Kojima:مشتاق استفاده از Kinect هستم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130624_metal_gear_solid_5_2.jpg

آقای Hideo Kojima در آخرین مصاحبه خود به این موضوع اشاره کرد که او مشتاق استفاده از دو سیستم شرکت مایکروسافت kinect و Smartglass است.
او در ویدیو این مصاحبه میگوید:
کینکت خود دارای تعداد زیادی قابلیت مختلف است و من دوست دارم ببینم که ما با سیستم Voice command و هم چنین با استفاده از سیستم تشخیص حرکات چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم
در ادامه او به استفاده از SmartGlass اشاره کرد:
من مشتاق آن هستم چون میتوان از چندین دستگاه برای به وجود آوردن یک گیم پلی Hardcore استفاده کرد
در آخر او چند کلمه درباره Xbox One نیز گفت :
من منتظر استفاده از قدرت گرافیکی این دستگاه هستم

بازی MGS5 انتظار میرود که بر روی کنسول های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One در سال 2014 انتشار یابد

منبع

زياد دلتون رو به استاد خوش نكنيد چون نشون داده كه همونقدر كه بازي ساز خيلي خوبيه خائن خيلي خوبي هم هست. البته قيمتش يه كم بالاست كه فعلا مايكرو از پسش برمياد:d
خائن ؟
کوجیما پیمان برادری چیزی بسته بوده با سونی ؟

خب شما وقتی سرتو حرکت میدی که نمیتونی TV ببینی. در و دیوارو میبینی که :D
یعنی ماهیچه های چشم شما با حزکت سر اینور و اینور میشه و تنها چشمتون نمیتونه تغییر مسیر بده ؟ و چپ چپ یا راست راست نگاه کنی ؟ شما چشمت را متمرکز کن روی tv و فقط سرت را یه زاویه 30 درجه بچرخون چپ یا راست بببین در و دیوار میبینی ؟ خدایی بعضی از شما ps فنها یعنی خدای بامبول دراوردن و مشکل تراشی هستید .

درکش شاید خیلی سخت باشه یا میدونید ولی .................؟ کسی که یکم اگاهانه فکر کنه میتونه ببینه که با کینکت به صورت ترکیبی چقدر کاربردهای مفید میشه تو بازی ها انجام داد و چقدر میتونه تو گیم پلی بازی تاثیر گذار باشه .

آخرین ویرایش:
زياد دلتون رو به استاد خوش نكنيد چون نشون داده كه همونقدر كه بازي ساز خيلي خوبيه خائن خيلي خوبي هم هست. البته قيمتش يه كم بالاست كه فعلا مايكرو از پسش برمياد:d

میگم که درجریان باشی :
فقط متالگیرسالید4 در کل این سری انحصاری بوده...

ماکرو با کینکت داره رسما گند میزنه به صنعت گیم یکی هم نیست جلشو بگیره
move چی؟؟؟؟؟ باعث پیشرفت صنعت گیم شده؟؟؟؟
خیلی عجیبه تو تاپیکهای مربوط به سونی خبری نیست وقتی هم که پیگیر قضیه میشی میفهمی که فنهای محترم سونی تو تاپیکهای مربوط به مایکرو هستند و مشغول انجام وظیفه (ترولینگ :d) هستند

move چی؟؟؟؟؟ باعث پیشرفت صنعت گیم شده؟؟؟؟
خیلی عجیبه تو تاپیکهای مربوط به سونی خبری نیست وقتی هم که پیگیر قضیه میشی میفهمی که فنهای محترم سونی تو تاپیکهای مربوط به مایکرو هستند و مشغول انجام وظیفه (ترولینگ :d) هستند
مرده شور موو رو هم ببره باز خدا رو شکر اون اونقدر محبوب نداشت وگرنه بد بختی داشتیم با انحصاری های سونی

پس چرا IGN بازیه MGS5 رو بهترین بازی PS4 تو E3 معرفی کرده ؟!
حالا رو هر کنسولی که میخاد باشه فرقی نمیکنه فقط امیدوارم این دفعه خراب کاری نکنه ...
چون زیادی جو گیر شده :d

میگم که درجریان باشی :
فقط متالگیرسالید4 در کل این سری انحصاری بوده...
برادر تمام نسخه های MGS از درشت تا ریزشون حداقل 1 سال و حداکثر 7 سال (یک نسل کامل) انحصاری کنسول های سونی بودن :دی حالا اگه به بازی ای که 7 سال در انحصار بوده (MGS3) انحصاری نمیگید دیگه من حرفی ندارم :دی
Portable Ops همچنان انحصاری هست.
MGS 1 (بدون حساب کردن ریمیک) همچنان انحصار کنسول سونی هست.
MGS 4 هم همچنان هست :دی
استــاد (!!) اگر آزاده بود، دست رد به سینه این پیشنهادهای اغواگر میزد!
والا!:biggrin1:
اصلا در این رابطه حدیث داریم که می فرماید: استاد باید آزاده باشد، استادی که آزاده نباشد استاد نیست :دی!

من دوباره یادم رفت " تفهیم کامنت " رو زیر اون پستم قرار بدم اما کلا زیاد جدی نگیرید اون حرف من رو دوستان سونی فن :d
بنده کلا حرف های شما رو جدی نمیگیرم :d
حالا کاری به استاد بودن و نبودن و خائن بودن و اینا کاری نداریم من موندم این حزب باد و کینه ی دیرینه رو کجای دلم بزارم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or