Kojima: در آينده اي نزديك كنسول ها از بين ميروند

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

kojima3.jpg

در طي صحبت هاي امروز صبح كوجيما در كنفرانس Metal Gear Solid: Peace Walker در ژاپن ، گفت كه "كنسول ها در آينده اي نزديك از بين ميروند".
خالق MGS و رئيس Kojima Productions به اين اشاره كرد كه گيمر ها بايد در حال كار (on the go ) بازي كنند.

"در آينده اي نزديك بازي ها به كنسول ها بستگي ندارند ، گيمر ها بايد حس بازي كردن رو درحال كار به خونه هاشون و اتاقشون ببرند،‌ در مسافرت، هرجا و هر وقت كه خواستن بازي كنند اين همون بازي و همون تجربه است."

اما Hiroshi Kawano رئيس SCEJ گفت با همه ي احترامي كه براي حرف هاي كوجيما قائلم اما اين يك "پيشگويي جسورانه است".

Metal Gear Solid: Peace Walker در 29 آوريل براي ژاپن و 11 و 18 ماه june به ترتيب در US و UK عرضه خواهد شد .

منبع

ولی من فکر نمیکنم کسی با این تجربه و اوازه واسه تبلیغ بازیش بیاد همچین حرف گنده ای بزنه:-"
این حرف بیشتر ازاینکه گنده باشه یه اظهارنظر بی پایه واساسه....روچه حسابی؟لابد همه کنسولها فوت میکنن واون دی اس نینتندو باقی میمونه؟
این حرف مثل این میمونه که فرگوسن بیاد بگه چلسی دراینده نزدیک ازبین خواهد رفت:biggrin1:

بابا نابودي كنسولارو بخيال . اهههههههههههه همش ميگن مي خوان نابودش كنن اگه در حالت خوابو و دستشويي و كارو اين چرتو پرتو همش بازي كنيم كه مي ميريم .ملت همين طوري تنبلن ديگه اين بياد چي بشن .

میدونم حرفم ربطی نداره ولی همه اتیشا از گوره این ناتال بلند میشه! اومد با این طرحش سبک بازی ها رو تغییر داد! اقا من میخوام با کنترلر بازی کنم :(( نمیخوام اون سبک کلاسیک گیم و کنسول نابود بشه.....

میدونم حرفم ربطی نداره ولی همه اتیشا از گوره این ناتال بلند میشه! اومد با این طرحش سبک بازی ها رو تغییر داد! اقا من میخوام با کنترلر بازی کنم :(( نمیخوام اون سبک کلاسیک گیم و کنسول نابود بشه.....
نتال برای بچه ها و casual ها هست!
کلا به منو تو که hardcore هستیم نمیخوره!غصه نخور

این اواخر هر کی از راه رسیده گفته به زودی کنسول ها نابود میشن و فقط پی سی باقی میمونه !!! به نظر میاد کوجیما هم میخواسته از این قافله عقب نمونه ...

من منظورش رو درست متوجه نشدم! اگر منظورش کنسول دستی بوده که بعیدِ حالا حالا ها همچین اتفاقی بیوفته ! ولی اگر منظورش این نبوده و به دلایل دیگه ای میگه کنسول ها از بین میرن چرت میگه ! با این رقابتی که الان هست، فکر میکنم در نسل جدید باید انتظار کنسول های جدیدِ دیگه ای رو هم داشته باشیم!!

نتال برای بچه ها و casual ها هست!
کلا به منو تو که hardcore هستیم نمیخوره!غصه نخور

فکر نمیکنم ناتال ربطی به هارکور و غیر هاردکور داشته باشه!

قابل توجه دوستانی که فکر میکنن کوجیما برای تبلیغ و فروش بیشتر Peace Walker این حرفا رو زدن ، باید به عرضتون برسونم که این بازی نیازی به جو سازی و این حرفا نداره . MGS و کوجیما نیازی به جو سازی ندارند . خصوصا توی این یه مورد ...

قابل توجه دوستانی که فکر میکنن کوجیما برای تبلیغ و فروش بیشتر Peace Walker این حرفا رو زدن ، باید به عرضتون برسونم که این بازی نیازی به جو سازی و این حرفا نداره . MGS و کوجیما نیازی به جو سازی ندارند . خصوصا توی این یه مورد ...
موافقم ! خیلی عجیبه که فکر کنیم یه نفر با شنیدن همچین نظری یه دفعه متحول میشه و میره بازی رو میخره ! اگه از قبل قصد خرید داشته که هیچی , اگه هم نداشته همچین حرفی براش مهم نیست و فرقی نمیکنه !

موافقم ! خیلی عجیبه که فکر کنیم یه نفر با شنیدن همچین نظری یه دفعه متحول میشه و میره بازی رو میخره ! اگه از قبل قصد خرید داشته که هیچی , اگه هم نداشته همچین حرفی براش مهم نیست و فرقی نمیکنه !
آخه موضوع اینه که به بد بازی ـی هم گیر دادن ! باز اگر یه بازی درجه 2 بود یه چیزی ! میگیم خواسته بازی ـش رو بکنه تو پاچه ملت ! ولی دیگه کوجیما و سری افسانه ای MGS نیازی به این تبلیغات و این مدل حرفا ندارن ! MGS ، MGSـه !

به نظر من می شه از حرف کوجیما چند جور برداشت کرد ، می شه گفت منظورش این بوده که در آینده تمام کنسولها قابل حمل می شن همین طور اینجورم می شه برداشت کرد که منظورش اشاره به جهش بازیهای آنلاین تو نسل بعد یا دستگاه آن لایو و دستگاههای مشابهش که ممکنه تو آینده ساخته شن بوده...

آخرین ویرایش:
اصولاً کوجيما هرچی به زمان عرضه بازيهاش نزديک ميشه مصاحبه هاش بيشتر ميشه و نظرات خوشحال و بشاش بيشتری از خودش تراوش ميکنه ......
کنسول يعنی دستگاهی که انحصاراً برای بازی کردن ساخته ميشه و نميدونم چه ربطی به موضوع بحثش وجود داره ?!
اگه حداقل يه دليل ميآورد کمتر متعجب ميشدم !!

به نظر من که در اینده ای نه چندان دور کنسول های دستی جای معمولی ها رو میگیرن با این سرعتی که دارن پیشرفت میکنن من فکر میکنم منظور کوجیما این بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or