Konami : امسال سالی است که "PES"با یک گیم پلی ناب"FIFA" را شکست میدهد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
15257.jpg

در حاظر چیزی که بیشتر مشاهده میشود جنگ و جدال سازندگان بازیهای FPS برای بهتر جلوه دادن بازی خود و تخریب یکدیگر است . در این میان نیز دو شرکت بزرگ بازی ، کونامی و EA Sports نیز وارد حاشیه شدند و به تخریب یک دست زدند . اقای John Murphy از دست اند کاران بازی PES در مصاحبه ای که با سایت CVG داشت : بازی PES را عالی جلود کرد و امیدواری خود را برای شکست رقیب خود یعنی ""Fifa" زیاد خواند .

" بازی FIFA درای اتمسفر ، و داری برخی مجوزهای خواص میباشد که ما انها را نداریم ." و همه هم این را میدانند که انها نسبت به ما نقد و تفسیر بهتری را میگیرند ؛ و فکر هم نمیکنم این نغییر کند . و همچنین در مورد سیستم برخوردهایی که در فوتبال به وجود اوردند واقعا عالی کار کرده اند ، و البته کار کردن این سیستم هم بستگی به بازی کردن شما در فیفا دارد.

اقای Murphy بعد از این سخنان وارد مبحث اصلی خود یعنی بازی PES 12 میشود ، وی در ادامه در این مورد چنین اذعان کرد :

ولی اگر شما به دنبال یک گیم پلی ناب و عالی هستید ، فکر میکنم این چیزی میباشد که ما امسال با ان فیفا را شکست خواهیم داد . ما هم خیلی چیزها مختص به خود را داریم ، لمس کردن اهسته بازیکنان در بازی ، و حرکتهای مستقل و بدون توپ بازیکن در بازی واقعا عالی میباشد و شما سریع متوجه این موضوع در بازی خواهید شد . وی در اخر امیدوار است تا طرفدران این بازی بیشتر از قبل شوند و این بازی را خریداری کنند .

آخرین ویرایش:
در کل کونامی هر سال داره از این حرفا میزنه...وقتی که بازی عرضه شد باز همون و اش و کاسه ای هستش که سال پیش تحویل مردم دادن با چنتا تغییر مسخره...

از اول تا اخر بتاپیک این موضوع هست که نمیتونم بازی کنم تمووم شد رفت اخ حال میکنم حرفم به کرسی میشینه همه نوب تشریف دارید در ضمن من برای رو کم کنی یکی از بچه ها که هی میگفت اگر میتونی بیا pes بازی کن رفتم گیمنتشون علاوه بر خودش و صاحب اون گیم نت قهرمانشون را هم البته با یکم سختی شکست دادم رفت پی کارش توی pes البته چون کسی که فوتبال را با فیفا تجربه کرده باشه براش بازی فرق نداره بلد هست چطوری بازی کنه ولی در کل
من شاید طرفدار فیفا باشم ولی دلیل نمیشه pes اگر بهتر از فیفا شود نخرم و بازی نکنم برای من مهم اینه که بهترین فوتبال را بازی کنم که فعلا توی چهار سال گزشته فیفا این مقام را از نظر من در یافت کرده و pes هم هر سال گفته بهتر میشیم ولی فقط برای همون noob ها فقط بهتر شده نه برای کسی مثل من که ادعایی هم ندارم ولی noob هم نیستم

احتمالا این برا بچه های Konami سورپرایز بعدیشون اینه که از تو کلاهشون خرگوش در بیارن تا مردم رو سرگرم کنن ! بازی که 5 ساله داره درجا میزنه و تو این مدت یه نسل از فیفا عقب افتاده حتی اگه توسط کوجیما هم ساخته بشه باز نمیتونه برسه ! :d کونامی از همون MGS Collection پول در بیاره بهتره تا اینکه این فوتبال سخیف پر از باگشو تحویل ملت بده !

آقا من واقعا بعضی از پست ها رو میبینم تعجب میکنم
من کلا در عمرم فکر نکنم 2 دست فیفا بازی کرده باشم به صورت کامل همیشه pes بازی میکردم اصلا به نظرم فیفا قابل تحمل نیست . ببینید اشتباه نکنید منظورم این نیست که فیفا بده نه همه چیش خوبه گرافیک لایسنس و .... ولی خوب من نمیتونم بازی کنمش
ولی تو این تاپیک دیدم بیشتر دوستان گفتن pres حرکتی نکرده چند سال هستش !!!!
این حرف یه کم عجیبه ببینید شاید چند سال pes در جا زد ولی تو 2011 یه سری تغییرات بزرگ داد به بازی واقعا بازی رو متحول کرد گیم پلی بازی خیلی تغییر کرد و هیچ ربطی به نسخه های قبلی نداشت که بشه گفت درجا زدن بود اگه اون تغییرات رو حفظ کنه و باقی مشکلات رو هم اصلاح کنه و یه سری تغییرات جدید ایجاد کنه فک کنم نسخه ی خوبی رو ببینیم آبان ماه امسال
راستش من زیاد توجه ای به لایسنس ها ندارم راجع به خود بازی دارم گپ میزنم در مورد اینجور چیزها واقعا فیفا معرکه عمل کرده هیچ حرفی نمیشه راجع بهش زد

این الان الکترونیک آرتز رو تخریب کرد؟!! ... عجب

من که امیدوارم .. چون با بازیهای ژاپنی گیم رو شروع کردم .. خود به خود طرفدار اونا هستم .. هرچند کلا گیمهاشون افت کرده

کونامی کلا خرج نمی کنه برای این بازی فقط یک سری تغییرات می دهد مثل جا به جایی بازیکنان تازه اون هم سرشناس هاش برو ببین اسم تیم چلسی چی هست تا وقتی که خرجی نخواهد کند و لیسانسی بگیرد مثل اسم تیم ها به جایی نمی رسد

البته فراموش نکنید که تا سال 2008 همیشه PES چند قدم جلوتر بود . مخصوصا روی PC که اصلا قابل قیاس نبودن ...

2008 نه دقيقا از زماني كه كنسولهاي اين نسل اومدن فيفا جلو زد.يعني با همون fifa 2007 يه قدم جلوتر از رقيبش برداشت تا به امروز كه چند قدم جلوتره
تازه به نظر من همون فيفاهاي قبلي هم از نظر شبيه سازي خيلي بهتر از pes بودن فقط گيم پلي هاشون مشكل داشت!

آخرین ویرایش:
مشکل کونامی اینه که میخواست ابروی بازیشو درست کنه زد چششو کور کرد :d(میخواست گرافیکو ببره بالا زد گیم پلیو ترکوند)

واقعاً PES 6 چی کم داشت از نظر گیم پلی؟

EA هم بخوبی از این فرصت استفاده کرد و روی گیم پلی وقت گذاشت و الان میبینیم که گیم پلی شسته رفته کنونی فیفا شبیهتر از گیم پلی PES های فعلی نسبت به گیم پلی فوق العاده PES های سالهای قبل هست
لااقل من که اینطوری احساس میکنم

اینام که هربار یه چیزی اضافه میکنن میگن فلان اینبار دوربین گذاشتن شده 2012 سال بعد بازیکن پیراهنشو درمیاره میگن 2013 مربی ها محروم میشن میشه 2014 وسط بازی یه تماشاچی میان وسط زمین میشه 2015 بعد دعوا میشه بین بازیکنا و... میشه 2016 و.........:))=)):d

شنيدم توي 2012 كونامي كاري كرده كه تمام ملت كه روي نيمكتو پشته نيمكتو بالاي و...........هستن متحركن مثلا بازيكنها گرم ميكنن ومربي فحش ميده و...........:d
كلا كونامي توي تمام موارد فرعي استاده فقط بلد نيست بازيو از حالت آركيد در بياره و يه ذره هم سركيسه رو شل كنه:d

• Like
Reactions: Captain Mitchell

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or