Konami : بازی PES 2012 از زبان عربی پشتیبانی خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
pes12-julydated.jpg

درود

شرکت Konami تایید کرده است که برای اولین بار در این سری ، Pes 2012 از زبان عربی پشتیبانی خواهد کرد.
سازندگان بازی نیز تایید کردند که نسخه ی ازمایشی بازی که قبل عرضه ی رسمی می آید از زبان عربی بهره میبرد. تصاویر جدیدی از بازی منتشر شده است که میتوانید در اینجا ببینید.

PES 2012 قرار است در 14 اکتبر (مصادف با 22 مهر ماه ) عرضه شود.

منبع

زرشــــک!!

زبان فارسی رو ول کردن رفتن چسبیدن به عربی

کاش فارسی رو هم کنار این عربی میزاشتن

شما گزارشگری عربهارو با ما مقایسه میکنی عزیز ؟ درسته به شخصه زیاد ازشون خوشم نمیاد ولی در گزارشگری تمام و کمال خودشون پار پوره میکنن به یک بازی بی بروح روح میدن شما بازی ایران استرالیا تو مقدماتی جام جهانی 98 فرانسه رو برید ببینید وقتی خداد گل میزنه به مارک بوسنیچ چه شور و هیجانی از خودش نشون میده ؟ بعد خیابانی رو هم ببینید .

شما گزارشگری عربهارو با ما مقایسه میکنی عزیز ؟ درسته به شخصه زیاد ازشون خوشم نمیاد ولی در گزارشگری تمام و کمال خودشون پار پوره میکنن به یک بازی بی بروح روح میدن شما بازی ایران استرالیا تو مقدماتی جام جهانی 98 فرانسه رو برید ببینید وقتی خداد گل میزنه به مارک بوسنیچ چه شور و هیجانی از خودش نشون میده ؟ بعد خیابانی رو هم ببینید .

درسته شور و هیجان بیخدی به یه بازی بی روح میدن ولی کلا فقط وقتی یه گل میزنن فقط گزارشگر میگه گل گل گل گل گل...:d

ما سر جمع 70 میلیونیم که 500 هزار نفر مون هم PES بازی نمیکنه و یک نفرمون هم بازی رو اورجینال نمیخره..! حالا چه طور انتظار داری در کنار سیل عظیم عربها اونها زبان فارسی رو به عربی ترجیح بدن..؟

ما سر جمع 70 میلیونیم که 500 هزار نفر مون هم PES بازی نمیکنه و یک نفرمون هم بازی رو اورجینال نمیخره..! حالا چه طور انتظار داری در کنار سیل عظیم عربها اونها زبان فارسی رو به عربی ترجیح بدن..؟
از فردا همه PES رو ارجینال میخریم!:dالبته ما غلط بکنیم کپیش رو هم نمیخریم!:d

خاک بر سر کونامی کنن که یه جای اینکه بیاد اشکالات بازی رو برطرف کنه میره زبون مزخرف عربی رو میزاره...
تقلید تا چه حد از فیفا یکی بره به اینا بگه یدفعه فیفا رو وردارید به اسم pes بدید و بگید بازی ساختیم ببینید چه قشنگه...:d

خاک بر سر کونامی کنن که یه جای اینکه بیاد اشکالات بازی رو برطرف کنه میره زبون مزخرف عربی رو میزاره...
تقلید تا چه حد از فیفا یکی بره به اینا بگه یدفعه فیفا رو وردارید به اسم pes بدید و بگید بازی ساختیم ببینید چه قشنگه...:d

فیفا از وقتی اولین نسخش رو داد بیرون از PES داره تقلید میکنه تا الان حالا زبان عربی دیگه چه تقلیدی هست خدا میدونه..!؟

ببخشید فکر کنم اولین نسخه برای فیفا بود اونموقع می گفتن fifa 98 fifa99 حرفی از pes نبود...
بعدشم فیفا رفته گزارشگر عربی گذاشته بعد الان pes میگه عربی رو اضافه کردیم دوم هم اینکه شما بری نسخه های 2009 و 2010 رو ببینی حرکات بازیکنا و ریتمش رو از فیفا تقلید کردن تو این بازی هم که تو اوجشه..
در اخر من خودم طرفدار pes هستم ولی دیگه اینا شورشو دراوردن بازی رو دارن نابود میکنن هرسال یه چیزی میارن میگن نسخه جدید امسال رگ و cameraman رو اضافه کردن شده 2012...

الان عربی اضافه شده بازی فرقی کرده ؟ واسه ما چه فرقی داره ؟! این رو برای فروش تو عربستان زدن دیگه .
به قول دوستان : 2 رکن اصلی بازی رو داره 1.رگ گردن 2.عربی

ببخشید فکر کنم اولین نسخه برای فیفا بود اونموقع می گفتن fifa 98 fifa99 حرفی از pes نبود...
بعدشم فیفا رفته گزارشگر عربی گذاشته بعد الان pes میگه عربی رو اضافه کردیم دوم هم اینکه شما بری نسخه های 2009 و 2010 رو ببینی حرکات بازیکنا و ریتمش رو از فیفا تقلید کردن تو این بازی هم که تو اوجشه..
در اخر من خودم طرفدار pes هستم ولی دیگه اینا شورشو دراوردن بازی رو دارن نابود میکنن هرسال یه چیزی میارن میگن نسخه جدید امسال رگ و cameraman رو اضافه کردن شده 2012...
دیگه سراغ تاریخچه نرید که اون موقع فیفایی نبود و زمانی هم که بدنیا اومد(سال93) تا همین دو سه سال پیش در برابر فوتبال های کونامی آشغالی بیش نبود.
International Superstar Soccer سال 1991 روی همون میکروی خودمون بود.در واقع اصلا اولین بازی فوتبال روی میکرو بود.(Konami Hyper Soccer)

دیگه سراغ تاریخچه نرید که اون موقع فیفایی نبود و زمانی هم که بدنیا اومد(سال93) تا همین دو سه سال پیش در برابر فوتبال های کونامی آشغالی بیش نبود.
International Superstar Soccer سال 1991 روی همون میکروی خودمون بود.در واقع اصلا اولین بازی فوتبال روی میکرو بود.(Konami Hyper Soccer)
ولی الان که فیفا گوی رقابت رو از pes دزدیده و خیلی ها ازش راضی هستن...

اینم از عرب ها ....فقط بخندیم وقت گزارشگریشون...

فقط برای=سود بیشتر
اینکار کردن

گزارش عربی یکی از هیجان انگیز ترین گزارشای فوتبال ـه!

یه بار بشینید از الجزیره یه بازی ببینید!

این رو برای فروش تو عربستان زدن دیگه .

توی نصف شهرای عربستان فیلم دیدن ممنوع ـه چه برسه به گیم :دی

کلا عربستان سعودی و یمن (به خصوص یمن) هنوز از نظر فکری تو دوران شتر سواری سیر میکنن....

ولی کلا فقط وقتی یه گل میزنن فقط گزارشگر میگه گل گل گل گل گل...
yahoo_4.gif

نه بابا اینجوری شروع میشه واسه گل: فی منطقه الجزا...فی منطقه الجزا ..یخرج الحارص و کرة في هدف گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگل...یا سلام یا سلام بدر المطاوا(یه بازیکن ـه :دی ) اهلا و حلو هدف! اهلا و حلو هدف ...یا سلام... :دی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: aliatlas
نه بابا اینجوری شروع میشه واسه گل: فی منطقه الجزا...فی منطقه الجزا ..یخرج الحارص و کرة في هدف گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگل...یا سلام یا سلام بدر المطاوا(یه بازیکن ـه :دی ) اهلا و حلو هدف! اهلا و حلو هدف ...یا سلام... :دی
تبارک الله. این قسمت آخرشو میشه ترجمه کنی:d ما عربی مون ضعیف هست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or