Kojima: در آينده اي نزديك كنسول ها از بين ميروند

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

kojima3.jpg

در طي صحبت هاي امروز صبح كوجيما در كنفرانس Metal Gear Solid: Peace Walker در ژاپن ، گفت كه "كنسول ها در آينده اي نزديك از بين ميروند".
خالق MGS و رئيس Kojima Productions به اين اشاره كرد كه گيمر ها بايد در حال كار (on the go ) بازي كنند.

"در آينده اي نزديك بازي ها به كنسول ها بستگي ندارند ، گيمر ها بايد حس بازي كردن رو درحال كار به خونه هاشون و اتاقشون ببرند،‌ در مسافرت، هرجا و هر وقت كه خواستن بازي كنند اين همون بازي و همون تجربه است."

اما Hiroshi Kawano رئيس SCEJ گفت با همه ي احترامي كه براي حرف هاي كوجيما قائلم اما اين يك "پيشگويي جسورانه است".

Metal Gear Solid: Peace Walker در 29 آوريل براي ژاپن و 11 و 18 ماه june به ترتيب در US و UK عرضه خواهد شد .

منبع

بازی درحال کار؟:eek:
درحال خواب
درحال خوردن؟
اینطوری که ملت سکته میکنن دائم درحال بازی کردن باشن
گذشته از شوخی نمیدونم جدیدا چرا همه علاقه مند به نابودی کنسولها شدن؟

بازی درحال کار؟:eek:
درحال خواب
درحال خوردن؟
اینطوری که ملت سکته میکنن دائم درحال بازی کردن باشن
گذشته از شوخی نمیدونم جدیدا چرا همه علاقه مند به نابودی کنسولها شدن؟

نابغه منظورش کنسولهای دستی بود نه چیزی که تو فکر میکنی :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

البته کاری که ایشون میگه بنده خودم انجام میدم:biggrin1:یعنی هرجا و هر مهمونی هم که بخوام برم یا ps3 یا 360 رو حتما با خودم میبرم.:biggrin1:

خیلی کم بازی می کنیم :biggrin1: , حالا در حین کار و این ور اونور هم بازی :biggrin1: دیگه عملا بدبخت می شیم که :biggrin1: ولی این جوری بازی لذت اصلی خودش رو از دست می ده. مثلا شما همیشه منتظر یه فرصتید تا بپرید پای کنسول و بزنید تو گوشش ولی این جوری دیگه خبری از انتظار نیس می شه یه چیز دم دستی ! چه جوری بگم دیگه اون ذوق و شوق پای کنسول نشستن رو آدم نداره!

البته من یه چیری الان کشف کردم:biggrin1:این آقا داره تبلیغ بازیش رو میکنه:biggrin1:یعنی میگه بازی من انقدر قشنگه دیگه کسی سمت کنسول نمیره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or