Kojima Productions موتور گرافیکی جدید خود را تقدیم میکند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
KojimaProductions.jpg

درود .

تا چند روز دیگر کنفرانس بزرگ E3 به نمایش در می اید و شرکت Konami نیز همچنان به سوپرایز کردن ادامه میدهد . و یکی از خبرهای جالب از سوی استودیو استاد Hideo Kojima امد و ان درست شدن یک موتور گرافیکی جدید با نام "Fox Engine" میباشد که تصاویر ان را در زیر مشاهده می کنید استاد کوجیما در مورد این موتور جدید عقیده دارد که راحت میتواند به ساخت بازیهای multiplatform دست زند .
موتور گرافیکی "Fox Engine" تماما از سوی Kojima Productions ساخته شده است و شروع ساخت این موتور بعد از MGS 4 شروع شده است و همزمان با ساخت Metal Gear Solid: Peace Walker بوده است و گفته میشود میخواهد یکی از برترین موتورها حال حاظر باشد .
در دیگر سو شایعاتی مبنی بر اینکه استاد کوجیما در حال ساخت یک بازی مولتی است به گوش میرسد البته این خبر هنوز به صورت شایعه میباشد و باید منتظر بود و دید .

media

media

media

آخرین ویرایش:
اينطور كه بوش مياد تازه نسل شروع شده پس فعلا نبايدبه نسل بعد فكر كنيم.ولي با توجه به اين تصاوير اين موتور جديد ميتونه بتركونه

ین نمایشی که کوجیما از انجین داده داره روی 360 رندر میشه رفتی یه عکس از کرای انجین که معلوم نیست با کدوم کامپیوتر بخت برگشته ای :d که فقط پول رم و VGA یش هم قیمت 4 تا PS3 و 360 ه داره رندر میشه گذاشتی بقل عکس یه کنسول 6 سال پیش داری ذوقم میکنی !!؟؟
من اصلا احساس نمیکنم این جنگل پلاستیکی به نظر میاد اگرم اینطور باشه میشه رنگها و *****های تکسچرهارو به راحتی تغییر داد در ضمن الان هرچی دقت میکنم میبینم که تعداد Polygon های اون یارو سیاه پوسته به علاوه و اون اسب و اون سگرو اگر با هم جمع کنی به اندازه یکی از مپای Crysis 2 داره چند ضلعی رندر میکنه.
شما از کجا میدونی که این موتور داره رو 360 رندر میشه؟
بعد تعداد پلیگون ها رو از کجا در اوردی؟

دوست عزیز اینا که دموی از پیش رندر شده است
لطفا قبل از نوشتن مطلب بیشتر دقت کنید

عکس اول که خود بازی هست
عکس دوم هم ریل تام هست.

کاملا موافقم !!!
جدیدا دیدن نمی تونن بهش ایراد بگیرن به چیز های بیخودی بند کردن !!!!

اصلا یکی نیست بگه کویجما که برای Pc موتور ساخته که حالا همه ایراد می گیرن ازش ! موتور ها کنسولیش به اندازه کافی شاخ هست !

مثلا گرافیک همین mgs 4 ماله سه چهار ساله پیشه ولی هنوز هم آدم می بینه خوشش میاد !

این موتور هم به نوبه ی خودش خیلی خوبه ! هنوز که تازه چیزی معلوم نیست ! فعلا یه نمایش کویچک بود ولی تو همین نمایش نمی دونم چرا به بعضی های خیلی زور آورده !!!!!!!!!!!
آقا شما از کجا میدونی که روی pc رندر نمیشه؟

کماندوی کهنه کار؟جان؟
این کماندوی ما کلی مدال داره از IGN و GS و...
آبی که داری توش شنا میکنی آبشار نیاگاراس.خلاف جریانش شنا نکن داداش... __________________

فعلا یه نمایش کویچک بود ولی تو همین نمایش نمی دونم چرا به بعضی های خیلی زور آورده !!!!!!!!!!!

نمیدونم چرا چند وقته کلا کوجیما و MGS و تمام متعلقاتش داره به بعضیا بدجور فشار میار.
عزیزان منظور از بعضیا کیه؟ خوب چرا میترسی بگو ویلی
بعد هم این متعلقاتش چیاس؟ گلنگدنش هست یا ماشه؟

بعد هم من برای این یارو افغانیه ( کوجیما) احترام زیادی قائل هستم . جزء افراد بزرگ این صنعت هست . یعنی کارش خیلی درسته. من واقعا تو گیم پلی و داستان سرایی و نویسندگی و کارگردانی خیلی قبولش دارم ولی خوب من در زمینه گرافیک گفتم.
حالا چرا این حرف من به شما ها فشار اورده؟

بعد هم من برای این یارو افغانیه ( کوجیما) احترام زیادی قائل هستم . جزء افراد بزرگ این صنعت هست . یعنی کارش خیلی درسته. من واقعا تو گیم پلی و داستان سرایی و نویسندگی و کارگردانی خیلی قبولش دارم ولی خوب من در زمینه گرافیک گفتم.
حالا چرا این حرف من به شما ها فشار اورده؟

بله کاملا معلومه که شما احترام قائلید براش !!!!

-------------

هر کسی نظر خودش رو داره و محترمه . نظر شما هم اینکه این موتور پلاستیکی هست ! خیلی ها نظر دیگه ای دارن ! ولی دلیل بر توهین شما به کویجما و بازی نمیشه ! اگه خیلی از این موتور شاکی هستی هر بازی که رو این موتور بود بازی نکن :)

اقا انجينش خيلي پلاستيك نيست ...
ولي پلاستيك توش به كار رفته :d
انقدر سخت نگيريد .. به نظرم از روي شات ها اينطوري نشون ميده !!
در كل شبيه گرافيك متال گير 3 هست ولي بهبود يافته ..
تا جاييكه يادمه اون بازي اصلا پلاستيكي نبود :)

عکس اول که خود بازی هست
عکس دوم هم ریل تام هست.

هیچ جای Crysis همچین گرافیکی رو نبوده ! شما ویدئو های تست قدرت کارت گرافیک هارو یه بار ببین ( اونایی که از بازی Crysis برای این کار استفاده میکنن ) . Unreal Engine هم توی سایتش کلی از این عکس ها حتی بهترش رو هم داره ولی اکثرشون از پیش رندر شده هستن یا روی سیستم های فضایی رندر شدن ...

motmaenan bazie badie kojima ham mgs hast chon emroz to twitter japonish axae az trainig nezami ke khodesh bod ferestade bod doros hamon kari ke dar sakhtane mgs4 bara khodesh va gorohe sazande kard .bebakhshid man fonte farsi nadaram finglish type kardam

جدیدا مد شده اگه مخالف کوجیما باشی میشی روشن فکر
تا جایی که من میدونم داداش هر کسی این کا رو بکنه حرفه ای هست . :d
هیچ جای Crysis همچین گرافیکی رو نبوده ! شما ویدئو های تست قدرت کارت گرافیک هارو یه بار ببین ( اونایی که از بازی Crysis برای این کار استفاده میکنن ) . Unreal Engine هم توی سایتش کلی از این عکس ها حتی بهترش رو هم داره ولی اکثرشون از پیش رندر شده هستن یا روی سیستم های فضایی رندر شدن .
باشه شما درست میگی! ولی مردونه جنگل کوجیما پلاستیکی نیست؟

ولی مردونه جنگل کوجیما پلاستیکی نیست؟

اه این کلمه رو از کجا یاد گرفتی،ولم نمی کنی

جنگل پلاستیکیه باز چیه؟رفتی تو جنگل به برگ هاش دست زدی؟
اصلا جنگل پلاستیکی حرف تو درست...فقط بگو که منظورت از پلاستیک چیه و چطور به این موضوع پی بردی

=)) :)) باشه داش شما حرفه ای :))

خوب شد معنای حرفه ای بودن رو هم فهمیدیم :)) :))
=))
داداش در گیر حرفه ـتم :))
الان به چی میخندی؟
من از موتور کوجیما ایراد گرفتم پس از کوجیما حرفه ای ترم بعد شما میخندی؟
تو هم اگر میخوای اسمت بره تو گیمر های حرفه ای برو از دیوید کیج چنتا سوتی بگیر
بازی سنتره دیگه قوانینخاص خودش رو داره

اه این کلمه رو از کجا یاد گرفتی،ولم نمی کنی

جنگل پلاستیکیه باز چیه؟رفتی تو جنگل به برگ هاش دست زدی؟
اصلا جنگل پلاستیکی حرف تو درست...فقط بگو که منظورت از پلاستیک چیه و چطور به این موضوع پی بردی
پلاستیک دیگه عزیزم . پا مصنوعی دیدی ؟ یه چیزی تو اون مایه ها

امضا رو داشته باشین!!!!!!
ببین داداش به عالم و آدم هم هرچی بگی برام مهم نیست ولی به ریحانا گیر نده که...

آخرین ویرایش:
من از موتور کوجیما ایراد گرفتم پس از کوجیما حرفه ای ترم بعد شما میخندی؟
البته ایراد بنی اسرائیلی :))

اگه قراره اینجوری ایراد بگیره و بگی من حرفه ایم کاری نداره پس منم حرفه ای ام چون از cry engin ایراد گرفتم اونم بخاط اینکه زمینش کجه :))

البته ایراد بنی اسرائیلی :))

اگه قراره اینجوری ایراد بگیره و بگی من حرفه ایم کاری نداره پس منم حرفه ای ام چون از cry engin ایراد گرفتم اونم بخاط اینکه زمینش کجه :))
داداش من دارم شوخی میکنم شما جدی گرفتی؟ :))
من که گفتم کوجیما خیلی آدم بزرگی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or