Konami : امسال سالی است که "PES"با یک گیم پلی ناب"FIFA" را شکست میدهد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
15257.jpg

در حاظر چیزی که بیشتر مشاهده میشود جنگ و جدال سازندگان بازیهای FPS برای بهتر جلوه دادن بازی خود و تخریب یکدیگر است . در این میان نیز دو شرکت بزرگ بازی ، کونامی و EA Sports نیز وارد حاشیه شدند و به تخریب یک دست زدند . اقای John Murphy از دست اند کاران بازی PES در مصاحبه ای که با سایت CVG داشت : بازی PES را عالی جلود کرد و امیدواری خود را برای شکست رقیب خود یعنی ""Fifa" زیاد خواند .

" بازی FIFA درای اتمسفر ، و داری برخی مجوزهای خواص میباشد که ما انها را نداریم ." و همه هم این را میدانند که انها نسبت به ما نقد و تفسیر بهتری را میگیرند ؛ و فکر هم نمیکنم این نغییر کند . و همچنین در مورد سیستم برخوردهایی که در فوتبال به وجود اوردند واقعا عالی کار کرده اند ، و البته کار کردن این سیستم هم بستگی به بازی کردن شما در فیفا دارد.

اقای Murphy بعد از این سخنان وارد مبحث اصلی خود یعنی بازی PES 12 میشود ، وی در ادامه در این مورد چنین اذعان کرد :

ولی اگر شما به دنبال یک گیم پلی ناب و عالی هستید ، فکر میکنم این چیزی میباشد که ما امسال با ان فیفا را شکست خواهیم داد . ما هم خیلی چیزها مختص به خود را داریم ، لمس کردن اهسته بازیکنان در بازی ، و حرکتهای مستقل و بدون توپ بازیکن در بازی واقعا عالی میباشد و شما سریع متوجه این موضوع در بازی خواهید شد . وی در اخر امیدوار است تا طرفدران این بازی بیشتر از قبل شوند و این بازی را خریداری کنند .

آخرین ویرایش:
لمس کردن آهسته بازی کنان در بازی؟؟؟ این چیه دیگه؟؟؟ بازیکناش همینطوری فلج هستن چه برسه بخوان آروم آروم فلج شن:))

نه آقا جان این pes دیگه pes سابق نمیشه

من 2011 بعد از 11 سال به اصالت خودم خیانت کردم و Fifaـیی شدم :( با این که خیلی خفن بود اما الآن دلم برای PES تنگ شده . خدا کنه بتونن جایگاه اصلیشون رو پس بگیرن ...

ما که از پیشرفت استقبال میکنیم.. ولی من که چشمم آب نمیخوره.. واقعا بدون رقیب بودن هم بده واسه
سری فیفا :دی

ولی نکته ی قابل توجه اینه که نمیدونم چرا بچه های محلمون و اونایی که زیاد کلوپ میرن، همشون
این ساکر رو ترجیح میدن :دی هرچی بشون بگی هم قبول نمیکنن فیفا بهتره!!
ولی توی نت اوضاع کلا برعکسه!

برای اینکه کلا تمام فن های pes به علت اینکه چیزی جز اون بلد نیستن و کلا توی fifa آبکش میشن مشکلاتش را قبول نمیکنن خیلی از کسایی که الان سنگ فیفا به سینه میزنن از همین گروه بودن فقط چیزی که هست من که راضیم از همون روزی که فیفا 2007 اومد برای 360 نه برای pc من یکسره دارم همین حرف ها را میزنم که آقا اصلا pes چیزی جز کلاه برداری نیست دلیلش هم آخه چه بازی دیدین که اول بیاد بیرون 60 دلار هم پول بگیره بعد تازه باید بشینی براش مد دانلود کنه تا تازه بشه بازیش کرد بعد از اینهمه مد دانلود کردن تازه با یک بازی مسخره و خنده دار که بیشتر شبیه المپیک اردک ها هست روبرو میشوید

ولی من بر عکس شما فکر میکنم نمیدونم ، درسته 11 pes اصلا خوب نبود ولی باز هم من این بازی رو نسبت به فیفا ترجیح میدم اصلا نمیتونم با گیم پلی فیفا ارتباط برقرار کنم . شایدم به خاطر اینه که زیاد بازیش نمیکنم

والا من هیچوقت نتونستم فیفا بازی کنم همیشه pes بازی کردم اصلا ریخت فیفا رو هم نمیتونم ببینم نمیدونم شاد چون بازی نکردم برام اینطوری هستش ;)
امیدوارم امسال بهتر و بهتر هم بشه ;)

همين الان بردارن Pes 5 رو عرضه كنن ، فقط گرافيكش رو خوب كنن و به فيزيك و اينا دست نزنن ، من فيفارو نگاه هم نميكنم :d
البته من كلا فيفا رو نگاه نميكنم هرچقد هم كه PES ها داغون باشن . كلا نميتونم با فيفا بازي كنم.:d

pes با fifa فاصله ی زیادی داره و به این زودی ها نمیتونه به فیفا برسه،فیفا هم که ایندفعه رو فیزیک بازیکنا حسابی کار کرده.

این باز یه چیزی زده یا خورده که این حرفا رو میزنه! حرف هایی که گوشمون بهش عادت کرده سالی چند بار بشنویم که PES فلان.بدم نمیاد PES هم تکونی به خودش بده و بازار رقابت گرم شه اما واقعا نمیتونه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or