L.A Noire بر روی PC

• Thread starter Thread starter Sâlar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sâlar

کاربر سایت
lanoireshout.jpg

راک استار امروز درباره نسخه PC بازی L.A Noire میگوید
این بازی از حالت 3D ، کیبورد و گیم پد پشتیبانی میشود
Team Bondi ماه گذشته بازی L.A Noire بر روی کنسول های PS3 و X360 منتشر کرد و امروز راک استار از انتشار ان روی PC میگوید .
ال ای نویر یک سبک جدید از بازی هاست که شما در نقش یک کاراگاه در 1940 در شهر لوس انجلس به دنبال کشف حقیقت میپیدازید .
ترکیب منحصر به فرد داستان و گیم پلی بازی میتواند بازی ای به یاد ماندنی برای طرف داران Pc به عمل اورد

منبع

سلام علیکم...

فرهود جان خوشحال نباش.یعنی کل پی سی بازا خوشحال نباشن.چون اگر بازی نکنن چیزی رو از دست ندادن.یه بازی کاملا چرت.بنده که وسطهای dvd 2 بازی رو شوتش کردم از دستگاه بیرون.

با جناب u.s.a موافقم ... :d بازی واقعا پتانسیل خیلی خوبه حتی برای تبدیل شدن به GOTY رو داشت اما متاسفانه خیلی روند تکراری و خسته کننده ای داره به خصوص از Case 14 - 16 که جز پیدا کردن سرنخ و بازجویی و دوباره پیدا کردن سرنخ کار دیگه ای ندارید ! این وسطا چنتا مینی گیم گذاشتن که متاسفانه اونا هم به زودی تکراری میشه ... دیگه اخراش فقط دعا میکردم زودتر تموم شه ... :d

اصلا با این بازی حال نکردم...خیلی تکراری شده بود
:thumbup: ...

متوجهی که این جمله رو دقیقا میشه واسه Heavy Rain هم بکار بُرد دیگه!البته با چند تا ویرایش کوچیک:
دکمه زنی
:d
مگه غیر اینه ؟! اونم بازی نبود...

کنسول بازهای عزیز:
خودتون بازی رو خریدید.
تمومش کردید.
کیفش رو بردید.
حالا که نوبت به ما PC بازها رسید بازی شد،کسالت اور،شد بدرد نخور؟!!!!!!!!!:-w
ما همین بازی کسالت اور بدرد نخور رو میخوایم.
یه عده تون اون موقع که PC رو میکوبیدید و میگفتید نمیتونید شاهکارهایی همچون RDR و L.A. Noire رو انجام بدید و یادتون رفته ؟؟ الان چی شد که یدفعه بازی آشغال و خواب آور و .... شد؟
واقعا برای یه عده تون متاسفم.

اصلا RDR رو با این مقایسه نکن !!
ایشالا که بازی میکنید و خوشتون میاد...ولی یه گوشه ذهنتون، کلمات خواب آور و تکراری و خسته کننده هم رو داشته باشین...

من نمی دونم این بازی های COD تکراری نیستن که اینقدر به L.A Noire گیر میدین)x
من که خیلی منتظر این بازی هستم:x:d
جنگ هیچ وقت تکراری نیست...

ای بابا من موندم cod این وسط چیکاره بیده.:-/
تو هر زمینه ای که بحث میشه گیر میدین به این cod . :|
والا...گیم پلی این می ارزه به صد تا ال ای نوآر...

بیخیال ایالات جان:دی مشخصه تعریف من و تو از گیم پلی زمین تا آسمون با هم فرق داره.چون از نظر من L.A.Noire یکی از بهترین و ساختار شکن ترین گیم پلی های این نسل رو داره.
چون اصلا معنی نداره فلان بازی گیم پلی نداره!!گیم پلی مجموعه ی ابزاریه که تو بازی باعث میشن بازیکن با بازی ارتباط و تعامل داشته باشه.حالا چطور میشه تو یه بازی این تعامل و ارتباط وجود نداشته باشه؟
حالا که تو این بازی شده، اونم به نحوه احسنت !!!
اصلا ارتباط و تعاملی نیس...
بازجویی،رانندگی، کشف سرنخ، تعقیب و گریز متهم...غیر این که چیزی نیس؟(صحبت اکشن رو نکنید که خیلی مسخره و بیخوده..) :
بازجویی:سه تا گرینه داری...هر کدوم رو بزنی هیچ اثری تو گیم پلی نداره (بماند که بعد از سه چهار تا بازجویی، راحت میفهمی کدوم گزینه صحیحه)
رانندگی:شما از رانندگی خوشت اومد؟؟
کشف سرنخ:بازم اگه همه رو جمع نکنی هیچ تاثیری تو روند بازی نداره...فقط ستاره هاتو زیاد میکنه !!!!
تعقیب: با ماشین که افتضاح است...دنبال کردن متهم و دویدن، خوبه ولی مسلما ساختار شکن نیست !!!
اگه بگیم این بازی گیم پلی نداره، اغراق نکردیم...

این که بازی بعد یه مدت برات تکراری میشه دلیل نمیشه که بازی گیم پلی نداشته باشه!!همون طور که اگه یکی حالش از کنترل کاراکتر HR بهم بخوره دلیل نمیشه که HR گیم پلی نداشته باشه!
هوی رین هم مشکل نوآر رو داره، همون طور که مافیا2 داشت...
بحث تکراری بودن نیست که...از ANGRY BIRDS ، گیم پلی ، تکراری تر داریم؟؟!!!
بجث اینه که ANGRY BIRDS یه بازیه ولی نوآر و هوی رین و مافیا بازی نیستن....

خدایی بهترین بازی راک استار تا به امروز RDR هستش چون هم بخش تک نفره جذاب و هم مولتی عالی داشت ولی LA همش 20 ساعت single یکنواخت داشت به غیر از اوایل بازی حتی اکشنش هم زننده بود.(نظر شخصی)
RDR بهترین بازی تاریخ گیمه...

سلام

خوب بجای این سرخ پوست مرده رستگاری رو بدند

خواهشا فن بازان این رو نخونن چون متاسفانه دیگه هیچی رو قبول نمی کنند

دقیقا مثل حرف دوستمان بد 10 پرونده فحش میدی بازی می کنی خیلی خیلی تکراری می شه ولی سرخپوست مرده وای خدای من اصلا یکی از بازی های محشر راک استار بود

و خودش هم این رو بگیم که این بازی رو اگر اشتباه نکنم وتا انجاییکه اطلاع دارم تیم باند ساخته نه راک استار

تا دیروز این بازی یکی از شاهکارهای دنیای گیم بود حالا که بره pc تایید شده یکدفعه به یه بازی خسته کننده , بدون گیم پلی , مایه ننگ دنیای بازی و بازی سازی و ... تبدیل شده. بابا خجالت بکشید!!!
حاضرم شرط ببندم اگه یه روزی RDR هم بیاد رو pc از این دست حرف ها کم نمیشنویم و هزار تا ایراد رو بازی میزارید.

• Like
Reactions: Polaris
تا دیروز این بازی یکی از شاهکارهای دنیای گیم بود حالا که بره pc تایید شده یکدفعه به یه بازی خسته کننده , بدون گیم پلی , مایه ننگ دنیای بازی و بازی سازی و ... تبدیل شده. بابا خجالت بکشید!!!
حاضرم شرط ببندم اگه یه روزی RDR هم بیاد رو pc از این دست حرف ها کم نمیشنویم و هزار تا ایراد رو بازی میزارید.
به PC ربطی نداره. بگذار واست بگم.
تا دیروز (قبل از اینکه بازی بیاد) شاهکار دنیای گیم بود، چون:

1. ایرانی ها به بازیهای Realism به شدت علاقه دارن و قبل از عرضه شدیدا براشون هایپ میشن. مثال: Heavy Rain, Alan Wake, Mafia 2, L.A. Noire و ...

2. نصف همینایی که دارن الان بهش بد میگن، با دیدن تریلرهاش "آه خدای من" سر میدادن و امضا و آواتارشون این بازی بود و وقتی هم که بازی لیک شده بود در هر لحظه به طور متوسط 25 نفر (!) تو تاپیکش آنلاین بودن، در حالی که یه هفته بعدش نهایتا 5 نفر میشدن.

3. به حرف طرفدارای واقعی بازی از جمله حمیدرضا (MANIX) توجه نکردن که بارها گفته بود 90% با این بازی حال نمیکنید و کلا سبکش فرق داره.

این بازی، زبان به شدت قوی احتیاج داره تا بتونید تمام صحبت ها، اصطلاحات و تیکه هایی که میندازن رو متوجه بشید و از طرفی هم باید واقعا Adventure باز باشید تا باهاش حال کنید. نمیخوام بگم من باهاش حال کردم، ولی حداقل قبل از عرضه هم انقدر واسش هایپ نشدم که حالا مثل 90% افراد این تاپیک یهو بخوره تو ذوقم. میدونستم با چه مدل بازی طرفم.

کنسول بازهای عزیز و دوست داشتنی>:d<:x:
لطفا حسودی نکنید.

همین شمایی که اینو داری می گی بعدا میای 1000 تا ایراد از بازی می گیری !!! من خودم عاشق این بازی بودم ولی انصافا بازی با اونی که تصور می کنید زمین تا آسمون فرق داره . همون طور که بابک گفت بازی نیاز خیلی شدید به زبان داره ، تازه اکثر گیمر ها ( لااقل اونایی که می می شناسم تو این سایت ) دوست دارن تفنگ رو وردارن برن جلو ملت رو ببندن به گلوله ولی این بازی اصلا اینجوری نیست !!! حوصله ی زیاد می خواد ! 80% بازی ادونچر هست ! اون 20% هم شاید بشه گفت نهایت 7-8% اکشنش مربوط به داستان بازی باشه والا اون 12-13% اکشن بقیه برای ماموریت فرعی هست ! در کل زیاد هایپ زده نشید چون بعدا می خوره تو ذوغتون !

به PC ربطی نداره. بگذار واست بگم.
تا دیروز (قبل از اینکه بازی بیاد) شاهکار دنیای گیم بود، چون:

1. ایرانی ها به بازیهای Realism به شدت علاقه دارن و قبل از عرضه شدیدا براشون هایپ میشن. مثال: Heavy Rain, Alan Wake, Mafia 2, L.A. Noire و ...

2. نصف همینایی که دارن الان بهش بد میگن، با دیدن تریلرهاش "آه خدای من" سر میدادن و امضا و آواتارشون این بازی بود و وقتی هم که بازی لیک شده بود در هر لحظه به طور متوسط 25 نفر (!) تو تاپیکش آنلاین بودن، در حالی که یه هفته بعدش نهایتا 5 نفر میشدن.

3. به حرف طرفدارای واقعی بازی از جمله حمیدرضا (MANIX) توجه نکردن که بارها گفته بود 90% با این بازی حال نمیکنید و کلا سبکش فرق داره.

این بازی، زبان به شدت قوی احتیاج داره تا بتونید تمام صحبت ها، اصطلاحات و تیکه هایی که میندازن رو متوجه بشید و از طرفی هم باید واقعا Adventure باز باشید تا باهاش حال کنید. نمیخوام بگم من باهاش حال کردم، ولی حداقل قبل از عرضه هم انقدر واسش هایپ نشدم که حالا مثل 90% افراد این تاپیک یهو بخوره تو ذوقم. میدونستم با چه مدل بازی طرفم.
بابک من برای آلن ویک و هوی رین و مافیا 2 هایپ شدم و البته از بازی کردنشون لذت بی اندازه ایی بردم و هر کدوم رو حداقل 4-5 بار تموم کردم.مخصوصا آلن ویک که شاهکاری بود و یکی از بهترین تجربه های این نسلم بود.برای la noir هم هایپ شدم و فکر میکردم علاوه بر بازجویی ها چیزهایی دیگه هم به گیم پلی اضافه کردن که بازی یکنواخت نشه.من حقیقتا اینجور بازیها رو دوست دارم ولی این بازی دیگه شورشو در آورد و حقیقتا چیزی بنام گیم پلی نداره.یعنی شما هیچ تعاملی با بازی نداری.رانندگی هم انقدر مزخرف هست که تمام مسیرها رو من به همکارم دادم برونه.بخش شوتینگ هم که فاجعست و افت فریم هم غوغا میکنه.گرافیک هم که جالب نیست.

در ضمن ادعا نمیکنم که زبانم درجه یک هست.اما محض اطمینان باید بگم که بازی رو با کسی بازی کردم که تافل داره تا بتونم تمام ماجرا رو متوجه بشم و به قولی از خودم مطمئن بشم که اگر ازش لذت نبردم بخاطر ضعف زبان نبوده.

• Like
Reactions: Polaris
دوستان سبک ادونچر همه پسند نیست شاید به مذاقتون خوش نیومده خب :دی مثلا من بازی های کمی تو این سبک کردم و مطمئن نیستم خوشم بیاد . اما از تجربیات اکثرتون نهایت استفاده رو خواهم برد :دی دستتون درد نکنه :دی

• Like
Reactions: u.s.a
بابک من برای آلن ویک و هوی رین و مافیا 2 هایپ شدم و البته از بازی کردنشون لذت بی اندازه ایی بردم و هر کدوم رو حداقل 4-5 بار تموم کردم.مخصوصا آلن ویک که شاهکاری بود و یکی از بهترین تجربه های این نسلم بود.برای la noir هم هایپ شدم و فکر میکردم علاوه بر بازجویی ها چیزهایی دیگه هم به گیم پلی اضافه کردن که بازی یکنواخت نشه.من حقیقتا اینجور بازیها رو دوست دارم ولی این بازی دیگه شورشو در آورد و حقیقتا چیزی بنام گیم پلی نداره.یعنی شما هیچ تعاملی با بازی نداری.رانندگی هم انقدر مزخرف هست که تمام مسیرها رو من به همکارم دادم برونه.بخش شوتینگ هم که فاجعست و افت فریم هم غوغا میکنه.گرافیک هم که جالب نیست.

در ضمن ادعا نمیکنم که زبانم درجه یک هست.اما محض اطمینان باید بگم که بازی رو با کسی بازی کردم که تافل داره تا بتونم تمام ماجرا رو متوجه بشم و به قولی از خودم مطمئن بشم که اگر ازش لذت نبردم بخاطر ضعف زبان نبوده.
یعنی چی گیم پلی نداره؟:دی مگه گیم پلی فقط کشتن و تیراندازی و ماشین سواریه؟

این بازی سبکش Adventureـه. تا حالا بازی تو سبک Adventure بازی کردی؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
یعنی چی گیم پلی نداره؟:دی مگه گیم پلی فقط کشتن و تیراندازی و ماشین سواریه؟

این بازی سبکش Adventureـه. تا حالا بازی تو سبک Adventure بازی کردی؟
فکر کنم بدونی که من یه گیمر 2 ساله نیستم که عشقم بزن و بکش باشه.وگرنه با هوی رین زندگی نمیکردم.اینم که میگم گیم پلی نداره،یعنی آدم انگار هیچ نقشی تو بازی نداره.روند تکراری و اعصاب خورد کنی هم که داره به کنار.هر دفعه یه پرونده داریم،بعد میریم سر صحنه جرم،یه سری مدارک جمع میکنی،بعد از این مدارک یه سری اسم و نشونه پیدا میکنی،میری سراغشون،بازجویی میکنی،بیشتر باید بزنی doubt آخه خیلی جواب میده،و ..... این روند تکراری همینجوری ادامه داره.شاید تو از این مدل خوشت بیاد،ولی من اصلا حس خوبی بهم دست نمیده وقتی که حس میکنم نقش هویج رو دارم رو صندلی ایفا میکنم.:d

در مورد بازی adventure هم آره بازی کردم.و از بازی ایی که تو این سبک خوشم اومد hr بود.حالا شاید بازی ایی دیگه ایی هم بوده و یادم نباشه.

من تو یه چیز موندم بخّدا . میخواستم تو تاپیک خود بازی بگم اما اینجا میگم . من خسته کننده رو نمیفهمم . اگه واقعا ادونچر باز باشین این حرفو نمیزنین . ینی هست کسی که از بلک میرور یا سایبریا یا استیل لایف خسته شده باشه ؟ اونا هم همش همینه . پیدا کردن قاتل از طریق دیالوگ با دیگران و بررسی آیتم ها و یه سری معما ها و پازل های پیشرفته ! پس بیخود انگ خسته کنندگی رو به بازی نچسبونید . یا باید بگین ادونچر خسته کننده است که خیلی نظر مضحکیه یا اینکه بیخود بازی رو زیر سوال نبرین

• Like
Reactions: Dreadlord
فکر کنم بدونی که من یه گیمر 2 ساله نیستم که عشقم بزن و بکش باشه.وگرنه با هوی رین زندگی نمیکردم.اینم که میگم گیم پلی نداره،یعنی آدم انگار هیچ نقشی تو بازی نداره.روند تکراری و اعصاب خورد کنی هم که داره به کنار.هر دفعه یه پرونده داریم،بعد میریم سر صحنه جرم،یه سری مدارک جمع میکنی،بعد از این مدارک یه سری اسم و نشونه پیدا میکنی،میری سراغشون،بازجویی میکنی،بیشتر باید بزنی doubt آخه خیلی جواب میده،و ..... این روند تکراری همینجوری ادامه داره.شاید تو از این مدل خوشت بیاد،ولی من اصلا حس خوبی بهم دست نمیده وقتی که حس میکنم نقش هویج رو دارم رو صندلی ایفا میکنم.:d

در مورد بازی adventure هم آره بازی کردم.و از بازی ایی که تو این سبک خوشم اومد hr بود.حالا شاید بازی ایی دیگه ایی هم بوده و یادم نباشه.
HR که یه ادونچر خیلی خیلی سطحی و آسونه. کوتاه هم هست و چیز پیچیده ای هم نداره، همش یه سری جاها باید دکمه بزنی. اما L.A. Noire یه ادونچر واقعی و سنگینه.

یعنی بازی بد نیست، منتها سبکش اینه. میبینی نمرات عالی هم گرفت، اما تو سبک خودش. اگه کسی به چشم RDR یا Uncharted میرفت سراغش بهش نمره 4 هم نمیداد. مثلا خیلی ها رو میشناسم Forza 3 رو تا نصفش هم نرفتن و وسطش ول کردن، آیا یعنی بازی بدیه؟
من تو یه چیز موندم بخّدا . میخواستم تو تاپیک خود بازی بگم اما اینجا میگم . من خسته کننده رو نمیفهمم . اگه واقعا ادونچر باز باشین این حرفو نمیزنین . ینی هست کسی که از بلک میرور یا سایبریا یا استیل لایف خسته شده باشه ؟ اونا هم همش همینه . پیدا کردن قاتل از طریق دیالوگ با دیگران و بررسی آیتم ها و یه سری معما ها و پازل های پیشرفته ! پس بیخود انگ خسته کنندگی رو به بازی نچسبونید . یا باید بگین ادونچر خسته کننده است که خیلی نظر مضحکیه یا اینکه بیخود بازی رو زیر سوال نبرین
منم دقیقا همینو دارم میگم.

HR که یه ادونچر خیلی خیلی سطحی و آسونه. کوتاه هم هست و چیز پیچیده ای هم نداره، همش یه سری جاها باید دکمه بزنی. اما L.A. Noire یه ادونچر واقعی و سنگینه.

یعنی بازی بد نیست، منتها سبکش اینه. میبینی نمرات عالی هم گرفت، اما تو سبک خودش. اگه کسی به چشم RDR یا Uncharted میرفت سراغش بهش نمره 4 هم نمیداد. مثلا خیلی ها رو میشناسم Forza 3 رو تا نصفش هم نرفتن و وسطش ول کردن، آیا یعنی بازی بدیه؟

منم دقیقا همینو دارم میگم.
اسم فورتزا رو نیار که غیرتی میشم:dاون شاهکارو وارد این معرکه نکن:d
ولی این بازی از اولش تا جایی که من بازی کردم یه جور بود یعنی فرازو فرود لازم رو نداشت برای همین خسته کننده بود.نمراتش هم برام عجیبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or