شایعه Kotaku از عرضه PS4.5 می‌گوید

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Hazmat

7th Day
عضو تحریریه
وبسایت «Kotaku» (کوتاکو) اخیرا ادعا کرده‌است که از منبعی آگاه شنیده که سونی قصد عرضه «PS4.5» را خواهد داشت. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

chlcgnyumtpc0l5rkd4l.png

بر طبق اداعای کوتاکو، کمپانی سونی قصد دارد تا ورژن جدیدی از PS4 را عرضه کند که دارای قدرت گرافیکی بیشتر خواهد بود و توانایی اجرای بازی‌ها با رزولوشن 4K را خواهد داشت.
البته منبع آگاه چیزی در مورد کاربران فعلی PS4 نگفته‌است که آیا قادر خواهند بود با خرید قعطه‌ای خاص قدرت پردازشی کنسول خود را افزایش دهند یا خیر، هرچند این‌طور به نظر می‌رسد که سونی در حال صحبت با توسعه‌دهندگان است.
بر طبق صحبت‌هایی که بین سونی و توسعه‌دهندگان رد و بدل شده‌است، PS4.5 در بخش GPU آپگرید را تجربه کرده که شامل ساپورت دو قابلیت اجرا بازی‌ها در رزولوشن 4K و همچنین منبع پردازشی بیشتر جهت بهبود اجرا عناوینی که از PlayStation VR استفاده می‌کنند، می‌شود.
در حال حاضر PS4 قادر است تا تصاویر و ویدیوهایی با رزولوشن 4K را پخش کند ولی توانایی اجرای بازی‌ها با این کیفیت تصویری را دارا نیست. با GPU جدید ممکن است که که حق انتخاب دومی به سازندگان برای برگزیدن رزولوشن بهتر، افکت‌های بیشتر یا ویژگی‌های گرافیکی که باعث بهتر شدن ظاهر اثر می‌شوند، داده شود.
اکنون تعداد افرادی که درباره PS4 قدرتمندتر می‌دانند محدود است. کوتاکو ابتدا خبر را از یک منبع قابل اعتماد می‌شنود، ولی خیلی زود منابع دو برابر می‌شوند. یکی از منابع به کوتاکو گفته‌است که احتمالا این کنسول امسال منتشر نخواهد شد.
ظاهرا PS4.5 تنها نخواهد بود، چرا که اخیرا صحبت‌هایی نیز پیرامون آپگرید Xbox One به گوش می‌رسد.
باید منتظر ماند و دید که ادعای کوتاکو تا چه اندازه به حقیقت نزدیک خواهد بود.

چه مسخره PS4.5
خوب دیگه اینا همش شایعس عزیزان.به نظر من داستان اونقدرها که شما فکر میکنید پیچیده نیست.
نسل فعلی که ما توش هستیم( حدود دو سال) رو به وضوح میگم هیچ بازی خوبو پر گرافیگی با هوش مصنوعی بالایی توش ندیدم.PS4 نسخه ریفرش شده بازیهای نسل قبل رو تو این مدت اجرا کرد.یعنی واقعیت اینکه شما هر چی تا به امروز بازی کردید نسخه های قدیمی و ریفرش شده با تغییراتی کمی جزعی از بازیهای نسل قبل بود.از بازی انچارتد ۴ ما وارد نسل ۸ میشیم.بازیهایی همچون انچارتد ۴ دوم ۴ و ایول جدید همگی داری گرافیک نسل ۸ خواهند بود.به عنوان مثال میگم شما در سری کالاف های جدید مثل دو مدل عرضه شده اخرین کالاف بلک اوپس ۳ و یه کالاف قبل از اون اگر بشنید و اونا رو با ورد ات وار کالاف ۵ و یدونه بعد از اون مقایسه کنید خواهید دید که شرکت اکتیویسشن هیچ تغییری نه تو گرافیک داده نه تو هوش مصنوعی.این بازیهایی که نام بردم رو روی ۳۶۰ اجرا کنید و ببینید.خواهید دید که مقدار خیلی کمی تغییر داشتیم که شاید حتی به چشم هم نیاد.سری جدید رو برای دو نسل هم زدن اصلا رو نسخه نسل هفتی اصلا کار نشد که مقایسه رو بشه درک کرد. حساب کنید رم ایکباکس ۳۶۰ از نوع و ضرفیت ۵۱۲ بود.رم ۸ DDR 5 کجا رم ۵۱۲ کجا!و اون وقت شما باید چه گرافیکی رو ببینید؟؟؟نسخه ریفرش نسل ۷؟؟بلید قبول کرد با تقریبا ۱۰ برابر شدن قدرت هنوز شاهد بازیهای بسیار ضعیف هستیم پس باید قبول کرد که هنوز نسل ۸ شروع نشده.پس عملا این کنسولهای جدید اصلا هنوز شروع به کار نکردن.این داستان بازیها....
موتور گرافیکی:
همه دوستان بازی همچون انچارتد ۴ رو دیدن و عکسا و فیلمها شو دیدن.این بازی به هیچ عنوان با هیچ بازی فعلی قابل مقایسه نیست.موتور گرافیکی کامل جدید در اپشن این بازی هوش مصنوعی بسیار بالا و تکنیک اصلی.این یعنی تولد نسل ۸ و پایان نسل ۷.دقت داشته باشین که با تولد این بازی هم نسل ۷ تموم میشه و هم نسل ۸ متولد میشه.شرکتها موتور های جدید گرافیکیشونو مجبورن رو کنن.و برنامه هم همین هست.چون تقاضای گیمیر بالا میره و دیگه چشمش به نسل ۷ ریفرش شده نمیره.
اما شایعه کنسول جدید :
به شخصه اطمینان دارم که همچین اتفاقی در این دوره زمانی رخ نخواهد داد... به چند دلیل.:
۱. فروش ۴۰ میلیون کنسول
۲.اتفاقات بعد از اون واقعه
۳.گران بودن و هزینه بر بودن
۴.همچنین عدم ساپورت هر گیمیر از تلویزیون ۴K
معقول بودن اینکه شما وقتی کنسولی رو تهیه میکنید از حداکثر امکانات بهره ببرید.یعنی اینکه شرکت سازنده کنسول همش حداقل ها رو در نظر میگیره نه حداکثر .به عبارتی اینکه اگر قراره کنسولی ساخته بشه باید جوری ساحته بشه که گیمیر بتونه با یه تلویزون معمولی هم از اون تصویر بگیره.ساخت کنسولی که نهایت کیفیتش تو تلویزیون ۴Kمشخص میشه کار بی معنیه.واگر شما تلویزیون فول اچدی داشته باشید از کنسول نسل جدید نمیتونید بهره لازم رو ببرید چون فول اچ دی میشه همون کنسول قبلی.
XBOX360 و PS3حدود ۸ سال به شکل کاملا مطلوب کار کردن و بهترین نتیجه رو دادن با اون سخت افزار داغون بخصوص ۳۶۰ که تنها ۵۱۲ مگ رم داشت.بازیهایی همچون گرزاف وار کالاف ها و خیلی از عنوانهای دیگه در ابتدای این نسل ما فقط داریم بازیهای ریفرش شده نسل قبل رو میریم.و جهشی رو ندیدیم.از این ببعد که تازه داره نسل ۸ شروع میشه و شما نمیتونید دیگه انچارتد ۱و ۲ و ۳ رو با ۴ اصلا مقایسه کنید.
شایعه کنسول جدید هم در حد کنسولی کوچکتر و یا با سخت افزار جدیدتر مثلا ۲۸ نانومتری میشه ۲۰ نانومتری(در حد همین نسل)خواهد بود نه جهش کلی.موفق باشید.

اینو در نظر داشته باشید ک دیگه الان مثه زمان نسل هفت نیست سرعت پیشرفت تکنولوژی چندین برابر شده
همین چن وقت پیش کوالکام گفت سخت افزار بعدیمون قدرتی مثه کنسولای نسل 8 یا بیشتر خواهد داشت
ب نظرم عمر کنسولا باید بین 4تا 5سال باشه حداکثر ک اینقد عقب نمونن
در کل من امیدوارم سونی ی کنسول فوق العاده قوی معرفی کنه در اینده ی نزدیک

The following games will directly take advantage of the new PlayStation 4 at launch:

• EVE: Valkyrie (PlayStation VR)
  • Robinson: The Journey (PlayStation VR)
  • Gran Turismo Sport (PS4, PlayStation VR)
  • Deep Down (PS4)
  • GOW4 (presumably God of War 4) (PS4)
Rumor: PS4.5 to have twice as powerful GPU, new CPU; Deep Down and God of War 4 among launch titles

خب مثل اینکه به سلامتی قراره GoW4 هم همراه با این پلی‌استیشن ۴ جدید منتشر بشه. ظاهرا قراره درکنار GPU که دو برابر GPU فعلی قدرت داره، CPU این کنسول هم ارتقا داده بشه. بی‌صبرانه منتظرم نسخه ۲۰-۲۵ فریم و با جزییات کمتر GoW4 رو روی PS4 فعلیم تجربه کنم. Thank you Sony :x

Rumor: PS4.5 to have twice as powerful GPU, new CPU; Deep Down and God of War 4 among launch titles

خب مثل اینکه به سلامتی قراره GoW4 هم همراه با این پلی‌استیشن ۴ جدید منتشر بشه. ظاهرا قراره درکنار GPU که دو برابر GPU فعلی قدرت داره، CPU این کنسول هم ارتقا داده بشه. بی‌صبرانه منتظرم نسخه ۲۰-۲۵ فریم و با جزییات کمتر GoW4 رو روی PS4 فعلیم تجربه کنم. Thank you Sony :x

علی فکر کنم طرف حالیش نبوده تاپیکش رو 1 روز زود زده :D

باید فردا میزد :D

• Like
Reactions: Mir7anA
علی فکر کنم طرف حالیش نبوده تاپیکش رو 1 روز زود زده :D

باید فردا میزد :D
مدیرا تاییدش کردن فرشاد. فقط این تیکه‌اش رو عشقه:
Dev Kits and Existing Games

Developers already have development kits for the new PlayStation 4 and are making games that will directly target and take advantage of its higher specs. These games will work on the current PlayStation 4, but with considerable sacrifices made to performance.
یعنی قشنگ منظورش همون ۲۰-۲۵ فریمه >:D<

کسایی که PS4 دارند فقط دست به دعا بشید که این شایعه ای که منتشر شده تایید بشه که دروغ اول آوریل هست، همین.

من مخم صوت کشید این خبر رو خوندم، رسما گفته شده که عملکرد بازی های آینده بر روی PS4 "به شدت قربانی" میشه! گفته که دیو کیت کنسول جدید به سازنده ها ارسال شده و بازی های آینده مستقیما بر اساس سخت افزار جدید ساخته می شند، رسما یعنی نسل بعد سونی... جالبه اینم اشاره شده که به کسایی که PS4 دارند برای خرید PS4.5 هیچ گونه امتیاز ویژه ای تعلق نمیگیره.

امیدوارم باشید دور روز دیگه تایید کنند دروغ آوریل بوده.

امیدوارم دروغ اوریل باشه چون در غیر این صورت فاتحه کنسول گیمینگ خونده میشه
پ.ن:پارسال با تکن 3 ریمستر خوب حال ما رو گرفتید:expressionless::D

lol ، این خبر مشخصا یک دروغ اول اوریل ـه.
متاسفانه نیست. تاپیک اصلیش اینجاست مدیرای سایت هم تاییدش کردن:
PS4K information (~2x GPU power plus clock increase, new CPU, price, etc)

کلا سر دروغ آپریل خیلی اونجا حساسن و اصلا نمیزارن تاپیک جدا زده بشه برای هر خبر و همه رو توی یه تاپیک میزارن تا کاربرا گیج نشن. برای همین میشه مطمئن بود که این دروغ آپریل نیست.

من تو این فکرم سونی برای چی این تصمیم رو گرفت.من فقط امیدوارم این دستگاه فقط مخصوص بازیهای psvr باشه وگر نه 500 دلار دوباره میره تو پاچمون:imp:

این شایعه به شکل خوفناکی دور از ذهن و غیر منطقی و غیر قابل باور هست.
عرضه PS4.5 حقیقت داره چون از ماه ها قبل خبرش منتشر شده و اگر حقیقت نداشت سونی قاطعانه تکذیب می کرد چون این شایعه رو فروش PS4 تاثیر مستقیم میزاره اما شایعه جدید دیگه خیلی زیاده روی هست. جدا از مطرح شدن یه سری موضوع های شدیدا عجیب غریب، خود مرجع شایعه بهترین مدرک برای اثبات دروغ بودنش میتونه باشه. یه کاربر مدعی میشه که اطلاعات رو تو یه مهمونی بدست آورده و مدیرهای فروم هم تاییدش می کنند، عجیب نیست؟

به نظر من دروغ اول آوریل هست ، در هر حال دور روز دیگه مشخص میشه.

خداییش سر کاریه هر طور حساب میکنم اینقدر جدی با این قیمت؟؟؟ God of War و Gt Sport؟؟ هالی شت خداییش نامردی در حق شصت میلیون گیمر هست نامردی در حده اعلا

• Like
Reactions: Xenon360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or