Kojima:مشتاق استفاده از Kinect هستم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130624_metal_gear_solid_5_2.jpg

آقای Hideo Kojima در آخرین مصاحبه خود به این موضوع اشاره کرد که او مشتاق استفاده از دو سیستم شرکت مایکروسافت kinect و Smartglass است.
او در ویدیو این مصاحبه میگوید:
کینکت خود دارای تعداد زیادی قابلیت مختلف است و من دوست دارم ببینم که ما با سیستم Voice command و هم چنین با استفاده از سیستم تشخیص حرکات چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم
در ادامه او به استفاده از SmartGlass اشاره کرد:
من مشتاق آن هستم چون میتوان از چندین دستگاه برای به وجود آوردن یک گیم پلی Hardcore استفاده کرد
در آخر او چند کلمه درباره Xbox One نیز گفت :
من منتظر استفاده از قدرت گرافیکی این دستگاه هستم

بازی MGS5 انتظار میرود که بر روی کنسول های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One در سال 2014 انتشار یابد

منبع

کوجیما استفاده های خلاقانه ای از کنترلرها و کلاً امکانات کنسول ها میکنه ! :دی از زمان PS1 و اون قضیه مموری کارت تا قضیه ساعت PS2 توی MGS3 تا Sixaxis توی MGS4 و ...
الآن هم با اینکه بعیده استفاده کلیدی و مهمی از کینکت بکنه ، ولی میشه منتظر کارهای خلاقانه و جالبی بود ! :دی مثلاً به جای اینکه مثل نسخه های قبلی با استفاده از آنالوگ دوربین رو توی Cutscene ها تکون بدیم ، با حرکت سر این کار رو بکنیم ! :دی

منتظر چرخش 180 درجه ای نظرات راجب کینکت و اسمارت گلس از بعضی طرفداران استاد(!) که خیلی هاشون هم سونی فن هستن هستیم
=========
MGSV رو فقط باید نسل بعدی بازی کرد! این نسل حرامه
شاهد چرخش نظر 180 درجه اي بعضي از دوستان علي الخصوص مايكرو فننهاي عزيز در مورد كوجيما هستيم:d

مثلاً به جای اینکه مثل نسخه های قبلی با استفاده از آنالوگ دوربین رو توی Cutscene ها تکون بدیم ، با حرکت سر این کار رو بکنیم ! :دی
مثلاً نگاه کردن زیر لباس دکتر نائومی :دی.
نائومی که اون موقع سیزده-چهارده سال نبوده. میخوای به جرم Child Molesting دستگیر شی؟ :دی
منظورم MGS4 بود :دی.

آخرین ویرایش:
همچین میگه منتظرم هرکی ندونه فکر میکنه میخواد تو روز اول تو صف وایسه زودتر از همه بگیره مگه طرفدارات شاخ دارن ؟ الان یه پک کامل از xbox 1 و ps4 تو استدیوت داری و داری بازیتو میسازی بعد میای خالی می بندی

کوجیما استفاده های خلاقانه ای از کنترلرها و کلاً امکانات کنسول ها میکنه ! :دی از زمان PS1 و اون قضیه مموری کارت تا قضیه ساعت PS2 توی MGS3 تا Sixaxis توی MGS4 و ...
الآن هم با اینکه بعیده استفاده کلیدی و مهمی از کینکت بکنه ، ولی میشه منتظر کارهای خلاقانه و جالبی بود ! :دی مثلاً به جای اینکه مثل نسخه های قبلی با استفاده از آنالوگ دوربین رو توی Cutscene ها تکون بدیم ، با حرکت سر این کار رو بکنیم ! :دی
خب شما وقتی سرتو حرکت میدی که نمیتونی TV ببینی. در و دیوارو میبینی که :D

این یک تغییر مهنوی هست ربطی به مسائل مادی جامعه نداره..! کوجیما قدرت واقعی XBOX ONE رو درک کرده..

lol جفنگیاتو باش تغییر معنوی
اگه به قدرت درک کردن باشه pc از همه اینا قدرتمند تره =)) بعد ps4 با اختلاف کمی از x1 قوی تره !!!! نه مساله قدرت نیست چیزه بودار تریه !!!!!!!:)) مساله اینه بیزینس پدر و مادر نداره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or