Kojima Productions موتور گرافیکی جدید خود را تقدیم میکند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
KojimaProductions.jpg

درود .

تا چند روز دیگر کنفرانس بزرگ E3 به نمایش در می اید و شرکت Konami نیز همچنان به سوپرایز کردن ادامه میدهد . و یکی از خبرهای جالب از سوی استودیو استاد Hideo Kojima امد و ان درست شدن یک موتور گرافیکی جدید با نام "Fox Engine" میباشد که تصاویر ان را در زیر مشاهده می کنید استاد کوجیما در مورد این موتور جدید عقیده دارد که راحت میتواند به ساخت بازیهای multiplatform دست زند .
موتور گرافیکی "Fox Engine" تماما از سوی Kojima Productions ساخته شده است و شروع ساخت این موتور بعد از MGS 4 شروع شده است و همزمان با ساخت Metal Gear Solid: Peace Walker بوده است و گفته میشود میخواهد یکی از برترین موتورها حال حاظر باشد .
در دیگر سو شایعاتی مبنی بر اینکه استاد کوجیما در حال ساخت یک بازی مولتی است به گوش میرسد البته این خبر هنوز به صورت شایعه میباشد و باید منتظر بود و دید .

media

media

media

آخرین ویرایش:
ببین موتور بازی مهم هست ولی بیشتر کار دست سازنده بازی هست و خود بازی من الان سرعت اینترتنم داغونه نمیتونم وست عکس بزارم شما از موتور Unreal تو بازی Singularity رو تصور کن جنگلش رو بازی X-men هم تصور کن هر 2 تاش هم فکر کنم ReaVen باشن سازندشون GEars of War 2 رو هم نیگا کن اصلا شبیه هم نیستن!یعنی فقط به بازی مرتبط هست و......
این عکسی که از Cry Engiene گذاشتی تا حالا این گرافیک رو کسی تو کرایسیس دیده؟

ولی موتور بازی که کلا خوب باشه 1 چیز دیگس نه اینکه فقط دمو از موتور بدی بیرون بگی همچین قابلیتی داره ولی وقتی کسی نمیتونه ازش استفاده کنه اینگار که نداره اصلا!!!این قابلیت رو
موتور بازی مهم ترین مورد یک بازی محسوب میشه. بعد هم معمولا برای معرفی یک موتور میان اون رو در بهترین شرایط نشون میدن. یعنی من مطمئن این تصاویر مربوط به انجین کوجیما روی یک pc هست با سخت افزار خوب .
خوب پس میشه اون رو با موتور ce که روی pc رندر شده مقایسه کرد.
بعد هم کلا کرایتک نیازی به فروش موتور نمیدید که بخواد اون رو مثل ue حراج کنه.

بعد الان حرف شما چی هست؟ من داشتم میگفتم که ce خیلی بهتر از اون جنگل پلاستیکی هست . خوب این حرف من کجاش اشتباه هست؟

یعنی چی تو بازی چه طور میشه؟
این تصاویر موتور کوجیما که تازه تو بهترین رایطش نمایش داده شده هنوز خیلی عقب هست. جنگل پلاستیکی!!!:d
بازی هایی که با موتور UE ساخته شده با همون نگاه اول میشه فهمید اون استیل گرافیکیش تابیله

عجب !!! اصل اینکه موتور گرافیکی بهینه باشه تا روی همه سیستم ها جواب بده اینکه یه موتور غول بسازن که سیستم های خیلی خفن بخواد که فایده نداره !!!!!! در ضمن شما از قدرت محدود کنسول چه انتظاری داری ؟؟؟؟؟

عجب !!! اصل اینکه موتور گرافیکی بهینه باشه تا روی همه سیستم ها جواب بده اینکه یه موتور غول بسازن که سیستم های خیلی خفن بخواد که فایده نداره !!!!!! در ضمن شما از قدرت محدود کنسول چه انتظاری داری ؟؟؟؟؟
داداش یعنی شما هم بر این عقیده هستی که این موتور از ce بهتره؟
شما از کجا مطمئن هستید که این تصاویری که از موتور جدید کوجیما داده شده روی کنسول رندر شده؟
من وطمئن هستم که روی یک pc خوب رندر شده.( پس میشه با تصاویر ce مقایسه کردش)
بعد بازی ساز هم مهم هست ولی نه به اندازه موتور.
اون قسمت قرمز حرف شما در صورتی درست بود که بدونیم این تصاویر موتور کوجیما روی سخت افزار محدود کنسول ها رندر میشه
این جنگل پلاستیکی که من میبینم زیاد نمیشه روش حساب باز کرد.

ا
عزیزم مطمئن هستی که این موتور میتونه با CE2 یا 3 مقابله کنه؟ یا 1 درصد شک داری .؟
کوجیما خودش رو کشته تازه بعد از 7 سال که از عمر کنسول ها میگزره این موتور رو داده بیرون .! ( گند زده)
این یه عکس از CE2
crysis22-764051.jpg

اینم CE3

cryengine3-1.png

بعد گند رو کی زده؟
کوجیمای بی سواد بعد از گذشت 4 سال کار روی این موتور هنوز کارش میلنگه . انگارداری به یه جنگل پلاستیکی نگاه میکنی!

اون havok هم موتور فیزیک هست!

شما خودتو کنترل کن. کوجیمای بی سواد 10 تا گیم هم ساخته که Crytek در ابعاد نزدیک شدن بهشونم نبوده. CE2 که جز شکست برای crytek هیچی نبوده، اونهمه تکنولوژی جدید درش بکار برده هیچ کس نتونسته باهاش یه بازی بسازه که قدر نصف هیچ کدوم از عناوینی که کوجیما به خلق عرضه کرده براش سود آورده باشه.

این موتور هم هنوز اطلاعات خاصی ازش بیرون نیومده، چهارتا نمای دور ازش اومده هنوز معلوم نیست که چی قراره از آب در بیاد که اینجا خودزنی میکنی. جنگل پلاستیکی کوجیما میاد در کنار 4 تا نکته درست و حسابی قرار میگیره میشه یه بازی درست و حسابی. انجین خوشگل ساختن که رو پائینترین سطح جزییات جد و آباد رم، پردازنده، مادربرد و کارت گرافیک رو بیاره جلو چشش که هنر نیست. بعدم تکسچر و جنبه های بصری دیگه قابل ارتقاست چیزی نیست که نشه تغییرش داد. فعلا فقط گفته داریم روی یه انجین جدید کار می کنیم که قرار مولتی پلتفرم باشه و قراره بهبودش بدیم همینطور که پیش میریم (Brush it up as we go) این الان خبطه؟ این الان جنایت؟ این الان نشان از بی سوادیه؟! یا نشان از خودسوزی شماست؟ من نمیدونم چه اتفاقی افتاده که شما الو گرفتی انقدر داغ شدی... به غیرتت برخورده انگار مثلا کسی اینجا به کسی حرفای نامربوط زده باشه چرا عکس العمل نشون میدی؟ :))

پ.ن: فکر نمیکنم نیاز به توضیح باشه که در اینجا منظور از الو گرفتن و خودسوزی یعنی عصبانی شدن و از روی عصبانیت حرف زدن و هیچ ربطی به نواحی خاص کسی نداره...

آخرین ویرایش:
داداش یعنی شما هم بر این عقیده هستی که این موتور از ce بهتره؟
شما از کجا مطمئن هستید که این تصاویری که از موتور جدید کوجیما داده شده روی کنسول رندر شده؟
من وطمئن هستم که روی یک pc خوب رندر شده.( پس میشه با تصاویر ce مقایسه کردش)
بعد بازی ساز هم مهم هست ولی نه به اندازه موتور.
اون قسمت قرمز حرف شما در صورتی درست بود که بدونیم این تصاویر موتور کوجیما روی سخت افزار محدود کنسول ها رندر میشه
این جنگل پلاستیکی که من میبینم زیاد نمیشه روش حساب باز کرد.

خب این نظر شخصیه شماست !!!

همچین پلاستیکی هم نیست ! اگه یه ذره فن گونه نگاه نکنی می بینی کیفت بافت خوب کار شده .

هنوز چیزه زیادی معلوم نیست که شما با یقین می گی رو Pc خوب کار شده

بابا اون بنده خدا هم عصبیه اما راجع به CE راست میگه ! حالا چون باهاش 2 تا بازی بیشتر ساخته نشده نباید کوبیدش که ! تازه Crysis 1 ,2 هم همچین بازیای کوچیکی نیستن . هنوزم برای PC بازا با ارزشترین بازیا هستن ...
این موتور کوجیما هم خوبه اما نه در حد CE تا این لحضه . اینقدرم به این کوجیمای زلزله زده گیر ندین ! بنده خدا شرقیه , قرار نیست که CE تحویل بده ! تو بازیاش گرافیک مهم نیست , داستان و گیم پلی مهمه ...

شما خودتو کنترل کن. کوجیمای بی سواد 10 تا گیم هم ساخته که Crytek در ابعاد نزدیک شدن بهشونم نبوده. CE2 که جز شکست برای crytek هیچی نبوده، اونهمه تکنولوژی جدید درش بکار برده هیچ کس نتونسته باهاش یه بازی بسازه که قدر نصف هیچ کدوم از عناوینی که کوجیما به خلق عرضه کرده براش سود آورده باشه.

این موتور هم هنوز اطلاعات خاصی ازش بیرون نیومده، چهارتا نمای دور ازش اومده هنوز معلوم نیست که چی قراره از آب در بیاد که اینجا خودزنی میکنی. جنگل پلاستیکی کوجیما میاد در کنار 4 تا نکته درست و حسابی قرار میگیره میشه یه بازی درست و حسابی. انجین خوشگل ساختن که رو پائینترین سطح جزییات جد و آباد رم، پردازنده، مادربرد و کارت گرافیک رو بیاره جلو چشش که هنر نیست. بعدم تکسچر و جنبه های بصری دیگه قابل ارتقاست چیزی نیست که نشه تغییرش داد. فعلا فقط گفته داریم روی یه انجین جدید کار می کنیم که قرار مولتی پلتفرم باشه و قراره بهبودش بدیم همینطور که پیش میریم (Brush it up as we go) این الان خبطه؟ این الان جنایت؟ این الان نشان از بی سوادیه؟! یا نشان از خودسوزی شماست؟ من نمیدونم چه اتفاقی افتاده که شما الو گرفتی انقدر داغ شدی... به غیرتت برخورده انگار مثلا کسی اینجا به کسی حرفای نامربوط زده باشه چرا عکس العمل نشون میدی؟ :))

والا من خونسردم عزیزم. فکر کنم این شما هستید که عصبی شدید( حالا منو اخراج نکنی. یه لوان آب خونک بخور اول)
بعد هم یکی از دوستان گفتن CE گند زده منم چنتا تصویر نشون دادم که دوستانی که میان اینجا اطلاعات اشتباه دریافت نکنن .
اما در مورد صحبت شما. اولا کرایتک موتور شماره دومش رو نخواسته که بفروشه. دوما موتور CE2 فقط روی PC کار میکرد. پس به درد سازنده های کنسولی نمیخورد که بخواد بفروشه. پس شکستی محسوب نمیشه.
در مورد CE3 چی میگید؟ هم به عنوان بهترین کرافیک ارائه شده روی کنسول ها انتخاب شد . هم چنتا بازی داره براش ساخته میشه. با وجود اینکه هنوز 3 ماه هست که کرایسی 2 عرضه شده.

هنر رو در بهینه بودن بازم کرایتک با عرضه کرایسیس 2 نشون ملت داد . که حتی از بازی های انحصاری PS3 هم بهتر بود. با وجود اینکه مولتی پلتفرم بود.

جنگل پلاستیکی کوجیما میاد در کنار 4 تا نکته درست و حسابی قرار میگیره میشه یه بازی درست و حسابی.
بازی درست و حسابی کوجیما رو هم دیدیم همون کماندوی کهنه کار ! فکر کنم تنها هنرش همین باشه!

انجین خوشگل ساختن که رو پائینترین سطح جزییات جد و آباد رم، پردازنده، مادربرد و کارت گرافیک رو بیاره جلو چشش که هنر نیست
کی میگه هنر نیست بچه های بازی سنتر میگن؟
بعد هم شما CE3 رو هم در نظر داشته باش . این جنگل پلاستیکی نصف جزئیات بازی کرایسیس 2 رو هم نداره . ( تازه با وجود اینکه روی یک PC خوب داره رندر میه)
فعلا فقط گفته داریم روی یه انجین جدید کار می کنیم که قرار مولتی پلتفرم باشه و قراره بهبودش بدیم همینطور که پیش میریم (Brush it up as we go) این الان خبطه؟ این الان جنایت؟ این الان نشان از بی سوادیه؟! یا نشان از خودسوزی شماست؟ من نمیدونم چه اتفاقی افتاده که شما الو گرفتی انقدر داغ شدی... به غیرتت برخورده انگار مثلا کسی اینجا به کسی حرفای نامربوط زده باشه چرا عکس العمل نشون میدی؟ :))
داداش من حقیقت رو بهت گفتم . هنر این هست که توانایی برنامه نویسی یک شرکت رو ببینی که کرایک تونست با عرضه کرایسی 2 نشون ملت بده .

خب این نظر شخصیه شماست !!!

همچین پلاستیکی هم نیست ! اگه یه ذره فن گونه نگاه نکنی می بینی کیفت بافت خوب کار شده .

هنوز چیزه زیادی معلوم نیست که شما با یقین می گی رو Pc خوب کار شده
یه شرکت برای معرفی انجین جدیدش و قابلیت هاش میاد روی PC نمایشش میده دیگه!

cryengine3-1.png

media

اصلا با هم قابل مقایسه نیست .! جنگل پلاستیکی!

واقعا بعد دیدن crysis 2 ، rage ، GEOW 3 ، و الانم Fox Engine احساس میکنم این نسل هنوز خیلی جای پیشرفت داره ، تازه این انجین ها همه مولتی پلتفرم هستن !!!!
این حرف اساسا اشتباه و خنده دار است !

کلا فک میکردم اگه بخوان انجین با حالی بدن نسل بعد بدن ولی خودشون هم دیدن انجینشون واسه همین نسل مناسبه معرفی کردن ...

من اسمشو میزارم گرافیک سلیقه ای نه پلاستکی ! یک جورایی هنریه ... و البته خوراک MGS ! :دی

آخرین ویرایش:
اگه خدا بخاد داداش کوجیما با فروش امتیاز این موتور کولاک میکنه
این میشه سرور همه موتور گرافیکی ها
cry engine که دیدیم چه گندی بالا آورد
unreal 3 که مزخرفتر از اون دیگه نیست
پس میشه رقیب havok که هردوشون دموهای realtime رو میدن بیرون

شما که میگی unreal 3 مزخرفه حتما چیزی دیدی که هیچ کس ندیده.میشه بگی کدوم بازی رو از روی این موتور دیدی که این حرف رو زدی؟
cry engine
گند زد؟کرایسیس 1؟؟؟؟؟؟؟؟
کرایسیس 2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند تا بازی داریم به کرایسیس 2 برسن؟
نسخه 2 این بازی تو pc با دایرکس 9 اومد اما بازی هایی که با دایرکس 10 هم بیان با تنظیمات یک سان .........
حالا پچ دایرکس 10 بیاد و با حد اکثر گرافیک ......
بازی با گرافیک عالی اون نیست که 8 گیگ رم بخواد گرافیک 2 گیگ ddr 5 و cpu هشت هسته ای بخواد.بعد گرافیکش 2 برابر بهتر از بازی ای بشه که یک هشتم همین سیستم رو نیاز داره.

هنر رو در بهینه بودن بازم کرایتک با عرضه کرایسیس 2 نشون ملت داد . که حتی از بازی های انحصاری PS3 هم بهتر بود. با وجود اینکه مولتی پلتفرم بود.
نظر شماست البته ...

بازی درست و حسابی کوجیما رو هم دیدیم همون کماندوی کهنه کار ! فکر کنم تنها هنرش همین باشه!
بله همین کماندوی کهنه کار براتون کافیه ...

نمیدونم چرا چند وقته کلا کوجیما و MGS و تمام متعلقاتش داره به بعضیا بدجور فشار میار.!

آخرین ویرایش:
اگه خدا بخاد داداش کوجیما با فروش امتیاز این موتور کولاک میکنه
این میشه سرور همه موتور گرافیکی ها
cry engine که دیدیم چه گندی بالا آورد
unreal 3 که مزخرفتر از اون دیگه نیست

پس میشه رقیب havok که هردوشون دموهای realtime رو میدن بیرون
فقط میتونم بگم :
bravo =))

والا من خونسردم عزیزم. فکر کنم این شما هستید که عصبی شدید( حالا منو اخراج نکنی. یه لوان آب خونک بخور اول)
بعد هم یکی از دوستان گفتن CE گند زده منم چنتا تصویر نشون دادم که دوستانی که میان اینجا اطلاعات اشتباه دریافت نکنن .
اما در مورد صحبت شما. اولا کرایتک موتور شماره دومش رو نخواسته که بفروشه. دوما موتور CE2 فقط روی PC کار میکرد. پس به درد سازنده های کنسولی نمیخورد که بخواد بفروشه. پس شکستی محسوب نمیشه.
در مورد CE3 چی میگید؟ هم به عنوان بهترین کرافیک ارائه شده روی کنسول ها انتخاب شد . هم چنتا بازی داره براش ساخته میشه. با وجود اینکه هنوز 3 ماه هست که کرایسی 2 عرضه شده.

کی میگه هنر نیست بچه های بازی سنتر میگن؟
بعد هم شما CE3 رو هم در نظر داشته باش . این جنگل پلاستیکی نصف جزئیات بازی کرایسیس 2 رو هم نداره . ( تازه با وجود اینکه روی یک PC خوب داره رندر میه)

داداش من حقیقت رو بهت گفتم . هنر این هست که توانایی برنامه نویسی یک شرکت رو ببینی که کرایک تونست با عرضه کرایسی 2 نشون ملت بده .

یه شرکت برای معرفی انجین جدیدش و قابلیت هاش میاد روی PC نمایشش میده دیگه!

cryengine3-1.png

media

اصلا با هم قابل مقایسه نیست .! جنگل پلاستیکی!

این نمایشی که کوجیما از انجین داده داره روی 360 رندر میشه رفتی یه عکس از کرای انجین که معلوم نیست با کدوم کامپیوتر بخت برگشته ای :d که فقط پول رم و VGA یش هم قیمت 4 تا PS3 و 360 ه داره رندر میشه گذاشتی بقل عکس یه کنسول 6 سال پیش داری ذوقم میکنی !!؟؟
من اصلا احساس نمیکنم این جنگل پلاستیکی به نظر میاد اگرم اینطور باشه میشه رنگها و *****های تکسچرهارو به راحتی تغییر داد در ضمن الان هرچی دقت میکنم میبینم که تعداد Polygon های اون یارو سیاه پوسته به علاوه و اون اسب و اون سگرو اگر با هم جمع کنی به اندازه یکی از مپای Crysis 2 داره چند ضلعی رندر میکنه.

آخرین ویرایش:
ا
عزیزم مطمئن هستی که این موتور میتونه با CE2 یا 3 مقابله کنه؟ یا 1 درصد شک داری .؟
کوجیما خودش رو کشته تازه بعد از 7 سال که از عمر کنسول ها میگزره این موتور رو داده بیرون .! ( گند زده)
این یه عکس از CE2
crysis22-764051.jpg

اینم CE3

cryengine3-1.png

بعد گند رو کی زده؟
کوجیمای بی سواد بعد از گذشت 4 سال کار روی این موتور هنوز کارش میلنگه . انگارداری به یه جنگل پلاستیکی نگاه میکنی!

اون havok هم موتور فیزیک هست!

دوست عزیز اینا که دموی از پیش رندر شده است
لطفا قبل از نوشتن مطلب بیشتر دقت کنید

نمیدونم چرا چند وقته کلا کوجیما و MGS و تمام متعلقاتش داره به بعضیا بدجور فشار میار.!

کاملا موافقم !!!
جدیدا دیدن نمی تونن بهش ایراد بگیرن به چیز های بیخودی بند کردن !!!!

اصلا یکی نیست بگه کویجما که برای Pc موتور ساخته که حالا همه ایراد می گیرن ازش ! موتور ها کنسولیش به اندازه کافی شاخ هست !

مثلا گرافیک همین mgs 4 ماله سه چهار ساله پیشه ولی هنوز هم آدم می بینه خوشش میاد !

این موتور هم به نوبه ی خودش خیلی خوبه ! هنوز که تازه چیزی معلوم نیست ! فعلا یه نمایش کویچک بود ولی تو همین نمایش نمی دونم چرا به بعضی های خیلی زور آورده !!!!!!!!!!!

:dکماندوی کهنه کار؟جان؟
این کماندوی ما کلی مدال داره از IGN و GS و...
آبی که داری توش شنا میکنی آبشار نیاگاراس.خلاف جریانش شنا نکن داداش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or