اعلام کردن که آقا 8 گیگ رم بزار ، CPU رو هم 4 هسته ای بزار که بعدا جای گله و گلایه باقی نمونه :d
البته Draw Distance ه بیشتر ، فریم بیشتر و ... مسلما سخت افزار قوی تر میطلبه . ولی من که چشمم آب نمیخوره بازی بخوبی واسه PC آپتیمایز شده باشه.

کاملا کارتهای هم رده هستن ، بعضی جاها 460 بهتره و بعضی جاها 6850 . در حالت اورکلاک هم که کلا 460 بهتره . در ثانی قیمتشون هم تفاوتی با هم نداره .

نسخه PC بازی GTA IV با وجود اشکالاتی که داشت از لحاظ کیفی یکی از اون بازی هایی بود که تفاوتش با نسخه کنسولیش خیلی زیاد بود (بخصوص نسخه PS3 )
IV بی نهایت اشکال داشت از نظر فریم ....
برا همینم یه خورده بهتر از کنسول بود :d
GTA EFLC رو بهترین حالت رو PC انجام دادی؟ رو کنسول چطور؟ تفاوت گرافیکی بینشون رو به عینه دیدی؟ بخدا اگه دیده باشی :d بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی باهم از هر لحاظ فرق میکنن.فقط کافیه یه نگا به option های گرافیکی نسخه PC کنی.زمین تا آسمون با نسخه IV فرق میکنه.
اینو که میگی من اصلا ندیدم تا حالا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or