KooChooLoo for Xbox 360

• Thread starter Thread starter Medi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا به امید روزی که روی XBL ببینیم این شاهکاره بزرگ رو :love:
ممنون. :blushing:
پسر..پسر... من تازه تاپيك رو ديدم .. بازيه جالبيه خوشمان آمد...موفق باشي.
از شما هم ممنونم.

مشکل همین جاست!
موانع بسیاری بر سر این بازی وجود دارد و مشکل اصلی اینه که دولت هیچ گونه حمایتی نمی کند!;)
نیازی به حمایت نیست همین که سنگ جلومون ندازند جای شکرش باقیه. اگه کشور ما تحریم نبود این همه مشکل برای این کار نبود. ولی به امید خدا مشکل اصلی حل شده فقط مونده یه سری کارهای نهایی روی بازی . کارهایی مثل انتقضای بازی بعد از 30 دقیقه برای کسانی که نسخه تریال بازی را دارن و یا تنظیم مشخصات صفحه بازی برای نمایش مناسب رو تلوزیونهای مختلف و ...

عزیز جان نمی خواد برای من متاسف باشی برو برای خودت متاسف باش
باشه .

Drak_Dragon
ايشون امروز يك مسيج به من داد و شخصيت فاميلشو به من نشون داد!(فحش ميداد كه چرا گفتم تاپيكو به گند نكش)
و خوشبختانه از شر ايشون راحت شديم چون ديگه توي سايت نميان.

درود
من که بازی می کنم کمی فریم ریت دارم نمی دونم چرا ؟
و
در گیم پلی ضعیف داره در موقعی که به سمتی حرکت میکنی اول می چرخه ولی بعد دون هیچ حرکتی به سمتی حرکت می می کنه چون خودم طراحی سه بعدی میکن و کمی با کد نویسی سرو کار دارم میگم کمی به بدنش افکت حرکت و لغزیدن بده مسه Locoroco
در کل کار خوب و دارای جذا بییت بود
امید وارم این نظر من به دیده ی بد بر داشت نشه و با عث پیشرفت در صنعت گیم ایرن شود
ممنون از کار خوبتون اگرم در زمینه ی طرا حی 3D و 2D کمک خواستی بگو بدون هیچ ممانعتی کمکت می کنم (خواستی پیام خصوصی بده)
:smile:

کلی بازی homebrew برای wiiware اومده.شما هم میتونید حداقل به صورت محدود (دو سه مرحله)تو اونجا عرضه کنید تا بازخورد بازی رو ببینید.یا حتی مجانی رو pc عرضه کنید و تو چند تا سایت indie game بازی رو بذارید.اگر استقبال شد تو فکر کنسول ها باشید.

از لطف همه ی دوستان ممنونم و از اینکه هنوز بازی برای عرضه آماده نشده عذر خواهی می کنم .

حدود 2 هفته پیش نتیجه بررسی بازی مشخص شد . ایرادهایی جزئی از بازی گرفته شد ، ایرادهایی از قبیل عدم وجود راهنما ، غلط های املایی در بعضی قسمت ها (!!!) ، باگ در قسمت ذخیره سازی بازی و ... .

به لطف خدا تا چند روز دیگه این مشکلات هم حل میشه و انشا... بعد از تایید ، بازی بر روی شبکه Xbox Live قرار می گیره.

از لطف همه ی دوستان ممنونم و از اینکه هنوز بازی برای عرضه آماده نشده عذر خواهی می کنم .

حدود 2 هفته پیش نتیجه بررسی بازی مشخص شد . ایرادهایی جزئی از بازی گرفته شد ، ایرادهایی از قبیل عدم وجود راهنما ، غلط های املایی در بعضی قسمت ها (!!!) ، باگ در قسمت ذخیره سازی بازی و ... .

به لطف خدا تا چند روز دیگه این مشکلات هم حل میشه و انشا... بعد از تایید ، بازی بر روی شبکه Xbox Live قرار می گیره.
امیدوارم هر چه زودتر شاهد تایید شدن این بازی از سوی مایکروسافت باشیم.
موفق باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or