Konami : بازی PES 2012 از زبان عربی پشتیبانی خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
pes12-julydated.jpg

درود

شرکت Konami تایید کرده است که برای اولین بار در این سری ، Pes 2012 از زبان عربی پشتیبانی خواهد کرد.
سازندگان بازی نیز تایید کردند که نسخه ی ازمایشی بازی که قبل عرضه ی رسمی می آید از زبان عربی بهره میبرد. تصاویر جدیدی از بازی منتشر شده است که میتوانید در اینجا ببینید.

PES 2012 قرار است در 14 اکتبر (مصادف با 22 مهر ماه ) عرضه شود.

منبع

مگه بازی‌ها به کشورای عربی‌ به طور قانونی وارد میشن؟ من فکر می‌کردم اونجا هم مثل اینجا فقط کپی‌ هست.:">
ممنون بابت خبر.

مگه بازی‌ها به کشورای عربی‌ به طور قانونی وارد میشن؟ من فکر می‌کردم اونجا هم مثل اینجا فقط کپی‌ هست.:">
ممنون بابت خبر.
بله اونجا بازی ها به طور قانونی وارد میشن اما همه جا کوپی خوری هست این چیزه که همه میدونن

مگه توی اون نظر خواهی عربستان برنده شد واسه آوردن تیمهای عربی یا ایرانی تو بازی؟
اون نظر سنجی اولا ماله فیفا بود دوما اون برای تیم ها بود اما کونامی گفته زبان بازی

متاسفانه هنوز اشاره نکردن که گزارشگر ها هم به زبان عربی حرف می زنن یا فقط قرار ـه منو ها و سایز گزینه ها عربی باشه.
امیدوارم گزارش بازی به زبان عربی هم باشه که حداقل کمی از این لهن تکراری و بیش از حد خسته کننده ی English بازی دور بیافتیم. :|
ا

واسه همین گزارشگر هم باشه بریم بازی رو بخریم. خیلی‌ باحال می‌شه. البته من تو کانال‌های عربی‌ دیدم گزارشگر عرب واقعی‌ رو،ولی‌ تو بازی یه حال دیگی‌ میده.:))

رگ گردن + زبان عربی ... امسال PES می ترکونه ! :biggrin1:
دقیقا!
دو تا فاکتور که اساس یک بازی فوتبال رو تشکیل میده.رگ گردن و زبان گزارشگر!!! واقعا نمیدونم بعضیا چطوری پیشرفت رو نمیبینن و باور نمیکنن که PES امسال هم میترکونه!

عربی رو که فیفا هم اضافه کرده !! ( البته یه جا خوندم )

این رگ گردن چیه ؟
از Impact Engine فیفا بالاتره ؟:دی
عربی رو بله فیفا هم اضافه کرده
کجای کاری؟؟؟؟؟
رگ گردن یکی از جدیدترین تکنولوژی های konami هست در حد موشن کپچر.که جلوش impact engine سوسکه.
حالا دور از شوخی بحث خاصی نیست بلکه یه رگ به روی گردن بازیکنان توی pes اضافه شده که من موندم این رگ میخواد چه دردی رو برای فوتبال دوا کنه؟؟

آخ جون.خدا کنه این گزارشگر عربی رو هم اضافه کنن من فقط دوست دارم ببینم تلفظ اسم این بازیکنا به زبون عربی چی میشه!=))
کونامی بیاد تقلید مستقیم کنه بهتره ها!!!اول که اومدن در مقابل impact engine فیفا رگ گردن گذاشتن!:d
حالا هم که دیدن فیفا گزارشگر عرب آورده اینام زبان عربی آوردن!:d
خب سر راست میرفتین همینا رو می آوردید تا بازیتون قشنگترم بشه!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or