Kojima:مشتاق استفاده از Kinect هستم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130624_metal_gear_solid_5_2.jpg

آقای Hideo Kojima در آخرین مصاحبه خود به این موضوع اشاره کرد که او مشتاق استفاده از دو سیستم شرکت مایکروسافت kinect و Smartglass است.
او در ویدیو این مصاحبه میگوید:
کینکت خود دارای تعداد زیادی قابلیت مختلف است و من دوست دارم ببینم که ما با سیستم Voice command و هم چنین با استفاده از سیستم تشخیص حرکات چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم
در ادامه او به استفاده از SmartGlass اشاره کرد:
من مشتاق آن هستم چون میتوان از چندین دستگاه برای به وجود آوردن یک گیم پلی Hardcore استفاده کرد
در آخر او چند کلمه درباره Xbox One نیز گفت :
من منتظر استفاده از قدرت گرافیکی این دستگاه هستم

بازی MGS5 انتظار میرود که بر روی کنسول های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One در سال 2014 انتشار یابد

منبع

نوید مگه غیر از ویس کنترل چیز دیگه ای هم میتونه بذاره؟:دی ولی باحال میشه camouflage رو بالباس خودمون برا اسنیک بشه ایجاد کرد :دی البته اگه آکتو کمو بود اره ولی اینجا جریان فرق داره....:|

منتظر چرخش 180 درجه ای نظرات راجب کینکت و اسمارت گلس از بعضی طرفداران استاد(!) که خیلی هاشون هم سونی فن هستن هستیم :d
=========
MGSV رو فقط باید نسل بعدی بازی کرد! این نسل حرامه

چرا یه سری کارها میشه کرد، مثلا سیگار کشیدن Big Boss :دی شوخی نمیکنم، خیلی باحال میشه اینجوری :دی
مثلا میشه بشگن زد :دی
هم صداش هم حرکت تو بازی نشون میده :دی
بعد اون یارو میاد جلو با یه حرکت مشت نقش زمین میشه :دی
مثلا آزادی کامل بزارن بشه داد زد یا هر کاری کرد خیلی باحال میشه :دی
از کوجی بعید نیست :دی

یه کار جالبه دیگه هم که میتونه بکنه اینه که مثلا دیالوگای خفن مثل Kaz...I'm Already a Deamon رو با بیگ باس همزمان بگیم. کارش هم آسونه تو دستگاههای Karoake استفاده میشه.

یه کار جالبه دیگه هم که میتونه بکنه اینه که مثلا دیالوگای خفن مثل Kaz...I'm Already a Deamon رو با بیگ باس همزمان بگیم. کارش هم آسونه تو دستگاههای Karoake استفاده میشه.
Sing Star که نیست !!
همون در حده نقشه اینا از Smartglass استفاده کنه من راضیم !

Sing Star که نیست !!
همون در حده نقشه اینا از Smartglass استفاده کنه من راضیم !

همه میدونن که توی MGS دیالوگهای خفن وجود دراه. منم نمیگم با دوربین دیسکو پاپ پروجکت کنه با بیگ باس دوئت ـه Ebony & Ivory رو انجام بدیم،
فقط مثلا دیالوگای خفنشو ما هم بگیم که بریم تو عمق داستان.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or